- 16 Aralık 2012
- 232
- 180
Falsepeti sitesi nasıl bir sitedir. 25liralık paket mi alman lazım illa baktırmak için?
10 lira kahve falı. Ben sadece 10lira ödemek istiyorum.
Nasıl oluyor bu iş?
Göremedim paket dışında ödeme şeysi... :S
İlkay'ın ve Efsun'un dediklerini yaşadım.
Efsun'un dediklerinin bir kısmını yaşadım ama gerçekten önemli şeylerdi.
İlkay'ın dediklerinin ise hepsini yaşadım. İnanılmaz bir kadın.
Her şeyi bilmişti zaten mevcut durum bakımından, hiçbir bilgi vermediğim halde.
Gelecek için zaman verdi, detay verdi hepsi oldu.
Meral için beklemedeyim. O da mevcut durumu bildi ama dedikleri çıkar mı bilemem.
yoo paket almak zorunda degilsin, direk 10 liraya da kahve fali baktirabiliyorsun, paket alinca daha ucuza gelmis oluyor.
Ama kararsiz san ilk basta paket almadan bir dene derim ben
Bu arada falsepeti.com da Medyum Zeus nasil ona baktiran varmi hic aranizda?
canım ilkay gerçkten de söylediğin kadar var mı biliyor mu yani herseyi. bir de sen kahve falımı baktırdın yoksa tarot mu? senin bu anlattıklarından sonra bende baktrmaya karar verdim :)
arkadaşlar ilkay hanıma yakın zamanda baktıran var mı?iyi mi gerçekten?çok kararsız kaldım baktırsam mı baktırmasam mı netten,bilemedim akıl verin kızlar
canım ona bende baktırmak istiyorum. sen baktırdın mı?
baktırmadım canım.emin olamadım :26:
Falsepeti sitesi nasıl bir sitedir. 25liralık paket mi alman lazım illa baktırmak için?
10 lira kahve falı. Ben sadece 10lira ödemek istiyorum.
Nasıl oluyor bu iş?
Göremedim paket dışında ödeme şeysi... :S
canım illa paketlerden almak gerekmiyormuş. sadece 10 liraya baktırabiliyormuşsun. ilkay hanım saat 4,30 gbi girecekmiş. bakalm baktrcam bende bugün.duruma göre yazarm burdan. ben sana birşey sorucam dha öncede baktrdığın için bilirsin belki kontr eksilerdeyken de alıyor mu 10 tlyi
canım nasıl yapamadım anlamadım ben. kahve falı baktırcaksın mesela. en az 3 resmi yükledikten sonra zaten otomatik olarak ücreti 10 lira felan diye yazıyor. telefonunu girirncede ödeme gerçekleşiyor. ama ben ilk başta bu soruyu sormak için mail atmıştım onlara chrome u kullanın sıkıntı yaşamamk için dediler
baktırdın mı canım?merak ettim bende.....
saat 4,30 gbi sitede olucam yazmış ama hala yok canım ortada. denk gelirse baktırıcam bakalım. durumu burdan bildiririm
evet canım farkettim gönderiyorum şimdi bakalım hayırlısı