- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Bana geçmiş olsun o zamanIlk buluşmadan sonra normal bildiğimiz erkek modeliyse duramaz hemen yazar çizer. En kötüsü ertesi gün yazmalı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana geçmiş olsun o zamanIlk buluşmadan sonra normal bildiğimiz erkek modeliyse duramaz hemen yazar çizer. En kötüsü ertesi gün yazmalı canım
Canım ilgilenen erkek daha yanından ayrılınca bi bahane ile yazıyor. O gün veya ertesi gün yazmayandan bi şey çıkmıyor.Kızlar ilk buluşmadan sonra maximum arama/mesaj ne kadar zamanda gelir? Ne kadar zaman gelmezse ümidimizi kesmeliyiz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Merhaba tekrardan ben burada erkek bir dostum için fikir istemiştim biraz yukarda aynı şekilde. Normalde kendi erkek arkadaşımla vs olan konularda ona hep danışırım çok detaycı ve hislidir klasik akrep burcu erkeği. sizin içinde danıştım umarım kızmazsınız :) Aynı şekilde sizin yazdığınızı sordum bir arkadaşım soruyor diyerek. Dedi ki: Eğer duygusal bir hoşlantısı varsa eve varıp varmadığını bile sorar ilgisini belli eder tepkisine bakar.Buluşmanın akşamı veya gecesi bir mesaj atabilir. Cool ayaklarında takılmak istiyorsa ertesi gün felan yazar çizer ama 2-3 gün boyunca hiç yazmıyorsa %99 zaman geçirmiştir o boşluğunu doldurmuştur daha sonrasında yazar veya ararsa bile boşluğa düşünce bunu yapıyordur demiş.Kızlar ilk buluşmadan sonra maximum arama/mesaj ne kadar zamanda gelir? Ne kadar zaman gelmezse ümidimizi kesmeliyiz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Fama rezalet bence ya. Bir daha kimseyi sevemeyeceksin demiş fal sonunda bana. 1 puan verdim soruma yanıt vermesini beklemeden bana trip atmis soruma da yanıt vermemis.FAMA ve UYUMSUZZ kesinlikle aynı kişi!!! Zaten UYUMSUZZ (uyanık) ve BANUYILMAZ’ın aynı kişi olduğundan emindik, bir de FAMA çıktı!!! Biz nasıl insanların içine düştük? Burayı okuyorsunuz büyük ihtimalle (çoğu falcı), biraz insan olun!!! Bir insanın umutlarıyla oynamak nedir bilir misiniz, acaba siz hayatınızda mutlu olur musunuz? Bizi kandıran kim varsa (falcılara sesleniyorum) şahsen hakkımı haram ediyorum.
Çok teşekkür ederim, ne özürü yardımcı olarak beni mutlu ettinMerhaba tekrardan ben burada erkek bir dostum için fikir istemiştim biraz yukarda aynı şekilde. Normalde kendi erkek arkadaşımla vs olan konularda ona hep danışırım çok detaycı ve hislidir klasik akrep burcu erkeği. sizin içinde danıştım umarım kızmazsınız :) Aynı şekilde sizin yazdığınızı sordum bir arkadaşım soruyor diyerek. Dedi ki: Eğer duygusal bir hoşlantısı varsa eve varıp varmadığını bile sorar ilgisini belli eder tepkisine bakar.Buluşmanın akşamı veya gecesi bir mesaj atabilir. Cool ayaklarında takılmak istiyorsa ertesi gün felan yazar çizer ama 2-3 gün boyunca hiç yazmıyorsa %99 zaman geçirmiştir o boşluğunu doldurmuştur daha sonrasında yazar veya ararsa bile boşluğa düşünce bunu yapıyordur demiş.
Çok özür dilerim canım eğer çok kabaca olduysa ama sormuşsun bende düşünce yapısına ve karakterini çok beğendiğim için kankacığıma sormak istedim ki sana bir dışardan erkek bakış açısı olsun diye :) Farkındayım son kurduğu cümle çok gıcık whatsappda ilk okuduğumda Yeşilçingene benim 10 yıllık arkadaşımda haberim mi yok sandım
Ben de onu yazacaktım. Bana kesinlikle çıkmadı pembe bir tablo çizdi bana. Öyle pişman olmuş böyle gelecek şöyle düzelecek dedi. İlerleyen günlerde tartışmalarınız olacak demişti evet sadece tartışma oldu sonra bıçak gibi kesildi.YARGIC’a fal baktıranlar çıktı/çıkmadı diye yazabilir mi? Neden hem pahalı hem sesli bakmamasına rağmen abartıldı?
