- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
bakalım bende dediklerini yaşıcak mıyım çok merak ediyorum :) ne oldu canım geldi mi cevabı
Dün bir karışıklık olmuş. Yanlış fal atmıştı bana. Başka birinin tarot falını atmıştı.
Hemen mesaj yazdım ve düzelltti. Benim falımı gönderdi. Dalgınlığı için özür diledi. :)
Yine detayları güzel bildi. Ama hep gelecek adına konuştu. Zaten belirttiği tarihler yakın.
Ben de merak ediyorum bu kez de dediklerini yaşayacak mıyım diye.
Zamanı gelince göreceğiz.
Bu arada %100 oy alan erkek falcıyı ben de merak ettim ama belki çookkk sonra baktırırım.
Şu aralar baktırmam.
bende baktırdım bugün ilkay hanımabeğendim,isabetli şeyler söyledi ama bana verdiği vadeler biraz uzun,yani benim için uzun :18: umarım daha çabuk olur.tavsiyerler de verdi ki kesinlikle yapmam gereken şeyler ama çatlıyorum bazen.beni bana anlattı diyebilirim.baktırmak isteyip de karar veremeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim
aynen canım kadın sanki sadece fal yorumlamıyor. adeta seni yönlendrerek sana bir nevi yaşam koçluğu da yapıyor. ben yaptığı yorumu sık sık dinliyorum ki bazı durumlarda modum düştüğünde yada bahsettiği konuda olumsuz birşey yaşadığımda iyi geliyor :) hele o ses tonu zaten çok tatlı :)
hehehe,bende telefonuma attım ses kaydını gece yatarken tekrar dinledim can kulağıylaevet sesi çok tatlı,çok cimcime şirin bi sesi var.profilindeki foto onun mu acaba
onu bilmiyorum canım ama bakalım verdiği tarhler çok uzun değil. eğer dediklerini yaşarsam sanırım artık müdavimi olucam o kesin :)
sana verdiği en yakın tarih ne zaman canım?
onu şimdi söylemeyeym canım da zamanı geldiğinde olsa da olmasada burdan yazıcam zaten
kızlar dediğim arkadasım içinde ilkay hanımın kapısını çaldık. bu kadın gerçekten bir acayip ansıl bir yorumlama kabiliyeti var anlamış değilim. arkdsım için de söyledikerinin hepsi çıktı. hadi bakalım hayırlısı :)
hepsini yazmışsınız da binnaz kim o nasıl
merhaba arakdaşlar,
fal sepetinde fal baktırmayı beceremedim sanırım tarot baktır diyorum kartları seçiyorum başkada hiç bir işlem yapamaıyorum falı bitir yada gönder gibi bir secenek cıkmıyor farklı bir yolumu var acaba baktıran arkadaşlar yardım edebilir mi
Aranızda fal sepeti Melih Gün'e fal baktiran var mı? %100 olumlu yorum almış, ama emin olamadım. Deneyimleyenler fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
melih gün'e fal baktırdım çok detaylı bakmış dedikleri ilerleyen aylar için beklemedeyim. sonuç olarak fal baktırmak isteyenler baktırabilir baya emek veriyor. sorularımın detaylı olarak yanıtlarını yazılı olarak cevaplamış.