Binnaz Abla

Çok detay verince duruma göre yorum yapıyorlar bence
Yani fal olmuyor o zaman
Durumdan yürüyorlar
Zaten iyi bir falcıya detay vermeye gerek yok o çıkarır
Sen adını soyadını anne adını ve doğum tarihini yaz bırak
O bilsin sevgilin var mi ayrıldın mi?
Birine aşık mısın
Evli misin bekar mısın?
aynen öyle. eskiden duyardık bebeğinin cinsiyetini bile bilenler varmış. şimdi olayı anlatıyorsun kendince bir senaryo yazıyor falcılar.
ben hamile olduğum dönemde 1000 falcıya gittim biri de çıkıp sen hamilesin falan demedi.

Fal sepetinde birine baktırdım öyle popüler falan da değil
Telefonda baktırdım
Kadın aklımdaki kişiyle ilgili şok bir detay verdi şok etti beni
Yani o kadar fal baktırdım kimse bunu söylemedi
Ben biliyordum bu durumu zaten de onun söylemesi bilmesi gerçekten garip oldu
Çünkü zülal ,zeliş vs vs kimse bunu bilememişti !
aa kim ki bu hemen baktıralım

aynen öyle. eskiden duyardık bebeğinin cinsiyetini bile bilenler varmış. şimdi olayı anlatıyorsun kendince bir senaryo yazıyor falcılar.
ben hamile olduğum dönemde 1000 falcıya gittim biri de çıkıp sen hamilesin falan demedi.
Detay istiyorlar hemen
E detayı ver bende söylerim birşeyler
Bide artık baktıra baktıra Tarotu öğrendim
BazılarıNnın kartları değil detay verdiğimiz olaylar üzerinden yorum yaptığını görüyorum

Arkadaslar eski erkek arkadasım için baktırmıştım şimdi çıkan çıkmayan falları söylüyorum...
Yeşilçingene:barışıcaksınız sana adımı olucak sakin ol dedi !hiçbir adım olmadı vadesi de doldu zaten !
Hira yılmaz:patladı
Alex:falda beni hatalı buldu oda arayacak falan dedi ama arama olmadı !
Samantha Grey:eek:lumlu konuştu patladı!
Fulya nas:patladı
Beril yavuz:patladı
Hepsi olumlu konuştu
Bir tek Özlem Yılmaz mi ne o olumsuzdu ama oda başka bir konuda patladı
Şimdi durum zaten barışma gibi birşey imkansız arasa bile benim aklımda farklı biri var hoşlandığım yani o defteri kapattım
O dönem çok baktırmıştım onun için bir sürü para gitti
Keşke yapmasaydım diyorum
Bataklık gibi bu iş

Ben de eski fallarıma bir bakayım dedim binnazda.. ilişkim çok güzel giderken hem de daha ikinci ayimizda falandık. Gamze bozkuş diye birine baktırmışım kız ayrılık var demiş başka kadın araya girecek demiş ayrılmanıza sebep olacak demiş baya olumsuz konuşmuş ama dedikleri çıkmış. Tesadüfi mi oldu bilmiyorum ama. Bir bakayım dedim zaten bırakmış binnazı. Bir yıldız vermişim bir de..

Fal sepetinde birine baktırdım öyle popüler falan da değil
Telefonda baktırdım
Kadın aklımdaki kişiyle ilgili şok bir detay verdi şok etti beni
Yani o kadar fal baktırdım kimse bunu söylemedi
Ben biliyordum bu durumu zaten de onun söylemesi bilmesi gerçekten garip oldu
Çünkü zülal ,zeliş vs vs kimse bunu bilememişti !

Kimmmmmmm

Nas kendine has galiba adı
Baktım burda fos falan demişler de
Anda iyi bence
Ama etkisinde kalmayın benim dediklerimin belki size tutmaz
Belki bende attı tuttu bildi bilmiyorum ama önemli bir detaydı bildiği ve ben bunu zaten biliyordum ama onun pat diye söylemesi şaşırttı beni
Telde baktırdım 10 dakka yetmedi
Biraz da tel sesi bozuktu
Sesli baktırın baktırcaksanız

Anda iyi bence
Belki bende attı tuttu bildi bilmiyorum ama önemli bir detaydı bildiği ve ben bunu zaten biliyordum ama onun pat diye söylemesi şaşırttı beni
Bir taraftan dinliyorum eski yorumunu, katina atmışım. Yaklaşık bir sene önce baktırmışım, çok fena saçmalamış bana. Gerçi barışırsınız demiş ve barışmıştık, bunun dışında fena fena saçma.. dalga geçiyor dicem ama değil. Kendi mizacı öyle sanırım. Su falına gel demiş😂😂

Anda iyi bence
Benim çok nadir 1 puan verip sildiğim fallarımdan birisidir o kadın. Binnaza da gelmişti sonra. Hassasca konumu anlattığım için çok kasmışsın kendini takma bu kadar bu konuyla uğraşacağına başka şeylerle uğraş ya felan filan diye yorumlar yapmıştı. Falını bile 1 saatte kesik kesik dinledim. Saygısızca ve alaycıydı fal yorumuda hatta şikayet etmiştim.