Ben de enerjisini pek begenemedim Z K'nın bana da çok ağırlık çökmüştü birkaç gün.ahah ben de burada MissCherry'nin eskiden baktırdığı Zeynep K. 'ya baktırmıştım. söylediği şeyler çok olumsuzdu ama ondan ziyade tatlı bir sesi olmasına rağmen enerjisi çok kötüydü. gözlerimi açamadım 2 gün ve çok ağlamıştım
Binnazda kimseyi önermem canım. 2017 den beri ara ara baktırıyorum hepsine baktirdim nerdeyse. Hiçbirinin dediği şeyler olmadiArkadaşlar Merhaba , Binnaz uygulamayı silmek zorunda kaldım fiyatlar yine uçmuş , açıkcası 350 TL çok bir fal için , yeni giren yorumcuları da denedim düşük ücretli ama işe yaramazlar , binnaz kalitesi düştü , müşteriye verilen önemi artık hissedemiyorum. Fal evinden tanıdıklarınız var mı ? hangi falcıları öneriyorsunuz ? Daha önce gittiklerim ayrılmış ulaşamadım. Binnaz da da benim için değerli olan kişiler vardı ama artık fiyatların uçukluğundan üyeliğimi sonlandırdım. Tavsiye öneri bekliyorum. Teşekkürler.
canım binnazı sildim zaten Fal evini soruyorum . Binnaz sapıtmış resmen uğraşamam tek bir kişi için gidiyordum ama apple uygulamada ücretler acayip yükselmiş, o yüzden sildim. başka bir site için sorayım dedim sizlerin önereceği , birde buralarda , Fal evini çok övmüşler mesela ama orada da çook uzun zaman önce baktırdığım kişiler yok.Binnazda kimseyi önermem canım. 2017 den beri ara ara baktırıyorum hepsine baktirdim nerdeyse. Hiçbirinin dediği şeyler olmadi
ahah ben de burada MissCherry'nin eskiden baktırdığı Zeynep K. 'ya baktırmıştım. söylediği şeyler çok olumsuzdu ama ondan ziyade tatlı bir sesi olmasına rağmen enerjisi çok kötüydü. gözlerimi açamadım 2 gün ve çok ağlamıştım
Evet canım, yok yanlış aNlama ben sen önerdin anlamında demedim. Inşallah bende de çıkmaz çok çok olumsuz konuşmuştu bana sonuç hakkında.Özelden baktırmayın yazmıştım sanırım soranlara ama burda herkese kusura bakmayın diyorum size de gamzelita paranız gittiyse bu bakımını hiç hiç beğenmedim hem alakasızdı benden hem de patladı. Bu adam sana asla yazmaz demişti yazdı Sen boşanmışsın boşanma geçirmişsin demiş 3-4 kez alakası yok, sorduğum kişi boşanmış çocukluydu herhalde bundan yola çıktı diyorum biliyorsunuz ilk kez evlenecek insanlar çocuklu insanları çok tercih etmeyebiliyor. Enerjisi de çok çok ağırdı, anı da doğru değildi maalesef bu seferi hiç beğenmedim bozmuş bir şekilde. İlk falı çok çok iyiydi
Evet canım, yok yanlış aNlama ben sen önerdin anlamında demedim. Inşallah bende de çıkmaz çok çok olumsuz konuşmuştu bana sonuç hakkında.
Kız benimki kart da değildi kahve falıydı sen kahve falından benim ömür boyu mutluluğu bulamıcağımı nerden biliyorsun yaaa foruma yazmıştım bi kaç kişi daha sallamasyon diye onaylayınca rahatladım. Hani kart falları da o an senin enerjin kötü oluyor kötü kart cıkıyor yada cok açılım yaptırıyosun kötü kart geliyor o yüzden eğer gerçek bi falcıysa kendide ekstra açılım yapar bizim sectiğimiz kartları tasdikler yoksa cıkan karta göre yorumlamayı bende yaparım.
Falevi Jale Açıkgöz en sevdiğim. Her çeşit falda iyidir. Daha düşük ücretli olarak da Peri Mutlu’yu ve Gizem Aydın’ı önerebilirim. Yalnız bu ikisini sadece kahve falında beğeniyorum. Bir defasında ikisine de tarot baktırmıştım, hiç iyi değildi. Only coffeeArkadaşlar Merhaba , Binnaz uygulamayı silmek zorunda kaldım fiyatlar yine uçmuş , açıkcası 350 TL çok bir fal için , yeni giren yorumcuları da denedim düşük ücretli ama işe yaramazlar , binnaz kalitesi düştü , müşteriye verilen önemi artık hissedemiyorum. Fal evinden tanıdıklarınız var mı ? hangi falcıları öneriyorsunuz ? Daha önce gittiklerim ayrılmış ulaşamadım. Binnaz da da benim için değerli olan kişiler vardı ama artık fiyatların uçukluğundan üyeliğimi sonlandırdım. Tavsiye öneri bekliyorum. Teşekkürler.
tamam ozaman Jale Açıkgöz bir deneyelim bakalım , kahve de ♥Falevi Jale Açıkgöz en sevdiğim. Her çeşit falda iyidir. Daha düşük ücretli olarak da Peri Mutlu’yu ve Gizem Aydın’ı önerebilirim. Yalnız bu ikisini sadece kahve falında beğeniyorum. Bir defasında ikisine de tarot baktırmıştım, hiç iyi değildi. Only coffee