Binnaz Abla

Sevgili kızlar görenler bir dönsün bana yargıç falımı iade edip bukadar sık bakılmaz demiş bilgilendirmiş utandım resmen. :63: acaba enerjisimi iyi değildi baktıran varmı aranızda.
İşte bu iyi bence ... Sırf paranın peşinde değil ... Sende sık sık gittin ona bir ara ver 🤣 Bana bu arada tuhaf şekilde söylediği bir şey daha çıktı .

Tamam cnm bu seni seven erkek neden üzüyor o zaman burda fal baktırıyorsun
Ben defalarca kez aldatıldım sevdim sevildim bir deneyimim var şu hayatta
Ben üzülmemeniz adına konuştum
Yoksa banane
Benim fikrim bu
Bahane hepsi
Beni seven erkek üzmüyor beni var olan bir durum sebebiyle üzülüyorum ben. Beni bir kere kırmamıştır yoksa. Çok seviyorum hala, sanırım hayatımın sonuna kadar da en çok onu severim. Bana bir yanlış yapmış olsa hırstan fal baktırırım en fazla hayatı nasıl acaba diye. Fal baktırıyorum kendi hayatımı merak ediyorum, bu problemi aşıp aşamayacağımızı merak ediyorum vb.. Sen ne için fal baktıyorsun giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ise. Hiç eski bir erkek arkadaşını sormuyor musun falda mesela. Bir de şunu belirtmek isterim realist olmakla insanları kırmak arasında ince bir fark var. Senin yorumların zaten üzgün olan insanları daha çok üzüyor olabilir biraz sert bir tutumun var çoğu yorumunda.

Kesin yoktur emin ol bu arada
Ben eminim, hani sen de bir yorumunda yazmışsın ya ayışığın adam evli diyor ısrarla değil. Biliyorum evli olmadığını tanıyorum bildiğim biri diye. Heh işte en az onun kadar eminim. Kimi sevdiğimi ne derece yakın olduğumuzu birbirimizin hayatlarını ne derece bilip bilmediğimizi bilemezsin.

Sevgili kızlar görenler bir dönsün bana yargıç falımı iade edip bukadar sık bakılmaz demiş bilgilendirmiş utandım resmen. :63: acaba enerjisimi iyi değildi baktıran varmı aranızda.
ne kadar dogru bir sey yapmis. Benim annem de 21 gün süre verirdi 2. kez bakmak için :KK70: Yargıc çok pembeci geldi bana ama bence işini iyi yapmaya çalışıyor yine de. Umarım baktığı herkese olumlu olan falları çıkar :)

Beni seven erkek üzmüyor beni var olan bir durum sebebiyle üzülüyorum ben. Beni bir kere kırmamıştır yoksa. Çok seviyorum hala, sanırım hayatımın sonuna kadar da en çok onu severim. Bana bir yanlış yapmış olsa hırstan fal baktırırım en fazla hayatı nasıl acaba diye. Fal baktırıyorum kendi hayatımı merak ediyorum, bu problemi aşıp aşamayacağımızı merak ediyorum vb.. Sen ne için fal baktıyorsun giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ise. Hiç eski bir erkek arkadaşını sormuyor musun falda mesela. Bir de şunu belirtmek isterim realist olmakla insanları kırmak arasında ince bir fark var. Senin yorumların zaten üzgün olan insanları daha çok üzüyor olabilir biraz sert bir tutumun var çoğu yorumunda.
Ben eski erkek arkadasım için baktırmıyorum ki
Hoşlandığım biri için baktırdım
Benim aldatıldığımı falan söylerken ne kadar yapıcı oluyorsun değil mi ben kırıcıymışım ya
Umarım sevilirsin derken sevilmediğimi nerden biliyorsun ayrıca?
Bunları derken hiç kırıcı olmadın
Ben çok aldatıldım canım o yüzden zaten bunları söylüyorum
Sizi üzen adamların peşinden koşmayın diyorum hayatınıza bakın
Aksine üzülmemeniz için söylemiştim ama atlayıp benimle polemiğe girdiniz
Yorum yaptığım arkadaş zaten beğendi yazdıklarımı
Siz atlayıp olayı kişiselleştirdiniz

İyi tamam çok seviyorlar sizi ondan geri dönmüyorlar ya offf
Ben üzülmemeniz hayatınıza bakmanız için söyledim suç oldu
Tamam birşey demiyorum ya
Dönmesini beklediğim kimse yok. Vaktinde olduğu için fal baktırdım, işleri düzeltebilmek adına. Düzelmedi. Bunda nerde eksiklik ya da yanlışlık var bilemiyorum.
Ama ben yazdıklarımda benim yaşadıklarım şöyle dediğimi hatırlamıyorum? Genel bir yazıydı o. Kendime yazılmış bir şey değildi.
Bence dediğim gibi iyi okuyun ve anlamaya çalışın. Hala anlamıyorsanız biraz kitap okumanızı tavsiye ederim.

