Binnaz Abla

Heh aynen. Sadece beni rahatsız etmiyormuş demek :) buna sevindim.
Evet beni etti acikcasi, unlu birine asik olan fan ergenlerin verdigi turden bir rahatsizlik :) Bir de ben sarisin degilim yazip 1 puan vermis biri, belli ki atmis ve tutmamis ve bir kisi bu youmdan dolayi baktirmiyorum yazinca ona bile ben bile yeri geliyor yanimdakini taniyamiyorum gibi birseyler soyleyerek savunmus orada artik pes dedim. Falda senin sac rengin soyle, goz rengin boyle karakterin oyle beoyle diyen ve bu taraftan guven kazanmaya calisan falci turunu zaten hic sevmem, gayet gereksiz bunlari soylemesi. Uye de reklam yapmiyor olabilir ama rahatsiz edici oldugu kesin.

REZZAN ABLA DAHA BINNAZ DA IKEN BAKTIRIYORDUM SONRA KENDI SITESINI ACTI ÇOK GÜZEL BIR SESI VE ANLATIMI VAR INSANI IKNA EDIYOR SAYISINI BILMEYECEGIM KADAR BAKTIRDIM TEK BIR TANE DAHI CIKMADI IŞIN GERCEGI ARTIK SITEDEN KIMSELWRE YILLARDIR BAKTIRMIYORUM TELDEN BSKTIRDIGIM BIRISI VAR ÇOK IYI AMA O KADAR HIZLI KONUŞUYORKI ANLAMAK ZOR BENDE SESINI KAYIT EDIP SONRA DEFALARCA DINLIYORUM

Bir de arkadaslar bana ruh hastası muamelesi yapmış ama ben ona istinaden şunu demek istiyorum. Ben tamam volkan ı cok övdüm cünkü hissiyatlarım ona baktırmami söyledi çünkü benim de hislerim az cok kuvvetli. Bana bakılması zor biriyim .herkes enerji alanıma giremez. Ne bileyim kendim ismi gecince iyice kaptırıyorum. Sesini duyunca bile gece rahat uyuyorum. Biraz istemsizce oluyo. Biraz da anlayamadigim seyler oluyo. Tek nefeste dinliyorum onu. Tabi herkes elestirmeye meyilli empati yapmaya meyilli değil. Bundan sonra sabredecem fikirlerimi kendimi saklayacam. Bi polymina beni anladı sistemden digerleri linc etmeye merakli.
Ve ben kimsenin kredi kartina müdahale etmedim. Ve sazan gibi atlayip lafima baktirin da demedim.

Bir de arkadaslar bana ruh hastası muamelesi yapmış ama ben ona istinaden şunu demek istiyorum. Ben tamam volkan ı cok övdüm cünkü hissiyatlarım ona baktırmami söyledi çünkü benim de hislerim az cok kuvvetli. Bana bakılması zor biriyim .herkes enerji alanıma giremez. Ne bileyim kendim ismi gecince iyice kaptırıyorum. Sesini duyunca bile gece rahat uyuyorum. Biraz istemsizce oluyo. Biraz da anlayamadigim seyler oluyo. Tek nefeste dinliyorum onu. Tabi herkes elestirmeye meyilli empati yapmaya meyilli değil. Bundan sonra sabredecem fikirlerimi kendimi saklayacam. Bi polymina beni anladı sistemden digerleri linc etmeye merakli.
Ve ben kimsenin kredi kartina müdahale etmedim. Ve sazan gibi atlayip lafima baktirin da demedim.
Çok pardon Volkanı öve öve bitiremeyip baktıranlara da "Sazan" mı dedin ?...
Tamam gerçekten ciddiye alınacak biri değilmişsiniz

Çok pardon Volkanı öve öve bitiremeyip baktıranlara da "Sazan" mı dedin ?...
Tamam gerçekten ciddiye alınacak biri değilmişsiniz

Ben tavsiye ettim sadece sonra herkes bana linc girisiminde bulundu. Sanki hayatıniz ile ilgili ben söylettim. Kendiniz baktirdiniz. Ben enerjisi uyana bakar dedim. Hissederseniz baktirin dedim. Sonra hepiniz adamin basına çullandınız.
Öven de sizlerdiniz. Para sizin istediginize baktirmak da sizin hakkınız. Kusura bakmayın da bana arkadasima tuttu dedim. Ve iyi de baktı. Yani ben size atin kendinizi camdan asagı desem atacak mısınız?
Öyle yani. Beni günah kecisi ilan etmeyin

