Çok eski kısa bir ilişki yaşadığım kişi için baktırdımAtlayıp falan yazmışsın düzgün konuş üslubumu bozdurma bana. Daha bugün eskilerden biri için fal baktırdım imkansız bi durum yazıp burada insanların falları hakkında ahkam kesmen komik olmuyor mu? İnsanlara giden gitmiş ne diye fal baktırıyorsun diye akıl vermeye kalkıyorsun senin eskiden baktırdığın kişi kavanozda yaşadı durduğu yerde seni bekliyor herhalde ki fal baktırma gereği duydun. Sen nasıl ki birisinin yazdığı yazıya yorum yazabiliyorsan ben de senin yazdığın yazıya yorum yazabilirim. Arkadaşın üzülmemesi için gitti belki biriyle oldu ama onu sevmiyor olabilir minvalinde bir yazı yazdım örnekler vererek. Sen verdiğim örneğe değil benim ilişkime yorum yaptığın için olay kişiselleşmiş oldu.
AhaahahahahahKötü birşey yazmadım
Sen çok terk edilirsin şu kafayla zaten cnm
Sen de bu saflıklaSen de çok aldatılırsın bu negatif üsluplarla insanın enerjisini emiyorsun.
Kalbim çok güzel vallaAhaahahahahahpeki oldu iyi akşamlar. Ne güzel kalbiniz var maşallah Allah kalbiniz gibi versin her şeyi
Biz burda kendi halimizde konsuuruz danısıyoruz hatta ben her gün terkediliyorumSen de çok aldatılırsın bu negatif üsluplarla insanın enerjisini emiyorsun.
Bana dediklerin tın ama insanlarla düzgün konus valla onların adına ben kavga ederim ben banlanırım hiç üzülmem saygısız insana tahammülüm yokSen de bu saflıkla
Çok beklersin güzelim
Senin aldatılmadığın ne malum?
Her kadın aldatılır
Hadi cnm yaBana dediklerin tın ama insanlarla düzgün konus valla onların adına ben kavga ederim ben banlanırım hiç üzülmem saygısız insana tahammülüm yok
Sezen Yıldız ve Buket Türkmen çoktan patladı bendeGençler bence cevap vermeyi bırakın. Boşverelim.
Tasikardi kelin ilacı olsa diyorum. Bilmiyorum hiç falcı.
ama fal sepetinde buket türkmeni denemek istiyorum, sen de bir deneyebilirsin istersen.
Benimle düzgün konuş şimdi açtıracaksın benim ağzımı. Her kadın aldatılır gibi bir düşünce senin hayatının normal bir durumuysa kaderine razı ol aldatılıp aldatılıp dur. Mutsuzluktan ölüp gelip burda insanları da daha çok mutsuz etmeye çalışma. Aldatılmadım Allah’a şükür, he aldatılırsam da kimseyi de kendimle beraber mutsuzluğa sürüklemeye çalışmam. Ne demek sen daha çok terkedilirsin falan. Kendin birilerine laf söylüyorsan işiteceğin laflara da razı geleceksin.Sen de bu saflıkla
Çok beklersin güzelim
Senin aldatılmadığın ne malum?
Her kadın aldatılır
Ya şunu söylemek istiyorum Özlem Yıldız harika iki gün önce telefonda baktırdım çok çok önemli şeyler bildi zaten alexe sürekli gidiyorum melisaya gittim bugun baska işe yarar falcı kalmadı serkan batu zaten fix her zaman gittiğim. Param var bu kez falcı yokGençler bence cevap vermeyi bırakın. Boşverelim.
Tasikardi kelin ilacı olsa diyorum. Bilmiyorum hiç falcı.
ama fal sepetinde buket türkmeni denemek istiyorum, sen de bir deneyebilirsin istersen.
