Binnaz Abla

Tutuyor gibiydi ama şu anda tıkandı yollar.Ben ilk binnaz ablada farah muzhab mı ne öyle birine baktırmıştım tarot onun falı bana çok uygundu eylül ilk haftası demişti şu an onu bekliyorum 😅
hmm bende de hazar erbab diye biri bu günlere vade vermişti esas mesele için ama olmadı. bilginize...

Ya şöyle, diğerleriyle aynı şeyi söledi ama mesela başka bi kadın var dedi. Diğer hiçbir bakan başkası var demedi, en son yargıça baktırcam sanırım
Bana tarihi tarihine o kızla görüşeceğini söyledi ve gerçekten de tam da tarihlerde olanlar oldu. Bilmiyorum sizi ama benim best falcım o :)

Bana tarihi tarihine o kızla görüşeceğini söyledi ve gerçekten de tam da tarihlerde olanlar oldu. Bilmiyorum sizi ama benim best falcım o :)

Yani ben enerjimizin çok tuttuğunu da sanmıyorum yeşilçingene ile, kabul etti ama çok enerji veremedim gibi geldi. Msela aranızda çok güzel bir aşk uyumu var ama evlilik uyumu yok ve birbiriniz için hayırlısınız dedi. Böyle anlamsız çelişkili şeyler söyledi. Mesela senden çok etkilenmiş ama senden hoşlanmamış demiş şimdi okuyorum falı tekrar, hem etkilenme var hem hoşlanma yok. Onun hayatında biri var ama seninle görüşüyor çünkü belki aramızda bişe olur diyo falan demiş. İlginç bi fal..

Yani ben enerjimizin çok tuttuğunu da sanmıyorum yeşilçingene ile, kabul etti ama çok enerji veremedim gibi geldi. Msela aranızda çok güzel bir aşk uyumu var ama evlilik uyumu yok ve birbiriniz için hayırlısınız dedi. Böyle anlamsız çelişkili şeyler söyledi. Mesela senden çok etkilenmiş ama senden hoşlanmamış demiş şimdi okuyorum falı tekrar, hem etkilenme var hem hoşlanma yok. Onun hayatında biri var ama seninle görüşüyor çünkü belki aramızda bişe olur diyo falan demiş. İlginç bi fal..
Bence kelimeyi yanlış yazmış olabilir. Evlilik uyumu yok ya da birbiriniz için hayırsızsınız yazmak istemiş olabilir. Soru sorabilme imkanınız varsa sorsaydınız keşke neden böyle yazdınız diye. Bana şöyle demişti mesela aşk uyumu var evlilik uyumu yok ama yine de birbiriniz için çok hayırsız olarak yani birbirinize bir zararınız olur olarak gözükmüyorsunuz. Evlilik olmayacak diye bir şey yok sadece uyum yok evliliği gerçekleştirip gerçekleştirmemek sizin tasavvurunuza kalmış dedi.

Bence kelimeyi yanlış yazmış olabilir. Evlilik uyumu yok ya da birbiriniz için hayırsızsınız yazmak istemiş olabilir. Soru sorabilme imkanınız varsa sorsaydınız keşke neden böyle yazdınız diye. Bana şöyle demişti mesela aşk uyumu var evlilik uyumu yok ama yine de birbiriniz için çok hayırsız olarak yani birbirinize bir zararınız olur olarak gözükmüyorsunuz. Evlilik olmayacak diye bir şey yok sadece uyum yok evliliği gerçekleştirip gerçekleştirmemek sizin tasavvurunuza kalmış dedi.

Aynen bana da öyle dedi hayırlısınız ama evlilik uyumunuz yok, aşk uyumunuz var var dedi. Soru da sordum yani birbiriniz için hayırlısınız ama evlilikte uyumunuz yok diye açıkladı. Herkese aynı şeyi mi yazıyo acaba

Yeşilçingene banada ilk falimda hoşlanma aşk uyumu var evlilik yok demişti :KK70: ama eleştirmiyorum çünkü ne dediyse olumsuz anlamda tamamen yaşadım. Benim son durumum şöyle:

Yeşilçingene: Hayırlı olmaz. Dönse bile seni kullanır. Sana umut veremem bir beklentin olmasın dedi.
Serkan Batu, Yargıç, Yağız Okur, Alex: Olumlu görüp dönecek dediler.

Serkan batu vademi ilerletiyor hep, yargıç vade vermedi, yağız okur dönem geçiriyor dedi, Alex pişman olup döner dedi.

Aynen bana da öyle dedi hayırlısınız ama evlilik uyumunuz yok, aşk uyumunuz var var dedi. Soru da sordum yani birbiriniz için hayırlısınız ama evlilikte uyumunuz yok diye açıkladı. Herkese aynı şeyi mi yazıyo acaba
Hayır herkese aynı şeyi söylemiyor benim bir arkadaşıma aşk uyumunuz da evlilik uyumunuz da yok dedi. Birine birbiriniz için hayırsız olarak gösteriliyorsunuz dedi. Ancak bu dedikleri bizim bir araya gelmemizi engelleyen şeyler değil. Bir araya gelirsek de dikkat etmemizi istediği şeyler. Yani sonuçta herkes hayırlı olduğu için evlenmiyor birbiriyle. Bu sadece yaptığı bir hesaplamaya dayanıyormuş.