Ben eminim, hani sen de bir yorumunda yazmışsın ya ayışığın adam evli diyor ısrarla değil. Biliyorum evli olmadığını tanıyorum bildiğim biri diye. Heh işte en az onun kadar eminim. Kimi sevdiğimi ne derece yakın olduğumuzu birbirimizin hayatlarını ne derece bilip bilmediğimizi bilemezsin.
Evli olmak farklı beğendiği konuştuğu biri olması farklı
Benim ilişkim olduğu dönemde evliymiş dedi öyle birşey yoktu dedim sadece
Sen aylardan beri konuşmadığın adamın hayatında ne olduğunu bilemezsin
Offf uzadı neyse Umarım sana döner mutlu olursun

Dönmesini beklediğim kimse yok. Vaktinde olduğu için fal baktırdım, işleri düzeltebilmek adına. Düzelmedi. Bunda nerde eksiklik ya da yanlışlık var bilemiyorum.
Ama ben yazdıklarımda benim yaşadıklarım şöyle dediğimi hatırlamıyorum? Genel bir yazıydı o. Kendime yazılmış bir şey değildi.
Bence dediğim gibi iyi okuyun ve anlamaya çalışın. Hala anlamıyorsanız biraz kitap okumanızı tavsiye ederim.
Ufff kitap mı?
Ben felsefeciyim canım
Pembe kitaplar okumam
O yüzden belki sert geldi dediklerim
Hayır bu kadar niye alındınız ben o arkadaş yazdım o böyle tepki vermedi
Ne oluyoruz ya
Aynı durumu yaşamıyorsanız size ne ki
Arkadaş hayatında biri var demiş bende üzme kendini o kişi için boşver sende bul dedim

Ufff kitap mı?
Ben felsefeciyim canım
Pembe kitaplar okumam
O yüzden belki sert geldi dediklerim
Hayır bu kadar niye alındınız ben o arkadaş yazdım o böyle tepki vermedi
Ne oluyoruz ya
Aynı durumu yaşamıyorsanız size ne ki
Arkadaş hayatında biri var demiş bende üzme kendini o kişi için boşver sende bul dedim
Felsefeyi açık öğretimden mi okudunuz derdim ama polemik olmasın diye demiyorum.
Ok.

Felsefeyi açık öğretimden mi okudunuz derdim ama polemik olmasın diye demiyorum.
Ok.
Ya ne istiyorsun benden
Tamam sevdiğin adamın sevgilisi var heralde
Benden ne çıkarıyorsun acısını
Benim okuduğum kitapları sende oku biraz da hayatı anla

Evli olmak farklı beğendiği konuştuğu biri olması farklı
Benim ilişkim olduğu dönemde evliymiş dedi öyle birşey yoktu dedim sadece
Sen aylardan beri konuşmadığın adamın hayatında ne olduğunu bilemezsin
Offf uzadı neyse Umarım sana döner mutlu olursun
Bilirim işte asıl sen bilip bilmediğimi bilemezsin. Herkesin hayatı senin oturduğun yerden tasavvur ettiğin gibi değil. Aşırı derecede biliyorum hayatını bilmemem imkansız. Bence de uzadı. Kimsenin ilişkisini bilmeden yorum yapmasaydın uzamamış olurdu.

Ok.
Ahaahhahahahaah yaaa yorumlara bakıyordum noluyor burda diyecektim bence bu yorum gayet yerinde bir cevap olmuş. Ergen ergen yazılar ne bu böyle. İster beni aldatan için fal atarım ister ona dönerim kime ne kime ne 🥳🥳
Burda kimsenin akla ihtiyacı yok falcı önerisi olan var mı ben yine terkedildim de 🙈☺️

Bilirim işte asıl sen bilip bilmediğimi bilemezsin. Herkesin hayatı senin oturduğun yerden tasavvur ettiğin gibi değil. Aşırı derecede biliyorum hayatını bilmemem imkansız. Bence de uzadı. Kimsenin ilişkisini bilmeden yorum yapmasaydın uzamamış olurdu.
Offf iyi iyi hadi döner inşş ne diyeyim daha

Ben eski erkek arkadasım için baktırmıyorum ki
Hoşlandığım biri için baktırdım
Benim aldatıldığımı falan söylerken ne kadar yapıcı oluyorsun değil mi ben kırıcıymışım ya
Umarım sevilirsin derken sevilmediğimi nerden biliyorsun ayrıca?
Bunları derken hiç kırıcı olmadın
Ben çok aldatıldım canım o yüzden zaten bunları söylüyorum
Sizi üzen adamların peşinden koşmayın diyorum hayatınıza bakın
Aksine üzülmemeniz için söylemiştim ama atlayıp benimle polemiğe girdiniz
Yorum yaptığım arkadaş zaten beğendi yazdıklarımı
Siz atlayıp olayı kişiselleştirdiniz
Atlayıp falan yazmışsın düzgün konuş üslubumu bozdurma bana. Daha bugün eskilerden biri için fal baktırdım imkansız bi durum yazıp burada insanların falları hakkında ahkam kesmen komik olmuyor mu? İnsanlara giden gitmiş ne diye fal baktırıyorsun diye akıl vermeye kalkıyorsun senin eskiden baktırdığın kişi kavanozda yaşadı durduğu yerde seni bekliyor herhalde ki fal baktırma gereği duydun. Sen nasıl ki birisinin yazdığı yazıya yorum yazabiliyorsan ben de senin yazdığın yazıya yorum yazabilirim. Arkadaşın üzülmemesi için gitti belki biriyle oldu ama onu sevmiyor olabilir minvalinde bir yazı yazdım örnekler vererek. Sen verdiğim örneğe değil benim ilişkime yorum yaptığın için olay kişiselleşmiş oldu.

Ahaahhahahahaah yaaa yorumlara bakıyordum noluyor burda diyecektim bence bu yorum gayet yerinde bir cevap olmuş. Ergen ergen yazılar ne bu böyle. İster beni aldatan için fal atarım ister ona dönerim kime ne kime ne 🥳🥳
Burda kimsenin akla ihtiyacı yok falcı önerisi olan var mı ben yine terkedildim de 🙈
Kötü birşey yazmadım
Sen çok terk edilirsin şu kafayla zaten cnm

X