Evet canım,birde zaman ...Zaman da unuttururÖzetle durumumu anlatıcam. Bunca zaman fal baktırmama (maddi), fallara inanmama (manevi), falları beklememe (manevi) acıyorum. Hatırlayanlar olur, tekrar tekrar fal baktırıp o falları didikliyordum. Beklediğiniz kişiyi unutmanın, ümidinizi kesmenin bir tek yolu içinize sinen başka birisinin olmasıymış.
Kızlar Serkan batuyu tam 1 haftadır dakikasında çevrimiçi yakalamama rağmen meşgulde oluyor fal gönderemiyorum resmen elimde telefon bekliyorum her saniye bakıyorum ama yok hiç müsait olmuyor nasıl yapacağım taktik verecek yok mu yardımmm lütfen
Canım valla elimde tel ama müsaitte değil hep meşgulde çevrimiçi görünüyor ama fal baktır diyince meşgul görünüyor 1 haftadır dakikasında bile yakalayamadım çıktı zaten az önce yaSerkan şuanda çevrimiçi
Ya sanırım sistem bozuk güncelleme yapmışlar berbatCanım valla elimde tel ama müsaitte değil hep meşgulde çevrimiçi görünüyor ama fal baktır diyince meşgul görünüyor 1 haftadır dakikasında bile yakalayamadım çıktı zaten az önce ya
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum saniyesinde nasıl meşgul oluyor ki ? Çevrimiçi anında giriyorum meşgul tam 3 saattir elimde telefon ama yok meşgulden hiç yakalayamadım ya öncekilerde hiç böyle olmamıştıYa sanırım sistem bozuk güncelleme yapmışlar berbat
Bana öyle bir şey yazmadıO tarz bi şey bana da demişti. Utangaç biri falan diye. Hiç de beklemiyordum ama dediği gibi biri yazdı. Cidden utangaç 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış beni mezun olduğum fakültede daha önce görmüş biri yazmaya başlamıştı
Küçükte olsa böyle şeylerin çıktığını duyunca seviniyorumO tarz bi şey bana da demişti. Utangaç biri falan diye. Hiç de beklemiyordum ama dediği gibi biri yazdı. Cidden utangaç 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış beni mezun olduğum fakültede daha önce görmüş biri yazmaya başlamıştı
CanımKüçükte olsa böyle şeylerin çıktığını duyunca seviniyorumumudum artıyor.
Yargıç bana da yıldıznamede exle olmayacağını başka biriyle evlilik olacağını söylediiyargıçın cıkan cıkmayan fallarının takipçisiyim
bir yolun var da önerebileceğiniz biri var mı? 25 tl yüklemiş bulundum da.. Yargıca baktıracaktım da pahalı geldi..Var ben
Bambaşka bir yol izliyorum şimdi bilemedi
Kızz seni yerim exle evlenirsek nikah şahidim olVar ben
cokta vadeye takilma :)Canımbana kesin vade verdi ve nasıl olacağını yazdı çok az kaldı , yakında patladı diye yazabileceğim
falci istanbula baktir istersenbir yolun var da önerebileceğiniz biri var mı? 25 tl yüklemiş bulundum da.. Yargıca baktıracaktım da pahalı geldi..
Oldu diye haber verirsin inşallah canım.Canım ♥ bana kesin vade verdi ve nasıl olacağını yazdı çok az kaldı , yakında patladı diye yazabileceğim
Ya vadesi de 2 3 hafta sonra değil . Çok spesifik. Şu zamanda yolculuk yaparsan o zaman gelişecek .cokta vadeye takilma :)
Acaba benim de gerçekleşir mi ya vade tutmadı ufak ufk iletişim demişti sadece görüştüğü kişiyle arası bozulduğunu öğrendim esmer kişi dedi yazdı ama eski nişanlımla ilgili söylediği şeyleri teyit edemedim fakat dizinden yana sıkıntısı var falan devlet işiyle ilgili birdurumla uğraşıyor çok sıkıntılı falan dedi gerçekten dizinden rhatsızdı ve memurdu kendisi.Umarım yargıç olur yaaaYa vadesi de 2 3 hafta sonra değil . Çok spesifik. Şu zamanda yolculuk yaparsan o zaman gelişecek .Yolculuğum zaten çoktan planlanmıştı
[/QUOTE]Var ben