Binnaz Abla

Canım sende çok çok iyi şeyler bilmiş zaten. Ama bizler için esas konu önemli hepimiz onu bekliyoruz. Onlar olsa zaten tamamen cıkmış olacak fal. Ufaklari bende yaşıyorum soylediklerinden.

Bana da karşı tarafın yaptığı işi , dış görünüşü bildi Çok fal baktırdım bu kadar bilen olmadı .

Kızlar youtubedan kollektif tarot falları dinliyorum deste seçmeliler yani seçtiğim şeyler o kadar uyuyor ki bana izleyip aybı durumları yaşayanlar var mı ekime eylül ortasına kadar baktırmayacağım artık böyle idare edeyim

Arkadaşlar Zeyder’e fal baktırdım, tam bir rezalet!!! Ses kaydında sorularımı okuyup evet/hayır şeklinde cevaplamış, hiç sorularım haricinde bir şey söylememiş. Zaten sorularımın hepsini de yanıtlamamış. Aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş, en sevmediğim şey!!! Sorularım cevaplanmayınca, vade vermeyince soru kısmında başka sorular sormak varken (!) mecburen soru kısmında tekrar sormak zorunda kaldım. “Bunları zaten cevapladım, lütfen bana bir daha gelme” demiş küstah küstah! Zaten bir kere geldiğime bin pişman oldum, bir daha ne işim olur? İade istemedim, başımın gözümün sadakası olsun...

Aynen ben de pek sevemedim foruma yazmıştım. Takılma :)

Yaaa çok üzüldüm ben seviyorum o kadını ama yaptıgı çok yanlış bosver takılma dediğin giib sadaka olsun

Ben de izliyorum arada anlık uyumlu olanlar oluyor. Ama gelecek ilgili dedikleri çıkmaz bence. Gelecekle ilgili yaşadığın oldu mu?

Elifsucan birçok kişiye ‘görüştüğü yakınlaştığı başka bir kadın var/olacak’ diyormuş ya. Gerçekten bu dediği aranızdan kimseye çıktı mı? Yani Elifsucan’ın dediği gibi aldatılan oldu mu? ;( Çok merak ettim.

Bana 4 ay önce demiş ve öyle de oldu şimdi sorduğum kişi içinde öyle dedi ama bilemiyorum ısrarla beni evlendiriyor yeni biiriyle 4 falda da öyle dedi ...evlenmicem ben kardeşim dost hayatı seviyorum yazcam en sonunda

Elifsucana fal baktırdım beğenemedim ben. Olumsuz konuşmasıyla da alakalı değil olumlu konuşmuş geri döner demiş hatta. Birincisi hemen şunu belirteyim sen bir adım atmışsın ama istediğin karşılığı görememişsin dedi öyle bir şey kesinlikle olmadı. Eğer olmadıysa da bir adım atacaksın ama bu sana o zaman değil daha sonra kendisi dönecek dedi. Bu da olamaz çünkü aşırı inat ettim sürünsem bile atmam o adımı bu sefer çok kırıcı laflar söylenmiş çok şiddetli bir ayrılık olmuş dedi alakası bile yok yanından bile geçmiyor. Biz asla birbirimizi kırmadık, çünkü ayrılma sebebimiz bir kavga ya da geçinemezlik değil çok net bir sebebi var ama bilemedi. Senin iş hayatında Eylül’den sonra sana ilgisi olan ayakları sağlam yere basan biri olacak senin duyguların bu adama doğru kayabilir dedi. Çalışmıyor olmam haricinde sorun yok bir de 2 yıldır kimseye aklım kaymıyor sen fal baktın diye 1 ay sonra hemen birisi oluyor he canım he hayatına biri girmiş sorduğun adamın ama çok yüzeysel kesinlikle duygu ilişkisi değil. Hatta sen mesaj attığında seni umursamadıysa hayatında biri olduğu için dedi. Kendisi de mutlu değil üzülüyor ve senin ona beddua ettiğini düşünüyor dedi hahaha ne alaka demek istedim. Ayrıca hayatına hiç kimse girmedi şu an da yok ondan eminim. Yani en azından falda çıkacak bir birlikteliği kesinlikle olmadı cinsel bir şeyler yaşamış dese hadi olabilir dicem. Dönecek demesine rağmen olmadı yani beğenmedim. Detay vermeyince ne diyeceklerini bilemiyorlar sesli fal atmış konuşması da çok duraksayarak sanki ne diyeceğini bilmiyormuş gibiydi. Ben sadece bir kaç aydır iletişimimiz yok. Tekrar bir iletişim olabilir mi, beni özlüyor mu diye sordum. Bilgi bu kadar az olunca fal bakamamış anlayacağınız.