Benim çok nadir 1 puan verip sildiğim fallarımdan birisidir o kadın. Binnaza da gelmişti sonra. Hassasca konumu anlattığım için çok kasmışsın kendini takma bu kadar bu konuyla uğraşacağına başka şeylerle uğraş ya felan filan diye yorumlar yapmıştı. Falını bile 1 saatte kesik kesik dinledim. Saygısızca ve alaycıydı fal yorumuda hatta şikayet etmiştim.
Üslubu kötü gelmiş olabilir size
Ben diyorum ya bildiği birşey oldu
Gerisi beni ilgilendirmez
Bilsinler de uslube takılmam
Ama diyorum işte attı tuttu belki de

Bir taraftan dinliyorum eski yorumunu, katina atmışım. Yaklaşık bir sene önce baktırmışım, çok fena saçmalamış bana. Gerçi barışırsınız demiş ve barışmıştık, bunun dışında fena fena saçma.. dalga geçiyor dicem ama değil. Kendi mizacı öyle sanırım. Su falına gel demiş😂😂
Evet üslubu samimi
Bana batmadı bilmiyorum
Samimi buldum ben

Kızlar varsa iyi tavsiyeler alalım
Kimler iyi sizce
Valla kafam dramadağan oldu

Kızlar varsa iyi tavsiyeler alalım
Kimler iyi sizce
Valla kafam dramadağan oldu

Kızlar rezzan abla var iyiydi bana hep olumsuz konuşurdu.
Simdi yine sapıttı. Bi olumlu konusuyo bi olumsuz. Neye inanacagimi şaşırdım o yüzden.
Haftalarca önce baktırdım. Hem o kisi kıskanc degil diyor hem hayatina girmek istiyor senin özel alanina cok girebilir diyor.
Hem ısrar edecek seninle görüsmek icin hem de sen istemesen senden uzaklasacak diyor.
Simdi ben hangisine inanayım iyice kafam çorba oldu :KK70:

Kızlar bir şey dicem. Telve aytenceyle falsepeti aytence sanırım aynı kişi🤦🏻‍♀️ dün ikisinin isimleri de geçti diye fal attım kalan kredilerle.ilk telwe yorumunu aldım sonra falsepeti. Falsepetinde kısık kısık konuşmuş sanırım sesinden tanımim diye.bu işlerde kulağı iyi olan varsa atim bi bakın😊
Aynı yorumumu yapmış peki? Bana denk geldi mi bilmiyorum, denk geldiyse de farketmemişimdir🤷‍♀️ama böyle birden fazla sitede farklı isimlerle olan aynı yorumcular bilerek farklı yorum yapıyorlarmış.yorumlarından biri tutsun da müşteri bağlayayım diye🤣

Kızlar rezzan abla var iyiydi bana hep olumsuz konuşurdu.
Simdi yine sapıttı. Bi olumlu konusuyo bi olumsuz. Neye inanacagimi şaşırdım o yüzden.
Haftalarca önce baktırdım. Hem o kisi kıskanc degil diyor hem hayatina girmek istiyor senin özel alanina cok girebilir diyor.
Hem ısrar edecek seninle görüsmek icin hem de sen istemesen senden uzaklasacak diyor.
Simdi ben hangisine inanayım iyice kafam çorba oldu :KK70:
Rezzan ablada bir dönem favoriydi de oda bende çıkmamıştı
Anda iyi
Gelecek bilen istiyorum ya biraz bilsin en azından:)

Aynı yorumumu yapmış peki? Bana denk geldi mi bilmiyorum, denk geldiyse de farketmemişimdir🤷‍♀️ama böyle birden fazla sitede farklı isimlerle olan aynı yorumcular bilerek farklı yorum yapıyorlarmış.yorumlarından biri tutsun da müşteri bağlayayım diye🤣
Yorum hemen hemen aynı. Tarz zaten aynı.5 dk da yorum yapmış zaten.falsepetine yazsam mı acaba diye düşünüyorum

X