Ben tavsiye ettim sadece sonra herkes bana linc girisiminde bulundu. Sanki hayatıniz ile ilgili ben söylettim. Kendiniz baktirdiniz. Ben enerjisi uyana bakar dedim. Hissederseniz baktirin dedim. Sonra hepiniz adamin basına çullandınız.
Öven de sizlerdiniz. Para sizin istediginize baktirmak da sizin hakkınız. Kusura bakmayın da bana arkadasima tuttu dedim. Ve iyi de baktı. Yani ben size atin kendinizi camdan asagı desem atacak mısınız?
İnanın son bir kaç haftadır Volkanla ilgili yorumlarınızı görmekten bir çok kişi bıkmıştır. Yıllardan beri bu forumda birçok kişi övülmüştür evet ama sizinkisi övmek ya da tavsiye gibi değil. Kusura bakmayın lütfen ama abartılı ifadeleriniz kuşkulandırıyor herkesi. Üstelik Volkan daha 1 ya da maksimum 2 aydır bakıyordur. Yani bu kadar ''sesini duyunca rahat uyuyorum'' denecek kadar kaç kez baktırdınız merak ettim. Ayrıca o öve öve bitirilemeyen Volkana kredisi henüz düşükken 1 ay kadar önce fal gönderdim fakat falımı bekletip iade etti sonunda da. Lütfen yazdıklarınıza dışardan bir gözle tekrar bakın. Size verilen tepkilerin nedenini daha net anlarsınız.

Ben volkan’a atmadım. Sizin tabirinizle “sazan” değilim.
Ama bu kadar da küçümsemeyin kendinizi 😂 gayette ne kadar şahane olduğundan bahsettiniz. Sizden başka da öven olmadı. Gayet ortalama biri olduğu söylendi.
Hatta insanların anlayamadıkları yerlerde kalktınız volkan gibi açıklama yaptınız.
Bunun empatiyle veya başka bir şeyle alakası yok. Bildiğin reklam yaptınız işte.
Çıkarınız nedir bilemem bu konuda. Ama siteye bile yeni gelmiş bir falcının çok iyi bakmış olması mümkün değil. Zira söylediği şeylerin gerçekleşmesi için gereken süre bile geçmemiş henüz.

Arkadaslar bence goz ardi secenegi bu sitenin en guzel ozelliklerinden biri, tavsiye ediyorum, yormayin kendinizi.
Bu forumda olan bir çok kişinin sizin Volkana ilişkin yorumlarınızdan rahatsız olduğundan eminim. Bize göz ardı etme seçeneğini hatırlatmak yerine keşke siz Volkanla ilgili abartılı yorumlarınıza son verseniz.

Bu forumda olan bir çok kişinin sizin Volkana ilişkin yorumlarınızdan rahatsız olduğundan eminim. Bize göz ardı etme seçeneğini hatırlatmak yerine keşke siz Volkanla ilgili abartılı yorumlarınıza son verseniz.
Karistirdin canim sanirim diger uye ovuyor Lila0025, ben tam tersi rahatsiz oldum ve elestirdim ama o uyeyi de goz ardi ettim cunku bunalmisim Volkan'i ovmesinden.

Canım yesilcingene yazılı mi bakıyor
Evet yazılı bakıyor. Yazım hataları pek yok aşağı yukarı anlayabilirsiniz demek istediklerini. Sorunuzu açıkca belirtmenizi ve ilk bakımınız olacaksa kahve ile denemenizi öneririm :) Umarım enerjiniz uyar kabul eder.

Ve ben kimsenin kredi kartina müdahale etmedim. Ve sazan gibi atlayip lafima baktirin da demedim
Size kimse ağır konuşmadı ki :KK43: Sadece evet biraz fazla övdünüz o yüzden insanlar gerilmiş olabilir. İçinden gelenler zaten baktırıyor. Ben arkadaşlarıma da önermiştim onlarda kendince baktırdı hepimiz yorumlarımızı yazdık.

Lütfen birbirimizi kırmayalım. Zaten insanlar zor dönemler geçirebildiği için bazen burada stres atıyor. Bazen fallar ile moral buluyor bazen umut bağlıyor. Aslında gerçekten terapi gibi bir şey bu.

Evet bende sizi göz ardı ettim çünkü siz de bos ve gereksiz konusuyosunuz.

Karistirdin canim sanirim diger uye ovuyor Lila0025, ben tam tersi rahatsiz oldum ve elestirdim ama o uyeyi de goz ardi ettim cunku bunalmisim Volkan'i ovmesinden.
Gerginlikten yapılan alıntılar bile karışmış :KK70: Görünce en azından ben biraz gülmüş oldum :KK70:

İnanın son bir kaç haftadır Volkanla ilgili yorumlarınızı görmekten bir çok kişi bıkmıştır. Yıllardan beri bu forumda birçok kişi övülmüştür evet ama sizinkisi övmek ya da tavsiye gibi değil. Kusura bakmayın lütfen ama abartılı ifadeleriniz kuşkulandırıyor herkesi. Üstelik Volkan daha 1 ya da maksimum 2 aydır bakıyordur. Yani bu kadar ''sesini duyunca rahat uyuyorum'' denecek kadar kaç kez baktırdınız merak ettim. Ayrıca o öve öve bitirilemeyen Volkana kredisi henüz düşükken 1 ay kadar önce fal gönderdim fakat falımı bekletip iade etti sonunda da. Lütfen yazdıklarınıza dışardan bir gözle tekrar bakın. Size verilen tepkilerin nedenini daha net anlarsınız.
Evet hayal kurdular hemen ben deyince atladılar. Adam istediklerini söylemedi deyince bana söylendiler. Yalnız ares levi yi doga dan zumra lal ı da gördük. Toz kondurmadı kimse bunlara ama sonradan herkes karaladı. Iyi degil dedi. Bastan iyi de sonradan niye kötü oluyo falcı.
Ve ortalama diyen kisiler tutarlı gelecekte 300 tl lik falcilardan olur,ilgili,sempatik de diyolar. Ben bunları söylemiyorum onlar dedi. Ayrıca ben volkan a vade icin gitmedim. Iliski gidisati icin gittim. Olumlu da konusmadi sizler gibi ama su anlik gidisatin hepsini bildi. Enerji meselesi bu.
Mesele falsepeti bugra icin herkes ölüp bitiyodu. Bana gelince berbat ötesi baktı.
Hatta tahammul bile edilecek durum yoktu. O is te öyle.