Yapma bee ;((( haha buna benzer bir şeyi bana da dedi

Ya elifsucana bende fal yolladım daha bekliyorum
forumun eski mesajlarını okudum
1. Herkese aynı tip şeyleri söylüyor denmiş
2.Geçmişi geleceği karıştırıyor
3.Hep başka bir kadının varlığından bahsediyor
Ama buna rağmen cıkan seyleride cok olmuş garip bi kadın diye bahsedilmiş forumda benimde yorumum gelsin değerlendirmesini yapacağım

Şaka gibi yaaa Bana da yazılı atmış, okurken gözlerim kanadı. Ben su falı attım ve maalesef soru kısmında detay verdim. Keşke ben de senin gibi detay vermeseydim. Bana da iş yerinde birinin benden hoşlanacağını söyledi. Bu o kadar imkansıza yakın bir şey ki Ve diğer üyelere söylediği şeyleri bana da söyledi. Çıkar veya çıkmaz bilemem. Ama ben beğenmedim. Teşekkür ederim detaylı açıklaman için

Ben de izliyorum arada anlık uyumlu olanlar oluyor. Ama gelecek ilgili dedikleri çıkmaz bence. Gelecekle ilgili yaşadığın oldu mu?
Evet hatta normal baktırdığım fallara göre daha çok ayrılcaklar demişlerdi öyle görünüyor ve bir tatil görünüyor ya sen ya o sırada iletişim olacak deniyordu ben hiç ortada yokken tatile gideceğim deste seçmelileri dinliyorum ben hatta bugün bir dinlediğimde içimden eski nişanlımı ve şu anda haber beklediğim kişiyi geçirdim 10 lu bir zamandan beri iletişim yok bu kişiyle dedi gerçekten en son iletişimimiz ayın temmuz 10ndaydı

Nisan ayında baktırmıştım. Hiç bir şey çıkmadı. Anlıkta 0. Vadesi çoktan doldu.

Elifsucan bana dedi ki sosyal medya’dan biriyle tanışacakmış, onunla görüşecek ve yakınlaşacakmış, ama sonra vicdan azabı çekecekmiş çünkü aslında böyle bir şey yapma niyetinde değilmiş, beni seviyormuş, ama karşı tarafın ısrarıyla yapacakmış ama vicdan azabı çekecekmiş... Ha ayrıca benim bunu öğrenme şansım yokmuş

bir de iş yerinde bir kadın varmış, benimkinden hoşlanıyormuş, hatta kadının benden de haberi varmış ve beni kötülüyormuş ona, ama o bunu bildiği için kadının dediklerine kulak asmıyormuş. İyi de benimkinin iş yerinde hiç kadın yok ki

bir de kavga edecekmişiz ve ben alttan alıp sabırlı davranmalıymışım. ha ama ennnn can alıcı nokta şuydu; seneye evlilik kararı alacakmışız...

Yani onun falına göre adam beni aldatacak, iş yerinde elin kadınlarına dedikodumu yaptıracak ama ben bütün bunlara rağmen hem alttan alacağım hem de onunla evleneceğim. Oldu başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…