Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dusunuyordum fal isi gercekten cogunlukla cikmiyor, baktirmamak tabi ki daha iyi ama su evlere tikildigimiz ve hayatimizi resmen pause tusuyla durdurdugumuz bu donemde belirsizlik icindeyken bir nevi eglence de oluyor. Online hep Elfin'i oneriyorum bende genel bildi ama soylediklerinin icinde bilemedigi seylerde olmustu. Onun kibarligi, duzgun bir sekilde guzel bir turkceyle yorumlamasi hosuma gidiyor bir de genel sonuc hep soyledigi gibi ilerledi. Her falinda mutlaka kucuk bir sey soyler ama o pek olmaz bende mesela. En son falinda da bir gerginlik gordu, sordugum kisiyle ben tartisma baslatabilecek sekilde konustum hatta faldan sonra ama alttan aldi karsi taraf mesela, ikidir boyle oluyor o yuzden o soyledigi tartisma ortami da olmayacak buyuk ihtimalle. Belli olmaz gerci bir anda gerilir aramiz tartisiriz, yazarim olursa.Kızlar yorumlara aldanmamak gerekiyor. Sonuçta site kendi kendine yorum yapabilir :) Her zaman tanıdığınız geçmişten bildiğiniz falcılara gitmek gerekiyor. Benim kendimce küçük bir listem var. Gerçek hayatta yani cafede orda burda zaten fal baktırmıyorum.
Binnaz: Serkan Batu ( Serkan Batu 6-7 aydır sadece vademi ilerletiyor ve dediği karşılıklı hiçbir iletişim olmadı ama kesinlikle güvenilir ve çok iyi birisi. İletişimi bilemedi evet ama ara sıra bildiği çok özel şeyler oluyor. Elfin şu sıralar çok konuşuluyor ama bana çıkmadı çokta üzücü olarak tam tersi oldu dediği şeyin ama kesinlikle işini iyi yapan birisi. )
Tellwe: Yeşilçingene ( Olumsuzlar prensim benim İşini çok iyi yapıyor bana göre. Olumlu dediği 1-2 şey vardı hiç çıkmadı ama cümleyi olumsuz bitirirse kaçışım yok dediği oluyor Mayıs ayından beri bir soruma alacağım kötü mesajı bile bilmişliği vardır )
Byv: Yargıç vakasından sonra hiç siteye bile girmedim (Edna ve Mars ismi çok geçmişti eğer reklam değilse bi ara baktırabilirim belki.)
Falsepeti: Kayda değer hiç falcısı yok bence.
Falalem: Fatima var sanıyordum ama o da herkese aynı vadeyi veriyor ve evlendiriyormuş sanırım
akasya çok konuşuyor ama hiçbir şey demiyor değil mi? bana da öyle oldu, 24 dakika fal ama hiçbir şekilde kim gelecek kim gidecek anlamadımbinnaz da akasya kahramani denedm begenmedm iade de olmuyo .. zeynep aksu nasldr?
Bence sen Elfin'i bekle harcama kredilerini bosa, 6-8 arasi girer bu aksam. Zeynep Aksu ismi tanidik geldi buyuk bir ihtimalle begenmemisimdir bakarim eski falalrimda varsa.binnaz da akasya kahramani denedm begenmedm iade de olmuyo .. zeynep aksu nasldr?
Sitede ilk baktırdıklarımdan ama yorumlamaya bile gerek duymamıştım burada ki ilk mesajımda. Oldukca başarısızdı bendebinnaz da akasya kahramani denedm begenmedm iade de olmuyo .. zeynep aksu nasldr?
Bana yesilcingene ve serkan bakmadi ugursuz benah ah ah yesilcingene bana bakmadı hiç falsepeti için aynı görüşteyim, biryolunvar gerçekten site olarak çok başarısız, falcıları falcı değil kesinlikle
amaan serkanı bilemem de çingenenin bakmaması daha hayırlı galibaBana yesilcingene ve serkan bakmadi ugursuz ben
kızbinnaz da akasya kahramani denedm begenmedm iade de olmuyo .. zeynep aksu nasldr?
Aynen ben de ona şaşırıyorum bu kadar alanen nasıl reklam yapıyorlar hele ki biz herkesten şüpheleniyorkenbazıları çok pro. reklam yapıyor kandırıyorlar bizi ,
bununki olmamış ı-ıh
Ooo aramıza hoşgeldin Fatima 2021 de herkesi evlendiriyor sanırım ekstra olarak gelinbaşı felan işi yapıyorBen de dün fatimaya gene baktırdım. Bana dedikleri valla benim exin durumlarını bildi gibi geldi ama kadının kafa gidiyor ara sıra benim exten bahsederken bir anda senin maddi anlamda rahatlaman olacak miras gibi konular diyor sonra gene exten devam ediyor :) ex için çok kararsız kafası karısık ne yapacağını bilmiyor dönmek istiyor ama çabası yok dedi aynen benim exin karakteri bu. Bana yakın vade vermedi 2 ay bi bekle dedi zor döner dedi mart mayıs arası konuşmalar olabilir dedi. 5,15,25 tarihlerini takip et dedi. Allahım bu da dedi mart mayıs arası başka biri daha var kaderinde kafanı karıstırcak dedi kaderin senin ellerinde dedi bana ex için kulağından tutup anca öyle nikah masasına oturtabilirmişim zorlamam gerekmiş. Hiç uğraşamam valla fatimacım!!!!!! Sanki bulunmaz hint kumaşımı evlenmek için zorlayım kendini... bana yani exle evlenceksin dedi falı atmadan önce exin instagramına baktım bi kaç kız eklemiş büyük ihtimal onlarla konuşuyor soğudum kafamda bitirdim ben ona ayrıklıkta bile sadıkken böyle bir şey yapmasını affedemem!!!!!!! fatımaya soru kısmında diyorum zaman geçirmek için yapar boşver sen geçmişi unut diyor!!!! kusura bakmasın affedemem. Sonunu pembeye bağladı 2021 evlilik dedi imkansız yani. Anlık iyiydi diğer falcılarla aynı 2. Kişiyi gördü kafamı karıstıracak ama sonunu exle pembe yaptı... ve ben şuan exi istemiyorum o gördüklerimden sonraa..! Bir daha fatimaya atmam için bu dediklerinin çıkması lazım
'taki parası biriktirmeye başlamak lazım şimdiden. Toplu düğün olcak burdaOoo aramıza hoşgeldin Fatima 2021 de herkesi evlendiriyor sanırım ekstra olarak gelinbaşı felan işi yapıyor
Büyük bir hayal kirikligi gercekten.'taki parası biriktirmeye başlamak lazım şimdiden. Toplu düğün olcak burda
Baktiran arkadaşlarımın hepsini evlendirdi ben de 1 ay sonra kendi is yerimi açıyorumBüyük bir hayal kirikligi gercekten.
O evlenme konusu cok sacma.
Ya ben demekki ona takilmadim, onun hayalini bile kuramadiysam demekBaktiran arkadaşlarımın hepsini evlendirdi ben de 1 ay sonra kendi is yerimi açıyorum