Ben volkan’a atmadım. Sizin tabirinizle “sazan” değilim.
Ama bu kadar da küçümsemeyin kendinizi 😂 gayette ne kadar şahane olduğundan bahsettiniz. Sizden başka da öven olmadı. Gayet ortalama biri olduğu söylendi.
Hatta insanların anlayamadıkları yerlerde kalktınız volkan gibi açıklama yaptınız.
Bunun empatiyle veya başka bir şeyle alakası yok. Bildiğin reklam yaptınız işte.
Çıkarınız nedir bilemem bu konuda. Ama siteye bile yeni gelmiş bir falcının çok iyi bakmış olması mümkün değil. Zira söylediği şeylerin gerçekleşmesi için gereken süre bile geçmemiş henüz.
Iyi de volkan i benden baska da oven cok oldu. Ben hayal dunyasında yasamiyorum. Ispatlarim da. Ama size şunu diyebilirim. Volkan gunde 3 kisiye baksa 240 lira belki daha fazla para kazanıyo. Volkan in kazandigi benim cebime girmiyo. Kisisel bilgi almak da yasak. Ki ben istesem o vermez bile. Ve volkan a ben haftada en az 1 2 gün giderim ama dolu dolu olur bakimi..ve ben erkek falcı görünce hemen atlarım. Ayrica bana huzur veriyo konusmasi sesi. Ben samimi bi insanim o yuzden de biraz fazla övüyo olabilirim.
Ben bi volkan bi de rezzan a baktırırım sadece.
3.bi secenek yok

Evet yazılı bakıyor. Yazım hataları pek yok aşağı yukarı anlayabilirsiniz demek istediklerini. Sorunuzu açıkca belirtmenizi ve ilk bakımınız olacaksa kahve ile denemenizi öneririm :) Umarım enerjiniz uyar kabul eder.

Size kimse ağır konuşmadı ki :KK43: Sadece evet biraz fazla övdünüz o yüzden insanlar gerilmiş olabilir. İçinden gelenler zaten baktırıyor. Ben arkadaşlarıma da önermiştim onlarda kendince baktırdı hepimiz yorumlarımızı yazdık.

Lütfen birbirimizi kırmayalım. Zaten insanlar zor dönemler geçirebildiği için bazen burada stres atıyor. Bazen fallar ile moral buluyor bazen umut bağlıyor. Aslında gerçekten terapi gibi bir şey bu.

Biraz da dogru söylüyorlar ben niye bu kadar övdüm anlamadım 😃

Biraz da dogru söylüyorlar ben niye bu kadar övdüm anlamadım 😃
bence siz başta dediklerini çok beğenip övdünüz ama tepki görünce, tepki olarak aşırı savunmaya ve reklam ayarında olacak şekilde övmeye başladınız. şu an herkes size artık övmeyin diyor ama siz hala övüyorsunuz o nedenle tepki olarak algılıyorum bunu. sanırım reklam olsa artık susup çekilirdiniz. yine de bilemiyorum, belki de reklam yapıyordunuz.

Kusura bakma
Merhaba kusura bakmayın lütfen, isimler ve profil fotosu arka plan rengi benzer olduğu için size yazmışım. Mesajın muhatabız zaten eksilemiş :) tekrardan kusura bakmayın lütfen.

yahu burda bir yalvarmadığın kaldı millete nolur volkana batırın diye bir de gelmiş abarta abarta anlattıktan sonra millete sazan diyorsun. Bende baktırdım ama sırf binnazda kredim kaldı diye yoksa artık binnazdan kimseye baktırmam. Ve telwede 10 liralık fallarımdan daha berbattı. Her volkan ya da binnaz lafı geçtiğinde atlayıp aynı lafları sıralıyorsun. Eski mesajlarına baktım bir zamanlar medyum ramon için aynı şeyi yapmışsın. Volkan için kullandığın klasik cümleler :KK70: bari bi şey yapıyorsun bu kadar çaktırma. Senin volkanla bağın ne bilmiyorum ama ister tanı ister tanıma bu kadar abartmak reklamdan başka bir şey değil benim gözümde. Birde millete burda "sazan" diyecek haddi kendinde nasıl buluyorsun anlamış değilim.

arkadaşlar biri moderatörü alıntılayarak etiketlerse sevinirim ben bilmiyorum çünkü.

X