Binnaz Abla

Nisan ayında baktırmıştım. Hiç bir şey çıkmadı. Anlıkta 0. Vadesi çoktan doldu.
Kız baktı şimdi geldiii yorumu
ben hiçbir şey anlamadım faldan yaaaa baktırmaz olaydım boşu boşuna aklıma iş düşürdü şimdiii yaaa su falı attıydım sesli atmış
Benimkininde cevresinde bi tane kadın varmış adam askerde ya acaba komutanı kadınnmı sacmalıyor mu anlamadım yaaa :KK70:
Ayrıldık diyw belirttim sanki birlikteymiişiz gibi yorum yaptı yollarınız ayrılacak sen bitirceksin bu ilişkiyi dedi ama surası doğru geçmişte bn bitirdim ama bilemedim. Evleneceğim kişi kim bu mu yoksa baska birimi dedim. Bana su cevabı vermiiş arkadaslar bu kiişiyle belirsizlikten ötürü sıkılıp bitircekmişim iş cevremde baska biri cıkcakmıs bunu tercih edeceksin kesin demem “ TERCİH EDECEĞİM KİŞİ EVLENECEĞİM KİŞİ OLACAKMIŞ” inanabiliyormusunuz 😂 ya bilmiyom falda su cıkcak mı diye düşündüğüm bi yeri bile yok bana tercih etceğin kişi evlenceğin kişi demiş bende babam beni zorla evlendircek sanıyodum tövbe yaaa

Elifsucan bana dedi ki sosyal medya’dan biriyle tanışacakmış, onunla görüşecek ve yakınlaşacakmış, ama sonra vicdan azabı çekecekmiş çünkü aslında böyle bir şey yapma niyetinde değilmiş, beni seviyormuş, ama karşı tarafın ısrarıyla yapacakmış ama vicdan azabı çekecekmiş... Ha ayrıca benim bunu öğrenme şansım yokmuş :KK43:

bir de iş yerinde bir kadın varmış, benimkinden hoşlanıyormuş, hatta kadının benden de haberi varmış ve beni kötülüyormuş ona, ama o bunu bildiği için kadının dediklerine kulak asmıyormuş. İyi de benimkinin iş yerinde hiç kadın yok ki :KK6:

bir de kavga edecekmişiz ve ben alttan alıp sabırlı davranmalıymışım. ha ama ennnn can alıcı nokta şuydu; seneye evlilik kararı alacakmışız...

Yani onun falına göre adam beni aldatacak, iş yerinde elin kadınlarına dedikodumu yaptıracak ama ben bütün bunlara rağmen hem alttan alacağım hem de onunla evleneceğim. Oldu başka?
Bu arada bana da sosyal medyadan tanıştığı biri demiş. Bunu nerden anladın kartlarda böyle bir şey yok diye soracak olursan da tahmin ediyorum demiş... Cevap da yazamıyoruz ki direkt kendisine bu nasıl bir fal diye.

Ohhh içim rahatladı valla elifsu adam hakkında geçmişten olan bi kadın ve su an konustugu görüşeceği 2 kadın çıkardı olumsuz diye değil ama adam kendini zor görüyor kadınları nerden buldu acaba diyesim geldi 😃

Ohhh içim rahatladı valla elifsu adam hakkında geçmişten olan bi kadın ve su an konustugu görüşeceği 2 kadın çıkardı olumsuz diye değil ama adam kendini zor görüyor kadınları nerden buldu acaba diyesim geldi 😃
Sanırım bu elifsucanın erkeklere garezi var hepsinin canı cehenneme mantığı ile hepsinin hayatında kadın var diyor 😂😂

Sanırım bu elifsucanın erkeklere garezi var hepsinin canı cehenneme mantığı ile hepsinin hayatında kadın var diyor 😂😂
Ahahahahah ya sesli baktıgı falı bgenmiştim aslında yazılıyı anlamak için baya zorlandım allahtan Türkçe öğretmeniyim hayal dünyamla tamamladım yanlışları😃😃😃😃😃