Yeşilçingene banada ilk falimda hoşlanma aşk uyumu var evlilik yok demişti :KK70: ama eleştirmiyorum çünkü ne dediyse olumsuz anlamda tamamen yaşadım. Benim son durumum şöyle:

Yeşilçingene: Hayırlı olmaz. Dönse bile seni kullanır. Sana umut veremem bir beklentin olmasın dedi.
Serkan Batu, Yargıç, Yağız Okur, Alex: Olumlu görüp dönecek dediler.

Serkan batu vademi ilerletiyor hep, yargıç vade vermedi, yağız okur dönem geçiriyor dedi, Alex pişman olup döner dedi.

Serkan Batu'yu bi türlü yakalayamadım. Zişan'a ve Nil Güneş'e baktırdım olumlu konuştular ayrıca Elif Hanzade de olumlu konuştu. Bi de Melek Yıldız'a iki defa baktırdım o kadının enerjisi çok çekti beni, o da ikisinde de olumlu konuştu. Çingene hayatında biri var dedi ama diğerler başka bir kadın enerjisi yok kendi hayatıyla ilgili sorunları var dediler. Yargıç da mesela çok olumlu konuştu sana karşı bir ileri iki geri şu anda tam karar veremiyor Eylül ikinci haftası karar netleşecek dedi. Tüm fallar Eylül - Ekim ayını işaret etti bende, çingene vade vermedi. Tüm fallarda karşı tarafın benden çok etkilendiği çıktı (çingene de dahil). Bu ay neler olacak heyecanla beklemedeyim bakalım. Ayrıca Kızılay'da bi fal cafede Aşkın diye birine baktırdım onda da aynı şeyler çıktı, olumlu gelecek vs gibi. Baktırdığım isimler:

Binnaz: Nil Güneş, Melek Yıldız, Elif Hanzade, Zişan Işık, Haleh Çetiner, Pınar Gökçe, Neslihan Keleş, Sedef Çelik, Sezgi Ulusoy, Bircan Aslan
Fal sepeti: Eftelya Esen, Alev Seçkin, Fulya Nas, Ece Katre
Telwe: Yeşilçingene, Elifsucan, Falcımedyume, Mistikabla, Enderun
Biryolunvar: Yargıç

Paralel yorum yapanlar: Yeşilçingene ve elifsucan hariç hepsi. Elifsucan hiç bilemedi; maddi sorunlar falan dedi ama adamın maddi sorun yaşamadığına çok eminim çok iyi durumu.

Bunlardan daha önce baktırıp da çıkanlar var mı aranızda?

Ya bu falevindeki jale açıkgöze baktıran var mı acaba ? Yani yorumları ne zaman açsam “şunu dedin yaşadım bunu dedin yaşadım”tarzı yorumları görüyorum yani öyle az da değil baya çıktığını söyleyen yorumlar oluyo. Çok pahalı olduğu için bastıramıyorum yani kıyamadım o paraya. Yakın zamanda Baktıran varsa bir söyleyebilir mi acaba nasıl diye

Ya bu falevindeki jale açıkgöze baktıran var mı acaba ? Yani yorumları ne zaman açsam “şunu dedin yaşadım bunu dedin yaşadım”tarzı yorumları görüyorum yani öyle az da değil baya çıktığını söyleyen yorumlar oluyo. Çok pahalı olduğu için bastıramıyorum yani kıyamadım o paraya. Yakın zamanda Baktıran varsa bir söyleyebilir mi acaba nasıl diye
Ben beğenmemiştim sallamasyondu dedikleri hiç çıkmadı bana hatta aşmıştı kendini evleneceğin insanın adı mustafa demişti yani sinirden gülerek dinlemiiştim falı soyadını verse faceboktan bakardım hiç yoktansa 😀ya sacmaydı kısacası yorumlara kanma bnce genede sen bilirisn

Benden uzun yaşayacaksın, ben de şimdi ‘Jale ablayı özledim hiçkimse onun gibi olamaz’ yazacaktım :KK24: Kaç zamandır yakalayamadım da kendisini, o yüzden krizlere girdim dkfkjkfdjk En favori yorumcum o.

ben kendisine 30’un üstüne fal baktırdım ve dediklerinin büyük bir kısmını yaşadım. İmkansıza benzeyen şeylerdi hemde. Çok farklı bir fal bakış tarzı var. Kendisi enerji uzmanı. Hangi fal türünü seçersen seç, genelde yanında hep su falı da bakar. Mesela Jale abla ‘işaret’ verir. Örnek veriyorum; ‘3 gün içinde x kelimesini/cümlesini duyacaksın’ der ve bu şeyin genelde hep bir anlamı olur. Ben verdiği işaretlerin çoğunu yaşadım. Dediklerinin de çoğunu yaşadım. Ama yaşamayanlarda varmış. Jale ablanın yorumları hep 5 yıldız ve övgülerle dolu. Sadece 2 defa kötü yorum ve düşük yıldız görmüştüm.

D Denizkumsall Ha bu arada, dediklerinde yaşamadığım şeyler de var maalesef. Ama benim için en önemli olan şeyi yaşadım. P Poncik12345 hiç memnun kalmamış mesela. Bu fal işi gerçekten enerji meselesi, Jale’nin bakım ücreti de epey yüksek. Kalbinin sesini dinle o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Eklemek istedim :)

D Denizkumsall Ha bu arada, dediklerinde yaşamadığım şeyler de var maalesef. Ama benim için en önemli olan şeyi yaşadım. P Poncik12345 hiç memnun kalmamış mesela. Bu fal işi gerçekten enerji meselesi, Jale’nin bakım ücreti de epey yüksek. Kalbinin sesini dinle o yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Eklemek istedim :)
Be kadar ucreti

X