Binnaz Abla

Bugun gerçekten çok canım sıkkın bütün erkeklerin allah belasını versin diyerek tartısma konusu açmak istemiyorum ama😃😃😃 versin yani. Neyse yok mu cinli minli biri valla kuruduk kaldık falcısız heramora heramora 🙈🙈

Bu arada fal sepeti ela ışık yeni gelmiş sanırım kart kart enerji diyio durdu kötü değildi fal ama ben kartçı değilin atmak isteyen olursa diye bilgi vereyim dedim.
Çingene seni kabul etse ona git derdim farklı olarak ama malesef vip orası 😂😂

seni üzmek istemem ben burada aylardır yazıyorum ve yaklaşık 100 fal baktırmışımdır. Sonuç ve gidişat gerçekten yeşilçingenin dediği gibi oldu.
Ya şöyle, diğerleriyle aynı şeyi söledi ama mesela başka bi kadın var dedi. Diğer hiçbir bakan başkası var demedi, en son yargıça baktırcam sanırım

Evet kaşındım tam beklediğimi aldım :KK70: Son 3 falım(yağız,serkan batu,yargıç) gayet olumluyken Yeşilçingene'ye aynı şekilde baktırayım dedim arayı açmışken biraz hooopp yine dünyam başıma yıkıldı :) o tozpembe şeyler gitti şuan gözümün önü sis bulutları kendim kaşındım cidden

İşte acı çıkarma olayını tam olarak sen yapıyorsun. Ben de bu duruma karşı çıkıyorum. Herkese hep mutsuz edici yorumların var bir dön bak. Ya da bakmana gerek yok bilinçli yaptığın için farkındasındır zaten. Ben aylardır ayrıyım o kadar seviliyorum ki olur da durumlar düzelirse umuduyla hayatına kimseyi sokmuyor. Sen de baktırmaya devam et. O kadar çaresiz ve acınası durumdasın ki yıllar önce kısa ilişki yaşadığın bir adam döner mi dönmez mi söylesinler sana 😂😂 hahahaha eminim sen istemiyorsundur adamı 😂😂😂 şimdi istersen kendini parçala son cevabım bu. Enerji emici , insanların mutsuzluğundan beslenen birine yanlış yolda olduğunu anlatmaya çalışma çabam çok bile.
ya evet bu kisi daha once bana da bulasmıstı, yesilcingenenin olumsuz yorum yaptıgı sey tutmadı olumsuz konusup uzdugu kisiler uzulmesin bana cıkmadı size de cıkmaz belki dedim, vadeler sarkabilir tutar bence dedi, yok bana vadeli bir sey soylemedi zaten dedim, yine de sonrasında cıkabiliyor olumsuzlar hemen sevinme dedi. tam bir ruh emici ya :KK70: tartısma basında soyledigi seyler dogruydu aslında bazen iinsanlar kendilerini cok kandırmaya musait oluyor da kendinizi kandırmayın yolunuza bakın minvalnde konusmus ki haklıydı aslında ama sonrası sacma polemikler yine millete satasıp uzmeye calısma cabaları.

Evet kaşındım tam beklediğimi aldım :KK70: Son 3 falım(yağız,serkan batu,yargıç) gayet olumluyken Yeşilçingene'ye aynı şekilde baktırayım dedim arayı açmışken biraz hooopp yine dünyam başıma yıkıldı :) o tozpembe şeyler gitti şuan gözümün önü sis bulutları kendim kaşındım cidden
Bu benim de başıma geldi bugün😪ve biliyorum gene yesilcingenenin dedigi gibi olacak😔

Bu benim de başıma geldi bugün😪ve biliyorum gene yesilcingenenin dedigi gibi olacak😔
Bu kadar nasıl zıt oluyor inan anlamıyorum. Yani diğerleri hayatında birisi yok sadece konuşuyordur tarzında söylerken Yeşilçingene olaylar ciddi, gönül bağı var diyor :) Bu arada %100 emin olduğum birşeyi farklı yorumladı yani yanıldı diyebilirim bunu da küçük bir not olarak ekliyim.

