Binnaz Abla

Kızlar yorumlara aldanmamak gerekiyor. Sonuçta site kendi kendine yorum yapabilir :) Her zaman tanıdığınız geçmişten bildiğiniz falcılara gitmek gerekiyor. Benim kendimce küçük bir listem var. Gerçek hayatta yani cafede orda burda zaten fal baktırmıyorum.

Binnaz: Serkan Batu ( Serkan Batu 6-7 aydır sadece vademi ilerletiyor ve dediği karşılıklı hiçbir iletişim olmadı ama kesinlikle güvenilir ve çok iyi birisi. İletişimi bilemedi evet ama ara sıra bildiği çok özel şeyler oluyor. Elfin şu sıralar çok konuşuluyor ama bana çıkmadı çokta üzücü olarak tam tersi oldu dediği şeyin :KK43: ama kesinlikle işini iyi yapan birisi. )
Tellwe: Yeşilçingene ( Olumsuzlar prensim benim :KK70: İşini çok iyi yapıyor bana göre. Olumlu dediği 1-2 şey vardı hiç çıkmadı ama cümleyi olumsuz bitirirse kaçışım yok dediği oluyor :KK70: Mayıs ayından beri bir soruma alacağım kötü mesajı bile bilmişliği vardır )
Byv: Yargıç vakasından sonra hiç siteye bile girmedim (Edna ve Mars ismi çok geçmişti eğer reklam değilse bi ara baktırabilirim belki.)
Falsepeti: Kayda değer hiç falcısı yok bence.
Falalem: Fatima var sanıyordum ama o da herkese aynı vadeyi veriyor ve evlendiriyormuş sanırım :KK70:
Ben de dusunuyordum fal isi gercekten cogunlukla cikmiyor, baktirmamak tabi ki daha iyi ama su evlere tikildigimiz ve hayatimizi resmen pause tusuyla durdurdugumuz bu donemde belirsizlik icindeyken bir nevi eglence de oluyor. Online hep Elfin'i oneriyorum bende genel bildi ama soylediklerinin icinde bilemedigi seylerde olmustu. Onun kibarligi, duzgun bir sekilde guzel bir turkceyle yorumlamasi hosuma gidiyor bir de genel sonuc hep soyledigi gibi ilerledi. Her falinda mutlaka kucuk bir sey soyler ama o pek olmaz bende mesela. En son falinda da bir gerginlik gordu, sordugum kisiyle ben tartisma baslatabilecek sekilde konustum hatta faldan sonra ama alttan aldi karsi taraf mesela, ikidir boyle oluyor o yuzden o soyledigi tartisma ortami da olmayacak buyuk ihtimalle. Belli olmaz gerci bir anda gerilir aramiz tartisiriz, yazarim olursa.

Serkan Batu evet iyi biri gibi ama benle olmadi, yani celiskili oldu biraz bir de benimle ilgili cok yanildi. Sen soylesin, soyle dusunuyorsun veya niyetin ve istegin bu dedigi seyleri asla dusunmuyorum ve istemiyorum hatta tersi diyebilirim. Ayrica baktirdigim kisinin bana asik oldugunu iddia etti. Yok tabii boyle bir sey., oyle olsa ne fal baktirirdim ne belirsizlik olurdu boyle. Yesil Cingene evet o da bence durust bir insan, sorularini guzelce cevaplyor falan da bende hic gereleck ongorusu olmamisti, 2. falinda en net soyledigi sey sizin bir sey olmazdi ki daha onceki falinda potansiyel var, olabilir olursa mutlu olursunuz demisti. Onun disinda hep genel karsi tarafin karakterini anlatmis butun fal boyunca ongoru yoktu, genel olarak karakteri tutturdu diyebilirim. Fatima bende iyiydi ve cok spesifik seyleri bilmistir, bos biir falci degil ayrica olumsuzu da soylemisti bana simdi pembeci ve kopyala yapistirci olmus galiba, acaba ayni kadin mi bakiyor sasirdim boyle olmasina.

Yerli falcilardan sonra bir de yabanci falci denemistim, ama cok yogunmus tam 6 hafta icinde gonderecek insallah fali, dun ulastim 4 Aralik'ta gonderiyorum seninkini yazmis. Gonderirken bu kadar uzun surecegini bilmiyordum. Bu anlamda yerli falcilar onde diyebilirim, 2 gun bakmadiklarinda sitem ediyoruz ama yabancilar 6 haftada bir fal gonderemiyor :) Gelince yazicam, eger daha iyi bakarsa yabanci falcilara yonelmeyi dusunuyorum bundan sonra tabi eur ve dolar uzerinden dusunuldugunde daha pahaliya geliyorlar o yuzden ayda yilda bir baktirabilirim.

Binnaz'a bakayim dedim soyle, eski falalrimdan eski hesabimin sifresini unutmusum 3-4 sene once baktirdiklarim var ama o zaman iade almadiysam begenmedigim falalri silme gibi bir huyum vardi, aklimda isimler var ama silmisimdir buyuk ihtimalle begenmediklerimi. Bu arada Efsun Yildiz hala bakiyor, profil resmi degismis ama bende hiiic bilemedi, resmen uydurmustu kredisi de az degil 1500 ve puan da %98. Bence aldanmayin Binnaz puanlarina.

