Binnaz Abla

Evet canım,birde zaman ...Zaman da unutturur

Ya sanırım sistem bozuk güncelleme yapmışlar berbat
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum saniyesinde nasıl meşgul oluyor ki ? Çevrimiçi anında giriyorum meşgul tam 3 saattir elimde telefon ama yok meşgulden hiç yakalayamadım ya öncekilerde hiç böyle olmamıştı

Binnaz’da Yasmin Hanım var. İlk 2018’de fal baktırmıştım kendisine, o zamanlar daha yeniydi. Bir mesele hakkında olumsuz konuşmuştu. Dediği gibi de olmuştu. Yaklaşık 1 yıl sonra, yani geçen sene, tekrar fal attım kendisine farklı bir konuyla ilgili. Yazılı bakmıştı iki falıma da. Geçen seneki falımı okurken sanki bir an dejavu oldum fjsksksk dedim alla alla bu cümleler çok tanıdık geliyor. Üşenmedim 2018 falını açıp okudum. Allah sizi inandırsın ilk falıyla ikinci falının ilk paragrafları düpedüz aynıydı! Resmen copy paste yapmış ;((( Az önce baktım hala duruyor mu diye. Sadece chat yapıyor ve dakikası 85 kredi haspamın İyi ki geçen sene 1 yıldız verip yorumlarda belirtmişim copy paste yaptığını.

Onun dışında yine Binnaz’da eski fallarımı okurken/dinlerken şunu keşfettim. Nil Güneş’e ilk ve son defa geçen ekim’de fal baktırmıştım. Kadının dediklerinin %95’ini yaşamışım. Tek tutturamadığı konu vade. Dediklerini yaşamışım ama verdiği vadeden 1 ay sonra. Bana ‘yay dönemi sana çok iyi gelecek’ demişti, yani yay dönemi kasım sonu aralık başı ve ortası olan dönem oluyor. Ama bana oğlak dönemi çok iyi gelmişti. Aralık sonu ve ocak ayı yani. Tek tutturamadığı konu o idi. Dediklerini gerçekten yaşamışım. Tekrar baktırabilirm.

En son olarak da bayramdan 1 gün önce Serkan Batu’ya kahve attım. Yarım saat gibi kısa bir süre içinde bana 16 dakikalık sesli fal baktı. Gerçekten şok oldum. Sırf bu yüzden bile 5 yıldızı hak etti bence. Sorumu da detaylı ve net bir şekilde sorduğum için teşekkür etti. Karakter analizi ve geçmişi çok iyi bildi. Ama vadesi çoktan geçti. Ama ben yine de karamsar olmayacağım vade konusunda, bknz; Nil Güneş Geç olsun da güç olmasın. Kaldı ki zaten zamana takılmamayı öğrendim. Sonuç odaklıyım. Dilerim hepimizin istedikleri olur.

Küçükte olsa böyle şeylerin çıktığını duyunca seviniyorum umudum artıyor.

Yargıç bana da yıldıznamede exle olmayacağını başka biriyle evlilik olacağını söyledii yargıçın cıkan cıkmayan fallarının takipçisiyim

Ya vadesi de 2 3 hafta sonra değil . Çok spesifik. Şu zamanda yolculuk yaparsan o zaman gelişecek . Yolculuğum zaten çoktan planlanmıştı
Acaba benim de gerçekleşir mi ya vade tutmadı ufak ufk iletişim demişti sadece görüştüğü kişiyle arası bozulduğunu öğrendim esmer kişi dedi yazdı ama eski nişanlımla ilgili söylediği şeyleri teyit edemedim fakat dizinden yana sıkıntısı var falan devlet işiyle ilgili birdurumla uğraşıyor çok sıkıntılı falan dedi gerçekten dizinden rhatsızdı ve memurdu kendisi.Umarım yargıç olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…