- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
Çingene reddedebilir. Yargıç a bence baktır ama fiyatı yüksekYargıç ı mı önerirsiniz kızlar yoksa yesilcingeneyi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çingene reddedebilir. Yargıç a bence baktır ama fiyatı yüksekYargıç ı mı önerirsiniz kızlar yoksa yesilcingeneyi mi
Tutuyor gibiydi ama şu anda tıkandı yollar.Ben ilk binnaz ablada farah muzhab mı ne öyle birine baktırmıştım tarot onun falı bana çok uygundu eylül ilk haftası demişti şu an onu bekliyorumAa tutmadı mı canım tüh(
hmm bende de hazar erbab diye biri bu günlere vade vermişti esas mesele için ama olmadı. bilginize...Tutuyor gibiydi ama şu anda tıkandı yollar.Ben ilk binnaz ablada farah muzhab mı ne öyle birine baktırmıştım tarot onun falı bana çok uygundu eylül ilk haftası demişti şu an onu bekliyorum
Olumsuz görenler bu ilişkinin sonunu şehrazat semabi didem canım. Yargıç ilişkinin nasıl gideceğini söyledi bunları yap diye tavsiye verdi. Böyle yaparsan süreç uzar dedi şuan dediği gibiyiz işte.
Yargıça ne falı atıyorsunuz
Bana tarihi tarihine o kızla görüşeceğini söyledi ve gerçekten de tam da tarihlerde olanlar oldu. Bilmiyorum sizi ama benim best falcım o :)Ya şöyle, diğerleriyle aynı şeyi söledi ama mesela başka bi kadın var dedi. Diğer hiçbir bakan başkası var demedi, en son yargıça baktırcam sanırım
Bana tarihi tarihine o kızla görüşeceğini söyledi ve gerçekten de tam da tarihlerde olanlar oldu. Bilmiyorum sizi ama benim best falcım o :)
Bence kelimeyi yanlış yazmış olabilir. Evlilik uyumu yok ya da birbiriniz için hayırsızsınız yazmak istemiş olabilir. Soru sorabilme imkanınız varsa sorsaydınız keşke neden böyle yazdınız diye. Bana şöyle demişti mesela aşk uyumu var evlilik uyumu yok ama yine de birbiriniz için çok hayırsız olarak yani birbirinize bir zararınız olur olarak gözükmüyorsunuz. Evlilik olmayacak diye bir şey yok sadece uyum yok evliliği gerçekleştirip gerçekleştirmemek sizin tasavvurunuza kalmış dedi.Yani ben enerjimizin çok tuttuğunu da sanmıyorum yeşilçingene ile, kabul etti ama çok enerji veremedim gibi geldi. Msela aranızda çok güzel bir aşk uyumu var ama evlilik uyumu yok ve birbiriniz için hayırlısınız dedi. Böyle anlamsız çelişkili şeyler söyledi. Mesela senden çok etkilenmiş ama senden hoşlanmamış demiş şimdi okuyorum falı tekrar, hem etkilenme var hem hoşlanma yok. Onun hayatında biri var ama seninle görüşüyor çünkü belki aramızda bişe olur diyo falan demiş. İlginç bi fal..
Bence kelimeyi yanlış yazmış olabilir. Evlilik uyumu yok ya da birbiriniz için hayırsızsınız yazmak istemiş olabilir. Soru sorabilme imkanınız varsa sorsaydınız keşke neden böyle yazdınız diye. Bana şöyle demişti mesela aşk uyumu var evlilik uyumu yok ama yine de birbiriniz için çok hayırsız olarak yani birbirinize bir zararınız olur olarak gözükmüyorsunuz. Evlilik olmayacak diye bir şey yok sadece uyum yok evliliği gerçekleştirip gerçekleştirmemek sizin tasavvurunuza kalmış dedi.
Hayır herkese aynı şeyi söylemiyor benim bir arkadaşıma aşk uyumunuz da evlilik uyumunuz da yok dedi. Birine birbiriniz için hayırsız olarak gösteriliyorsunuz dedi. Ancak bu dedikleri bizim bir araya gelmemizi engelleyen şeyler değil. Bir araya gelirsek de dikkat etmemizi istediği şeyler. Yani sonuçta herkes hayırlı olduğu için evlenmiyor birbiriyle. Bu sadece yaptığı bir hesaplamaya dayanıyormuş.Aynen bana da öyle dedi hayırlısınız ama evlilik uyumunuz yok, aşk uyumunuz var var dedi. Soru da sordum yani birbiriniz için hayırlısınız ama evlilikte uyumunuz yok diye açıkladı. Herkese aynı şeyi mi yazıyo acaba
Yeşilçingene banada ilk falimda hoşlanma aşk uyumu var evlilik yok demişti ama eleştirmiyorum çünkü ne dediyse olumsuz anlamda tamamen yaşadım. Benim son durumum şöyle:
Yeşilçingene: Hayırlı olmaz. Dönse bile seni kullanır. Sana umut veremem bir beklentin olmasın dedi.
Serkan Batu, Yargıç, Yağız Okur, Alex: Olumlu görüp dönecek dediler.
Serkan batu vademi ilerletiyor hep, yargıç vade vermedi, yağız okur dönem geçiriyor dedi, Alex pişman olup döner dedi.
Ben beğenmemiştim sallamasyondu dedikleri hiç çıkmadı bana hatta aşmıştı kendini evleneceğin insanın adı mustafa demişti yani sinirden gülerek dinlemiiştim falı soyadını verse faceboktan bakardım hiç yoktansa ya sacmaydı kısacası yorumlara kanma bnce genede sen bilirisnYa bu falevindeki jale açıkgöze baktıran var mı acaba ? Yani yorumları ne zaman açsam “şunu dedin yaşadım bunu dedin yaşadım”tarzı yorumları görüyorum yani öyle az da değil baya çıktığını söyleyen yorumlar oluyo. Çok pahalı olduğu için bastıramıyorum yani kıyamadım o paraya. Yakın zamanda Baktıran varsa bir söyleyebilir mi acaba nasıl diye
Benden uzun yaşayacaksın, ben de şimdi ‘Jale ablayı özledim hiçkimse onun gibi olamaz’ yazacaktım Kaç zamandır yakalayamadım da kendisini, o yüzden krizlere girdim dkfkjkfdjk En favori yorumcum o.Ya bu falevindeki jale açıkgöze baktıran var mı acaba ? Yani yorumları ne zaman açsam “şunu dedin yaşadım bunu dedin yaşadım”tarzı yorumları görüyorum yani öyle az da değil baya çıktığını söyleyen yorumlar oluyo. Çok pahalı olduğu için bastıramıyorum yani kıyamadım o paraya. Yakın zamanda Baktıran varsa bir söyleyebilir mi acaba nasıl diye
Be kadar ucretiD Denizkumsall Ha bu arada, dediklerinde yaşamadığım şeyler de var maalesef. Ama benim için en önemli olan şeyi yaşadım. P Poncik12345 hiç memnun kalmamış mesela. Bu fal işi gerçekten enerji meselesi, Jale’nin bakım ücreti de epey yüksek. Kalbinin sesini dinle o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Eklemek istedim :)