Son düzenleme:
Ah üzerimden şoku atıp tekrar okuyunca farkettim. Bir köşeye yazıp sıkıştırmış zaten '' Dönse bile diğer kişiyi kıskandırmak veya kendi kafasını dağıtmak için döner kısa süreli olarak sana '' diye. Şimdi diğer dönecek diyenlerin dediği gibi olsa dahi devamı yine böyle olabilir :) Yahu içimde bir gram umut varsa bile silip süpürüyor yeşilçingene :KK70: Ama kıyamam birde sonda eklemiş amacım seni üzmek değil gördüğümü söylüyorum diye :)

Bu kadar nasıl zıt oluyor inan anlamıyorum. Yani diğerleri hayatında birisi yok sadece konuşuyordur tarzında söylerken Yeşilçingene olaylar ciddi, gönül bağı var diyor :) Bu arada %100 emin olduğum birşeyi farklı yorumladı yani yanıldı diyebilirim bunu da küçük bir not olarak ekliyim.
Umarım bu sefer bende de yanılır 😔

Dün 'yildizname' uygulamasında oldukça yüksek puanlı birine su falı baktırdım. O kadar olumsuz konuştu ki, içim karardı moralim yerlerde paspas oldu. Ondan önce kahve içmiştim taze taze fotoğraflarını çektim ve üşenmedim yeni profil açtım. Kişisel bilgilerimi farklı yazarak. Yine aynı kişiye kahve falı attım bu sefer. Kadın su falında gelecek görmeyen ilişkimde bu defa beni resmen evlendirdi :KK57: Fincanıma bayıldı. Hatta şöyle bir senaryo daha uydurdum, dedim ki; ‘işyerimde bir erkek var benden hoşlanıyor ama sevgilim olduğu için tabi asla yüz vermiyorum. Başıma bela olur mu?‘. Kadın tutturdu ‘telvelerinin ardında "görünmeyen" fareler var çok dikkatli ol bu kişiye...:olamaz: Hahahahaha

Dün 'yildizname' uygulamasında oldukça yüksek puanlı birine su falı baktırdım. O kadar olumsuz konuştu ki, içim karardı moralim yerlerde paspas oldu. Ondan önce kahve içmiştim taze taze fotoğraflarını çektim ve üşenmedim yeni profil açtım. Kişisel bilgilerimi farklı yazarak. Yine aynı kişiye kahve falı attım bu sefer. Kadın su falında gelecek görmeyen ilişkimde bu defa beni resmen evlendirdi :KK57: Fincanıma bayıldı. Hatta şöyle bir senaryo daha uydurdum, dedim ki; ‘işyerimde bir erkek var benden hoşlanıyor ama sevgilim olduğu için tabi asla yüz vermiyorum. Başıma bela olur mu?‘. Kadın tutturdu ‘telvelerinin ardında "görünmeyen" fareler var çok dikkatli ol bu kişiye...:olamaz: Hahahahaha
Neden falını beğenmediğiniz insana ikinciye fal attınız? Amac yalanı ortaya çıkartmakta değmez keşke enerjininizi paranızı başka insanda deneseymişsiniz. Bu fal hastalık umarım hepimiz kurtuluruz

Kızlar bugün sonunda Yargıç'a su falı baktırdım, oldukça olumlu ve güzel çıktı. Aynı zamanda Zişan'a da 3-4 gün önce baktırmıştım onunla paralel şeyler söyledi. Ama yeşilçingene olumsuz konuşmuştu. Yargıç'a baktırıp çıkan var mı aranızda? Zişan'a falan da baktıran varsa ay kafayı yedik artık hep birlikte.

