Binnaz Abla

Kaç saatte iade ettiler canım bende iade istedim 3 saat oldu geri yüklemediler daha biseyde demediler iletişim bölümünden yazdın dimi
Canım ben iki gece önce fal atıp sonra da iade istemiştim , gece nöbetçi olan görevli iade yetkimi aşıyor sabah ilk iş bakacaklar demişti sabah da başka biri iade yapmış ben yazmadan , böyle bir durum olabilir belki

Eski fallarımı dinliyorum da şimdiki soğukluğu serkan batu da söylemiş. Aralık ayında kısa süreli bir kopuş var demiş.gildayla aynı.. ikisine göre de biraz kafasını toparlayacakmış Ya durup dururken konuşmamak yerine ben biraz kendimi dinlemek istiyorum falan deseydi keşke dua edin kızlar gerçekten kısa sürsün 100bininci kez konuşmuyor artık sıkıldım

Biraz fazla mı şımarmış sanki. Nolur yanlış anlamayın bu dediğimi

Biraz fazla mı şımarmış sanki. Nolur yanlış anlamayın bu dediğimi
Yok canım niye yanlış anlayayım, şımarıklık değil aslında,bir yandan aklı çıkıyor beni kaybedeceğini düşünüyor ama bazen böyle gelenler geliyor..durumumuz biraz karışık ondan dolayı bunlar yaşanıyor biliyorum. Bazı falcılara göre üzerinde okuma falan varmışondan dengesizmiş..bilemiyorum ben inanmak istemiyorum ama aklıma geldikçe felak nas falan okuyorum onun için

Çok zor ama canım gerçekten senin için. Yani bana şey de tuhaf geliyor kafasını toplamak için uzaklaşmak istiyor falan neyin kafasını toplayacak ilişki 2 kişilik yaşanıyor zor anında sen yanında olmayacaksan kim olacak ki?

Yok hala iade etmediler canım bekliyorum acaba ben mi yanlış yere yazdım bize ulaşın bölümü var iletişim formunu doldurup gönderdim öylemi

Kahve atmıştım ama beğenmeyeni de çok, sonradan zaten uymadı yorumu
duyguya ne atmıştınız. bende attım ama geleceği çok olumlu çizdi
Ben kahvemi attım yorumum geldi.ortalama diyebilirim.nokta atışı yoktu,herkesin hayatına uyabilecek şeylerdi diyebilirim.ilk kez baktırdım.verdiği tarihi beklicem,bakalım çıkarsa yazarım.

binnazda falcılar önceki fallarımı görebiliyor mu? yani ikinci kez gittiğimizde daha önce de ona fal attığımızı görebiliyor m? fal detayını vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…