Ben de dün fatimaya gene baktırdım. Bana dedikleri valla benim exin durumlarını bildi gibi geldi ama kadının kafa gidiyor ara sıra benim exten bahsederken bir anda senin maddi anlamda rahatlaman olacak miras gibi konular diyor sonra gene exten devam ediyor :) ex için çok kararsız kafası karısık ne yapacağını bilmiyor dönmek istiyor ama çabası yok dedi aynen benim exin karakteri bu. Bana yakın vade vermedi 2 ay bi bekle dedi zor döner dedi mart mayıs arası konuşmalar olabilir dedi. 5,15,25 tarihlerini takip et dedi. Allahım bu da dedi mart mayıs arası başka biri daha var kaderinde kafanı karıstırcak dedi kaderin senin ellerinde dedi bana :KK43: ex için kulağından tutup anca öyle nikah masasına oturtabilirmişim zorlamam gerekmiş. Hiç uğraşamam valla fatimacım!!!!!! Sanki bulunmaz hint kumaşımı evlenmek için zorlayım kendini... bana yani exle evlenceksin dedi falı atmadan önce exin instagramına baktım bi kaç kız eklemiş büyük ihtimal onlarla konuşuyor soğudum kafamda bitirdim ben ona ayrıklıkta bile sadıkken böyle bir şey yapmasını affedemem!!!!!!! fatımaya soru kısmında diyorum zaman geçirmek için yapar boşver sen geçmişi unut diyor!!!! kusura bakmasın affedemem. Sonunu pembeye bağladı 2021 evlilik dedi imkansız yani. Anlık iyiydi diğer falcılarla aynı 2. Kişiyi gördü kafamı karıstıracak ama sonunu exle pembe yaptı... ve ben şuan exi istemiyorum o gördüklerimden sonraa..! Bir daha fatimaya atmam için bu dediklerinin çıkması lazım 😏😏

Tumay cennete baktırılmalı mı sizce? temmuzun sonunda baktırmıştım kendisine anlıkta vs bildiği şeyler var ama gelecekle ilgili bi şey dememişti ve burç üzerinden bir yorum yapmıştı. elfin gibi onun da iyi yorumladığını düşünüyorum ama bilemedim, gitsem mi? Gilda koç hangi saatler giriyor?

fal bakımını abartınca da olmuyor gibi geliyo bana yani önceden böyleydi. akışına bırakınca her şey yerine oturuyor ve o fal da gerçekleşiyor. son bir fal baktırıp bir süre uzaklaşmak istiyorum. katinada elfinin yorumu zaten bende hep tutarlı ama ona uzuuuuun bir süre gidemem. indirim de varken tümayı yeniden denesem mi deneyip memnun kalan var mı

Ben de dün fatimaya gene baktırdım. Bana dedikleri valla benim exin durumlarını bildi gibi geldi ama kadının kafa gidiyor ara sıra benim exten bahsederken bir anda senin maddi anlamda rahatlaman olacak miras gibi konular diyor sonra gene exten devam ediyor :) ex için çok kararsız kafası karısık ne yapacağını bilmiyor dönmek istiyor ama çabası yok dedi aynen benim exin karakteri bu. Bana yakın vade vermedi 2 ay bi bekle dedi zor döner dedi mart mayıs arası konuşmalar olabilir dedi. 5,15,25 tarihlerini takip et dedi. Allahım bu da dedi mart mayıs arası başka biri daha var kaderinde kafanı karıstırcak dedi kaderin senin ellerinde dedi bana :KK43: ex için kulağından tutup anca öyle nikah masasına oturtabilirmişim zorlamam gerekmiş. Hiç uğraşamam valla fatimacım!!!!!! Sanki bulunmaz hint kumaşımı evlenmek için zorlayım kendini... bana yani exle evlenceksin dedi falı atmadan önce exin instagramına baktım bi kaç kız eklemiş büyük ihtimal onlarla konuşuyor soğudum kafamda bitirdim ben ona ayrıklıkta bile sadıkken böyle bir şey yapmasını affedemem!!!!!!! fatımaya soru kısmında diyorum zaman geçirmek için yapar boşver sen geçmişi unut diyor!!!! kusura bakmasın affedemem. Sonunu pembeye bağladı 2021 evlilik dedi imkansız yani. Anlık iyiydi diğer falcılarla aynı 2. Kişiyi gördü kafamı karıstıracak ama sonunu exle pembe yaptı... ve ben şuan exi istemiyorum o gördüklerimden sonraa..! Bir daha fatimaya atmam için bu dediklerinin çıkması lazım 😏😏
Ooo aramıza hoşgeldin 🤣 Fatima 2021 de herkesi evlendiriyor sanırım ekstra olarak gelinbaşı felan işi yapıyor🤣🤣

Kızlar mesajlarınıza bakmaya giriyorum bazen. Fatıma beni de evlendirdi çok kaale almamıştım zaten çünkü imkani yok😄 1 hafta içinde iletişim var dedi haftanin başında baktirmistim 3 günü var ama... Sanmiyorum

Yalnız fatima bı kadin arkadaşınla gerginlikler yaşayacaksın dedi. Ve gerçekten yaşadım hatta fal gelmiş ben o sırada arkadaşımla bir tartismaya girmiştim ona çok şaşırdım size de böyle bı şey dedi mi?? Tesadüf muydu acaba

X