Binnaz Abla

Çok eski kısa bir ilişki yaşadığım kişi için baktırdım
Zaten yurt dışında adam
Uzaktık ayrıldık
Daha anlatayım mı
Aldatma vs yoktu
Uzun bir ilişki değildi zaten merak ettim baktırdım
Amannn banane ya iyi niyetle yazdığım birşey için linç yedim
Siz bu atarı sizi bırakıp gidenlere yapın kızlar

Bana dediklerin tın ama insanlarla düzgün konus valla onların adına ben kavga ederim ben banlanırım hiç üzülmem saygısız insana tahammülüm yok
Hadi cnm ya
Ben birşey demedim
Beni hayatımla vurursan dön kendine bak derim
Gayet iyi niyetle yazdığım birşey için linç yiyorum ya
Edersen et
Sen kimsin be

Gençler bence cevap vermeyi bırakın. Boşverelim.
Tasikardi kelin ilacı olsa diyorum. Bilmiyorum hiç falcı.
ama fal sepetinde buket türkmeni denemek istiyorum, sen de bir deneyebilirsin istersen.

Sen de bu saflıkla
Çok beklersin güzelim
Senin aldatılmadığın ne malum?
Her kadın aldatılır
Benimle düzgün konuş şimdi açtıracaksın benim ağzımı. Her kadın aldatılır gibi bir düşünce senin hayatının normal bir durumuysa kaderine razı ol aldatılıp aldatılıp dur. Mutsuzluktan ölüp gelip burda insanları da daha çok mutsuz etmeye çalışma. Aldatılmadım Allah’a şükür, he aldatılırsam da kimseyi de kendimle beraber mutsuzluğa sürüklemeye çalışmam. Ne demek sen daha çok terkedilirsin falan. Kendin birilerine laf söylüyorsan işiteceğin laflara da razı geleceksin.

Gençler bence cevap vermeyi bırakın. Boşverelim.
Tasikardi kelin ilacı olsa diyorum. Bilmiyorum hiç falcı.
ama fal sepetinde buket türkmeni denemek istiyorum, sen de bir deneyebilirsin istersen.
Ya şunu söylemek istiyorum Özlem Yıldız harika iki gün önce telefonda baktırdım çok çok önemli şeyler bildi zaten alexe sürekli gidiyorum melisaya gittim bugun baska işe yarar falcı kalmadı serkan batu zaten fix her zaman gittiğim. Param var bu kez falcı yok yarın Merküre baktıracagım bi. Buketi incleyeyim hemen

Biz burda kendi halimizde konsuuruz danısıyoruz hatta ben her gün terkediliyorum . Özellikle gelmiş mikser
Aynen birisi ayrılık yaşıyorsa buna üzülürüm ben. İnsanların acısı kendine yetiyor burada dertleşip kendimizi iyi hissediyoruz destek oluyoruz. Olumsuz olumsuz tutumlara üstten bakmalara gerek yok.

Aldatıldığım yerde durmam zateb kimseyle basmadım kimseyi
Benim için aldatma bir msj da olabilir
Amannn bekleyin durun döner bir gün belki banane ya ne laf anlatıyorsam
Aylardan beri bekliyorsun adamı
Bendem çıkar acısını
Yeşilçingeneyi referans aldıysan beni son sevgilimle evlendirdi ama istemiyorum adamı

İşte acı çıkarma olayını tam olarak sen yapıyorsun. Ben de bu duruma karşı çıkıyorum. Herkese hep mutsuz edici yorumların var bir dön bak. Ya da bakmana gerek yok bilinçli yaptığın için farkındasındır zaten. Ben aylardır ayrıyım o kadar seviliyorum ki olur da durumlar düzelirse umuduyla hayatına kimseyi sokmuyor. Sen de baktırmaya devam et. O kadar çaresiz ve acınası durumdasın ki yıllar önce kısa ilişki yaşadığın bir adam döner mi dönmez mi söylesinler sana hahahaha eminim sen istemiyorsundur adamı şimdi istersen kendini parçala son cevabım bu. Enerji emici , insanların mutsuzluğundan beslenen birine yanlış yolda olduğunu anlatmaya çalışma çabam çok bile.

Heee çok seviyor seni adam dönmüyor işte
Bence senin durumun daha vahim
Ben olursa olur modundayım
Kendimi parçalamıyorum senin gibi
Sana o adam dönmez boşa bekleme
Benimki daha olası bir durum
Çok seviliyorsun adam msj bile yazmıyor sana bekle dur
Olayı şu hale getiren sensin
Zavallı
Durumlar düzelirseymiş
Hadi be çekil şurdan
Yapıştın kaldın
Banane ya ben kimsenin acısından mutlu olmam
Sen beni vurmaya çalıştın ama olmadı canım ya valla
Ben burdayım o adam sana dönerse yaz buraya özür dileyeceğim senden

Ay batuyu yakalayamadım hiç, çingeneye baktırdım ama herkesin söylediklerinin tersini söyledi. Binnaz’da Nil güneşe ve zişana baktırdım onlar paralel şeyler söyledi, bakalım neler olacak.

Ay batuyu yakalayamadım hiç, çingeneye baktırdım ama herkesin söylediklerinin tersini söyledi. Binnaz’da Nil güneşe ve zişana baktırdım onlar paralel şeyler söyledi, bakalım neler olacak.
Büyük ihtimal Yeşilçingene olumsuz konuşmuştur zaten Batu'yu bekle bakalım belki sana uyar enerjisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…