Elifsucana fal baktırdım beğenemedim ben. Olumsuz konuşmasıyla da alakalı değil olumlu konuşmuş geri döner demiş hatta. Birincisi hemen şunu belirteyim sen bir adım atmışsın ama istediğin karşılığı görememişsin dedi öyle bir şey kesinlikle olmadı. Eğer olmadıysa da bir adım atacaksın ama bu sana o zaman değil daha sonra kendisi dönecek dedi. Bu da olamaz çünkü aşırı inat ettim sürünsem bile atmam o adımı
bu sefer çok kırıcı laflar söylenmiş çok şiddetli bir ayrılık olmuş dedi alakası bile yok yanından bile geçmiyor. Biz asla birbirimizi kırmadık, çünkü ayrılma sebebimiz bir kavga ya da geçinemezlik değil çok net bir sebebi var ama bilemedi. Senin iş hayatında Eylül’den sonra sana ilgisi olan ayakları sağlam yere basan biri olacak senin duyguların bu adama doğru kayabilir dedi. Çalışmıyor olmam haricinde sorun yok
bir de 2 yıldır kimseye aklım kaymıyor sen fal baktın diye 1 ay sonra hemen birisi oluyor he canım he
hayatına biri girmiş sorduğun adamın ama çok yüzeysel kesinlikle duygu ilişkisi değil. Hatta sen mesaj attığında seni umursamadıysa hayatında biri olduğu için dedi. Kendisi de mutlu değil üzülüyor ve senin ona beddua ettiğini düşünüyor dedi hahaha ne alaka demek istedim. Ayrıca hayatına hiç kimse girmedi şu an da yok ondan eminim. Yani en azından falda çıkacak bir birlikteliği kesinlikle olmadı cinsel bir şeyler yaşamış dese hadi olabilir dicem. Dönecek demesine rağmen olmadı yani beğenmedim. Detay vermeyince ne diyeceklerini bilemiyorlar sesli fal atmış konuşması da çok duraksayarak sanki ne diyeceğini bilmiyormuş gibiydi. Ben sadece bir kaç aydır iletişimimiz yok. Tekrar bir iletişim olabilir mi, beni özlüyor mu diye sordum. Bilgi bu kadar az olunca fal bakamamış anlayacağınız.