Ahahhahahaha ulan elifsu .. bazı noktaları mantıklıydı inanıp üzüldüm bi de
Aynen benimde bazı noktaları mantıklıydı ama ayrıldık diye belirttim nolacak diye sordum. Şimdiki anı ilişkimiz var gibi yorum yapmış. Belirsizlik yüzünden sen bitirceksin demiş evet geçmişte ben bitirdim ama gelecekte gibi konşmuş. Eski forumda yazılanlarda geçmişke geleceği karıstııroyor diye okuyunca falı dinlemeye devam ettim ama herkese kadın var demiş orda bi şüpheye düşüyor insan sallıyor diye

Kız baktı şimdi geldiii yorumu
ben hiçbir şey anlamadım faldan yaaaa baktırmaz olaydım boşu boşuna aklıma iş düşürdü şimdiii yaaa su falı attıydım sesli atmış
Benimkininde cevresinde bi tane kadın varmış adam askerde ya acaba komutanı kadınnmı sacmalıyor mu anlamadım yaaa :KK70:
Ayrıldık diyw belirttim sanki birlikteymiişiz gibi yorum yaptı yollarınız ayrılacak sen bitirceksin bu ilişkiyi dedi ama surası doğru geçmişte bn bitirdim ama bilemedim. Evleneceğim kişi kim bu mu yoksa baska birimi dedim. Bana su cevabı vermiiş arkadaslar bu kiişiyle belirsizlikten ötürü sıkılıp bitircekmişim iş cevremde baska biri cıkcakmıs bunu tercih edeceksin kesin demem “ TERCİH EDECEĞİM KİŞİ EVLENECEĞİM KİŞİ OLACAKMIŞ” inanabiliyormusunuz 😂 ya bilmiyom falda su cıkcak mı diye düşündüğüm bi yeri bile yok bana tercih etceğin kişi evlenceğin kişi demiş bende babam beni zorla evlendircek sanıyodum tövbe yaaa
Ya her falda kendi falımı buluyorum adeta 😂 Bana da bu ilişki böyle bitmez sana gelecek sen bitireceksin dedi. İş yerindeki kişiyle yakınlaşıp onu tercih edeceksin dedi. Çalışmıyorum billlee. 😂 Ayrıca falı bitmeden aniden kesilmiş gibiydi. Bir cümlesi bitiyor pat diye bitiyor fal.

Ya her falda kendi falımı buluyorum adeta 😂 Bana da bu ilişki böyle bitmez sana gelecek sen bitireceksin dedi. İş yerindeki kişiyle yakınlaşıp onu tercih edeceksin dedi. Çalışmıyorum billlee. 😂 Ayrıca falı bitmeden aniden kesilmiş gibiydi. Bir cümlesi bitiyor pat diye bitiyor fal.
Kız benimkide yarım kesilmişti ses kaydı, sonra yazarak tamamlamış orda da en can alıcı cümleyi yazmış bana “ tercih ettiğin kişi ile evleneceksin”” 🙄 işte elifsu abla ben sana zaten kimi tercih edeceğimi sormuştum sağolasın gene de:KK43:

Son düzenleme:
Kız benimkide yarım kesilmişti ses kaydı, sonra yazarak tamamlamış orda da en can alıcı cümleyi yazmış bana “ tercih ettiğin kişi ile evleneceksin”” 🙄 işte elifsu abla ben sana zaten kimi tercih edeceğimi sormuştum sağolasın gene de:KK43:
Allah razı olsun tamamlamasaydı ne yapardın hahaha

Kızlar Elifsucandan bahsettiklerinizi okuyunca düşündüm de o kadar forumda aratıp fal atiyorum seçici olduğumu düşünüyorum. Ama şu zamana kadar ağzımı açık bırakacak kimseyi bulamadım. Tam birini buldum diyorum forumda kötü bı şeyi çıkıyo :p yine hayal kırıklığı. Sanırım son bir fal atıp bu işi bitirme vakti geldi :KK70: tabii öyle umuyorum

X