Binnaz Abla

Geldi yorumum. Şimdi çok garip detaylar bilmiş ve buna şaşırdık oldukça. Özelden soran olursa anlatırım çünkü hiç soruda bahsetmedim. Özet geçtim kavgayı.Olumlu söylemiş ama pembeci mi diye düşündüm bu yüzden, bilemedim de. Sizce pembeci mi?

Geldi yorumum. Şimdi çok garip detaylar bilmiş ve buna şaşırdık oldukça. Özelden soran olursa anlatırım çünkü hiç soruda bahsetmedim. Özet geçtim kavgayı.Olumlu söylemiş ama pembeci mi diye düşündüm bu yüzden, bilemedim de. Sizce pembeci mi?
yok cnm pembeci degil

Herkese merhaba,
Forumu bayadir takip ediyorum, byv, sembolfal, binnaz, falsepeti ve nicelerini denedim. Iclerinde gercekten iyi karakter analizi yapip, nokta atisi yapanlar oldu. Ama genel konusuyorum, giden paralara yazik. %90 verdikleri vadeler tutmadi, son günlerde oturdum hepsinin söylediklerini topladim, daha vadesi gelmeyenler var o yüzden bisey diyemiyorum.

sembolfal da hep olumlu, hersey pembe, cok güzel, ama öyle degil ona göre hayal kirikligi da cok büyük.

byv da mars, edna inanilmaz negatif, ama yinede benim bosa hayal kurmamam konusunda yardimci oldular.

eger ilgilenen olursa onlarca fal deneyimleririmi paylasabilirim.

Herkese merhaba,
Forumu bayadir takip ediyorum, byv, sembolfal, binnaz, falsepeti ve nicelerini denedim. Iclerinde gercekten iyi karakter analizi yapip, nokta atisi yapanlar oldu. Ama genel konusuyorum, giden paralara yazik. %90 verdikleri vadeler tutmadi, son günlerde oturdum hepsinin söylediklerini topladim, daha vadesi gelmeyenler var o yüzden bisey diyemiyorum.

sembolfal da hep olumlu, hersey pembe, cok güzel, ama öyle degil ona göre hayal kirikligi da cok büyük.

byv da mars, edna inanilmaz negatif, ama yinede benim bosa hayal kurmamam konusunda yardimci oldular.

eger ilgilenen olursa onlarca fal deneyimleririmi paylasabilirim.
daha detaylı yazar mısınız rica etsem?

ben de zaman zaman baktırdıgım fallar oldu. bır ara baya kaptırmıstım kendımı dolayısıyla cok fazla para da kaptırdım. günde bır suru fal baktırdıgım da oldu. bu tamamen benım kısısel gorusum, yuzlerce fal baktırdım, hadı biri cıkmazsa dıgerı cıksın ama maalesef hıc bırı cıkmadı, verilen paralara yazık. yanı orayı bır nevı terapı merkezi gibi dusunmek lazım belki de cunku sureklı falcıların %95 ı olumlu seyler soylıyorlar, olumsuz bir sey pek soylemıyorlar.işin kotu tarafı su kı bu fal olayı, kıme baktırırsan baktır, ne falı olursa olsun, sureklı ınsanı bir beklentiye sokuyor. ıste bir erkek sizi aramadı mı 1 ay sonra arayacak dıyorlar, bekliyorsun 1 ay gecıyor yıne bir sey yok, tekrar fal baktırıyosun tekrar bekliyorsun, normalde daha kısa surede sılecegın birini boyle boyle sılemıyorsun sureklı bır umut halinde bekleyiste oluyorsun. onun yerine kafayı baska seylerle mesgul edip kimsenin bilemeyecegı seyleri baskasından bılecegını ummak hem zaman hem de para kaybı. ınsan bazen caresız durumlarda acaba mı dıye ılla bıseylere sarıyor bu da oyle zamanlardan bırı.

Telefonla Elif'e fal baktiran arkadaslar, mevcut veya sordugu kisiyle yeniden birlesme, evlilik vs soylemedigi veya olumluya baglamadigi oldu mu? Konustugum kim varsa baktiran sonucta birlesme vs mutlu son soylemis. Gonul ister herkes mutlu son yasasin ama biliyoruz ki herkesin olumlu olmasi pek mumkun degil. Bir o vardi iyi baktigi icin fali cikabilir diye guvendigim ama gelecekte o da patlayacak gibi gozukuyor bende. :KK34:
elif kim bilemedim ama genelde falcılar olumlu seyler soyluyorlar, moral bozmuyorlar. sureklı bekleyiste oluyorsun resmen kafanda hayal kuruyorsun aman dıkkat, senin sonucun belki olumlu olur ınsallah da olur ama gercekten kopmamanı tavsıye ederim.

daha detaylı yazar mısınız rica etsem?
Yani söyle söyleyim, kimseyi elestirmek istemiyorum ama 😂 sembolfal yani nadir vardir eminim ama 10 üzeri falci ile konusmusum, hepsinin vadesi patladi. Ama karakter analizi olarak Sagnak cok iyi, iyi detaylar da biliyor.

Falsepeti
sizce ilk kez baktıracak biri ramona mı gitmeli yoksa marsa mı?
Ikisi arasinda secim yapmak gerekirse kesinlikle mars, cok daha iyi detaylara hakim.

Arkadaşlar selam, birine fal baktırmak istiyorum bugünlerde falcı Mars ve ednayla alakalı yorumlar yapılmış. Daha önce marsa göndermeyi düşündüm şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisine yollasam daha iyi ve bakanlar hangi fal türünü baktırdı yazabilirler mi?

Eski flörtümle 2 ay içerisinde görüşme olacağını söylemişti . Dün bu kişiyle karşılaştık oturup konuşmak istediğini söyledi yarım saatlik bir görüşmeydi dilerim devamı da gelir ama hiç ummadığım bir andı
Çok sevndimm🥰umarım sonu da iyi gelir.ben de baktırmıştım ay başında,olumlu konuşmuştu zaman olarak da 2 ay süre vermişti dönüş için.ay umarım bana dedikleri de olur🙏🙏🙏🙏

Arkadaşlar selam, birine fal baktırmak istiyorum bugünlerde falcı Mars ve ednayla alakalı yorumlar yapılmış. Daha önce marsa göndermeyi düşündüm şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisine yollasam daha iyi ve bakanlar hangi fal türünü baktırdı yazabilirler mi?
Ben de ednaya baktırmayı düşünüyorum şimdi. Bilenler yazarsa sevinirim arada kaldım. Bir yolun var sitesi güvenli midir bir de? Kredi kartı bilgisi giriyoruz

iksine de tarot atmstm ama hangisi icinden geliyosa :KK66:

Ben de ednaya baktırmayı düşünüyorum şimdi. Bilenler yazarsa sevinirim arada kaldım. Bir yolun var sitesi güvenli midir bir de? Kredi kartı bilgisi giriyoruz
İkisi de iyi gerçekten.falcı marsa kahve atmıştım.ednaya katina.ikisi de denemeye değer😊güvenli bir site
bu arada,hiçbir sıkıntı yaşamadım ben.

X