Binnaz Abla

dün yine yeşilçingeneye fal attım. O benim eskinin sevgilisi olacağını vs. bilmişti zaten. Gerçekten gidişatım hep onun dediği gibi oldu. Şu an konuştuğum kişiyi sorduğumda da o kadar doğru tespitler yaptı ki... zihin okuyor herhalde gerçekten tam anlattı onu. Hayatıma yeni biri gelecekmişşş :) gelsin artık.. Gerçekten iyi bakıyor bir kez daha söylemek istedim

Evet yani tam olumsuz değil ama sonunu olumsuz bağlamış, diğer tüm fallar paralel ama çingeneninki tamamen zıt.
seni üzmek istemem ben burada aylardır yazıyorum ve yaklaşık 100 fal baktırmışımdır. Sonuç ve gidişat gerçekten yeşilçingenin dediği gibi oldu.

Çok garip yakın zamandaki eski falları dinledim ben bahsettiğim çocuk için normalde baktırıyorum etkisinde kaldığım ama sürekli o verdikleri tarihlerde yazacak dedikleri zamanda hiç yazmadı taaa eskiden konuştuğum çocuk yazdı hani hangi falcıya ne amansız baktırsam mesela 2 yıl önce de başka biri için baktırıyordum gene falcılar tarih veriyordu yine o eski yazan çocuk bana yazıyordu. Sürekli onun enerjisi bar bende yaaa iyice sinirim bozuldu hatlar mı karışıyor acaba

Bana da özür dileyecek dedikleri kişi değil hic umrumda olmayan kişiler Yazip özür diliyodu

Kızlar bu falcılar nasıl falcı anlamadım ya. Sorduğum kişiye gününu gün ediyor ama 2 3 ay sonra barışacaksınız diyolardi. Tesadüfen gördüm o kişi geçen hafta çok sevdiği yakınını kaybetmiş. Nasıl gününü gün edebilir acaba?

Sadece geysu sıkıntısı başından aşkın görünmekteydi yazmış bana. O da vefattan bahsetmemiş ailevi sorunları nedeniyle demiş. En azından gününü gün ediyor dememiş.

Kesinlikle bende çok eleştirdim ama dediği çıktı. Güzel bakıyor gerçekten. Gitmeden önce ne istediğinizi söyleyip soruları da düzgün sorarsanız daha güzel bakıyor :)

Bi tek yargıç 2 3 gün sonra kalabalık bi yerde görünüyor demiş. Cenaze merasimi kalabalık oluyor tabi. Ama cenaze dememiş...

Bugun gerçekten çok canım sıkkın bütün erkeklerin allah belasını versin diyerek tartısma konusu açmak istemiyorum ama versin yani. Neyse yok mu cinli minli biri valla kuruduk kaldık falcısız heramora

Bu arada fal sepeti ela ışık yeni gelmiş sanırım kart kart enerji diyio durdu kötü değildi fal ama ben kartçı değilin atmak isteyen olursa diye bilgi vereyim dedim.

Ya falsepeti Selin Ay niye tüm havuz fallarini topluyor delircem hem benim hem arkadasimin cekti aldi 2 gün icinde

Tasikardi öyle deme ya benim çok seven 5 aydır kızı bekleyen arkadaşım var ve sanırım aşk için tek fal baktıran erkektir :) Kız için ne yollara düştü ne aldattı ne kandırdı ilişkisinde de sonra da ama kız 6 ay sonra bırakıp gitti bir an da. 5 ay oldu pes etmedi çocuk sevgisine de sadakatinede hayranım. Hatta kızın şuan başka bi flörtü var sanırım bunuda farketik ama yinede sabırla bekliyor kızada bunu öğrenince kendini sıradanlaştırma bir hata yapma emin ol zaten ayrılıcaksınız ama bir gün hayatın içinde çok başın sıkışır kötü olursan bana ulaş gurur yapmam yardım ederim demişti valla şapka çıkardım. bazen diyorum ona kardeşim niye senin gibisi karşıma çıkmıyor diye o da diyor ki siz değer bilmiyorsunuz haha al başına belayı ne diyeceksin :)

Son düzenleme:
Oha maşallah yaaaa tükenmemiş hala varmış böyle erkekler şaşırıdm .

Selin ayın havuz falınıza bakmamasını istiyorsanız ona bir verin bir daha bakmıyor
Bana da iki gündür Kaan Balkan bakıyor rezalet kağıttan okuyor sanırım valla alakası yok çok komik ya bir verdim dün yine bakmış anasını satayım Bir de aynı şeyleri söyleyip duruyor yedi haklarımı uyuz

Kız 2 günde promosyon biriktirecek kadar fal mı attın. Bi sakin ol :)

Bu aralar biraz yine gel git kafam ya. Melisa 700 kredi zaten özlem 450 alex 500 derken.... 350 tl telefon geldi valla banka kartlarını saymıyorum
Bizim farklı terapi yöntemleri bulmamız lazım ya :) çok masraflı bu fal işi.
Neler dediler peki bu kişiler?
Terk ettin mi edildin mi bu arada sen?

Bizim farklı terapi yöntemleri bulmamız lazım ya :) çok masraflı bu fal işi.
Neler dediler peki bu kişiler?
Terk ettin mi edildin mi bu arada sen?
Terk etmek miii o nasıl oluyorrrr ben hep terkedilen ulan var yaaa bugun çok dertliyim
İçki nedir bilmezdimmmmm şimdi bir ayyaş oldum
Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum

Terk etmek miii o nasıl oluyorrrr ben hep terkedilen ulan var yaaa bugun çok dertliyim
İçki nedir bilmezdimmmmm şimdi bir ayyaş oldum
Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum
Canım yeni kişi tarafından mı yoksa o eski mi ( sevgilisi ile resim paylaşan ? ) . Kimin için fal baktırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…