Ben yargıçla alakalı olanları çok yazdım bu gece çıkan çıkmayan tüm fallarımı yazcm size müsait zaman bulamadim. Ama çoğunluğu patladı yargıç verdiği tarihten önce oldu. Şuan güzel gidiyor dediği gibi. Eskiden burda meşhur olan didem seveni ve sevmeyeni çok olan biriydi 6 ayda bir ona baktiririm artık onunki abla kardeş işine döndü. Sevgili ilişki konusunda degisik bakar şaşırtır insani arar dedigi gün kesin arar isim vererek konuşur oda suyunu kaçırmış fiyatının ona baktirmistim geçenlerde sonunu olumsuz bağlamıştı. Bugün onun dediği bir olay yaşıyorum tahmin etmemiştim onunda dediği bugün çıktı. Şu yargıca baktiran başka arkadaslar varsa onlar çıktı çıkmadı yazsa keşke.

Ben yargıçla alakalı olanları çok yazdım bu gece çıkan çıkmayan tüm fallarımı yazcm size müsait zaman bulamadim. Ama çoğunluğu patladı yargıç verdiği tarihten önce oldu. Şuan güzel gidiyor dediği gibi. Eskiden burda meşhur olan didem seveni ve sevmeyeni çok olan biriydi 6 ayda bir ona baktiririm artık onunki abla kardeş işine döndü. Sevgili ilişki konusunda degisik bakar şaşırtır insani arar dedigi gün kesin arar isim vererek konuşur oda suyunu kaçırmış fiyatının ona baktirmistim geçenlerde sonunu olumsuz bağlamıştı. Bugün onun dediği bir olay yaşıyorum tahmin etmemiştim onunda dediği bugün çıktı. Şu yargıca baktiran başka arkadaslar varsa onlar çıktı çıkmadı yazsa keşke.
cnm senin işin imkansız gibi miydi

Neden falını beğenmediğiniz insana ikinciye fal attınız? Amac yalanı ortaya çıkartmakta değmez keşke enerjininizi paranızı başka insanda deneseymişsiniz. Bu fal hastalık umarım hepimiz kurtuluruz
Ya haklısınız tabi ama ben Allah afetsin biraz gerizekalıyım :olamaz: Olumsuz bir fal geldiği zaman hemen etkileniyorum.Kahve falı da ucuzdu o yüzden yaptım tabi olan parama oldu

Ben yargıça baktırıp yazmıştım bana söyledi vade olmadı iletişim olacak dedi ama sadece haber aldım ayrıca engelim yoktu engellendim esmer bir adam sana açılacak dedi iki kişi açıldı biri eski arkdaşım biri sosyal medyadan biri uzak dur demişti söylediği gibi yaptım.Ama çocuk bana yazmadı falan kızlar o bekle demişti adım ondan gelecek öyle bir şey yok adım olarak engel var😂 ayrıca kız arkadaşı yok sadce konuştuğu biri var ama o da olmayacak dedi kız arkadaşı olup olmadığından da tam emin değilim.eski nişanlımla alakalı şeyler söyledi onlar tutarlıydı.Benim böyle yeşilçingeneye baktırmayı çok istiyorsuö ben o da kabul etmedi başka hesaptan falan deneyen olmadı mı hiç ya o bana olumlu olumsuz hiç bir şey göremiyorum farazi fal bakmak huyum değil demiş 😔

Ben yargıça baktırıp yazmıştım bana söyledi vade olmadı iletişim olacak dedi ama sadece haber aldım ayrıca engelim yoktu engellendim esmer bir adam sana açılacak dedi iki kişi açıldı biri eski arkdaşım biri sosyal medyadan biri uzak dur demişti söylediği gibi yaptım.Ama çocuk bana yazmadı falan kızlar o bekle demişti adım ondan gelecek öyle bir şey yok adım olarak engel var😂 ayrıca kız arkadaşı yok sadce konuştuğu biri var ama o da olmayacak dedi kız arkadaşı olup olmadığından da tam emin değilim.eski nişanlımla alakalı şeyler söyledi onlar tutarlıydı.Benim böyle yeşilçingeneye baktırmayı çok istiyorsuö ben o da kabul etmedi başka hesaptan falan deneyen olmadı mı hiç ya o bana olumlu olumsuz hiç bir şey göremiyorum farazi fal bakmak huyum değil demiş 😔
Aa tutmadı mı canım tüh:KK43:(

X