Aynen birisi ayrılık yaşıyorsa buna üzülürüm ben. İnsanların acısı kendine yetiyor burada dertleşip kendimizi iyi hissediyoruz destek oluyoruz. Olumsuz olumsuz tutumlara üstten bakmalara gerek yok.Biz burda kendi halimizde konsuuruz danısıyoruz hatta ben her gün terkediliyorum. Özellikle gelmiş mikser
Aldatıldığım yerde durmam zateb kimseyle basmadım kimseyiBenimle düzgün konuş şimdi açtıracaksın benim ağzımı. Her kadın aldatılır gibi bir düşünce senin hayatının normal bir durumuysa kaderine razı ol aldatılıp aldatılıp dur. Mutsuzluktan ölüp gelip burda insanları da daha çok mutsuz etmeye çalışma. Aldatılmadım Allah’a şükür, he aldatılırsam da kimseyi de kendimle beraber mutsuzluğa sürüklemeye çalışmam. Ne demek sen daha çok terkedilirsin falan. Kendin birilerine laf söylüyorsan işiteceğin laflara da razı geleceksin.
Yazmayın o zaman
İşte acı çıkarma olayını tam olarak sen yapıyorsun. Ben de bu duruma karşı çıkıyorum. Herkese hep mutsuz edici yorumların var bir dön bak. Ya da bakmana gerek yok bilinçli yaptığın için farkındasındır zaten. Ben aylardır ayrıyım o kadar seviliyorum ki olur da durumlar düzelirse umuduyla hayatına kimseyi sokmuyor. Sen de baktırmaya devam et. O kadar çaresiz ve acınası durumdasın ki yıllar önce kısa ilişki yaşadığın bir adam döner mi dönmez mi söylesinler sanaAldatıldığım yerde durmam zateb kimseyle basmadım kimseyi
Benim için aldatma bir msj da olabilir
Amannn bekleyin durun döner bir gün belki banane ya ne laf anlatıyorsam
Aylardan beri bekliyorsun adamı
Bendem çıkar acısını
Yeşilçingeneyi referans aldıysan beni son sevgilimle evlendirdi ama istemiyorum adamı
Heee çok seviyor seni adam dönmüyor işteİşte acı çıkarma olayını tam olarak sen yapıyorsun. Ben de bu duruma karşı çıkıyorum. Herkese hep mutsuz edici yorumların var bir dön bak. Ya da bakmana gerek yok bilinçli yaptığın için farkındasındır zaten. Ben aylardır ayrıyım o kadar seviliyorum ki olur da durumlar düzelirse umuduyla hayatına kimseyi sokmuyor. Sen de baktırmaya devam et. O kadar çaresiz ve acınası durumdasın ki yıllar önce kısa ilişki yaşadığın bir adam döner mi dönmez mi söylesinler sanahahahaha eminim sen istemiyorsundur adamı şimdi istersen kendini parçala son cevabım bu. Enerji emici , insanların mutsuzluğundan beslenen birine yanlış yolda olduğunu anlatmaya çalışma çabam çok bile.
Ay batuyu yakalayamadım hiç, çingeneye baktırdım ama herkesin söylediklerinin tersini söyledi. Binnaz’da Nil güneşe ve zişana baktırdım onlar paralel şeyler söyledi, bakalım neler olacak.Bana tamamen bir kart yorumcusu gibi geliyor ben begenmedimBu arada 2 gündür mesajlarınıza baktım da sizin çok ağır fal kriziniz gelmiş sizi çok iyi anlıyorum :) tabii ki duygularda maddiyatta size ait benim haddime değil size fikir bile vermek ama lütfen ince eleyip sık dokuyarak yorumcu seçin. Size önerebileceğim Binnaz; her ne kadar bana enerjisi tutmasa da Serkan Batu Kılıç, Tellwe; Yeşilcingene, Falsepeti; Yağız Okur
Büyük ihtimal Yeşilçingene olumsuz konuşmuştur zatenAy batuyu yakalayamadım hiç, çingeneye baktırdım ama herkesin söylediklerinin tersini söyledi. Binnaz’da Nil güneşe ve zişana baktırdım onlar paralel şeyler söyledi, bakalım neler olacak.
Evet yani tam olumsuz değil ama sonunu olumsuz bağlamış, diğer tüm fallar paralel ama çingeneninki tamamen zıt.Büyük ihtimal Yeşilçingene olumsuz konuşmuştur zatenBatu'yu bekle bakalım belki sana uyar enerjisi