Binnaz Abla

Kahvede kesinlikle Rezzan İksir ve Nesibe.. Tarotta Haleh Çetiner diyorum, başka da bir şey demiyorum :))

ama Melih Gün ve Kesira Sirel'de gayet iyi...

falsepeti :)
-nesibeye 2 defa baktırdım.önce tarot sonra kahve.bana göre tarotta daha iyiydi.mevcut durumu bayağı bildi.tarihler verdi,olasılıklar ve nasihatler. iyi denilebilir. bakalım çıkacak mı :)
-ilkay: kahve baktırdım. tarzını biraz lakayıt buldum. birazda baştan savma açıkçası. kahvede çok iyi değildi,tarotta daha iyiymiş duyduğuma göre.orta diyelim ona da.
-melih: kahve baktırdım,sesli fal bakıyor güya ama ses duyulmuyor, anlaşılmıyor. ve garip yorumları vardı.olumlu konuşsa da beğenmedim.
-taha: yazılı kahve falı baktırdım. özenli düzgün bir fal bakmış. mevcut durumu bildi gelecek içinse tarihler vermiş,bakalım.

binnaz abla :)
-haleh çetiner: önceki mesajlarımda yazdığım gibi çok beğendim. tarot baktırdım. cidden özenli,mantıklı ve yol gösterici bir fal baktı.mevcut durum,kişi analizleri,korkular, çekinceler, beni ve karşımdakini bilmeden çok iyi bir analiz yapmış. şaşırdım.nette baktırdıklarım arasında en iyisi hatta şu ana kadar baktırdıklarım arasında :)
-hülya demir: kahve baktırdım. yazım dili kötü ve devrik cümleler çok fazla.genel yuvarlak yorumlar. olumlu konuşsada hani beğendim diyemeyeceğim.
-tornisha sharing: kahve baktırdım. vasat,üstünkörü,yuvarlak genel laflar.
-kesira sirel: kahve baktırdım.orta diyelim.bildik bir tarzı var.
-şevval erdel: katina baktırdım olumlu şeyler söylese de tarzı ve sürekli ablam demesi hoşuma gitmedi.
-bilge özdoğru : katina baktırdım ama o kadar olumsuz ve kartları o kadar düz yorumluyor ki.kart ters çıktıysa kötü şey olacak mantığıyla gidiyor.düz çıktıysa sorun yok ters çıktıysa kötü. bu kadar basit yorumlanmayacağını biliyorum kart fallarının beğenmedim.

benim baktırdıklarım ve yorumlarım bunlar.sonuç olarak Haleh Çetiner ve Nesibe beğendiklerim.Rezzan İksiri merak ediyorum birde.sizlerin yorumları nasıl?

şu an kahvede gizem hülya ve bilge online sence hangisine baktırayım

Kahvede kesinlikle Rezzan İksir ve Nesibe.. Tarotta Haleh Çetiner diyorum, başka da bir şey demiyorum :))

ama Melih Gün ve Kesira Sirel'de gayet iyi...

rezzan ayrılmış siteden nesibe de birsüre kahve bakamaycakmış nesibeye tarot baktırdım çok beğendim zaten haleh de iyiydi kahve falı baktırmak istedim eski yazılarıda okudum ama karar veremedim :(

ben hülyaya kahve baktırdım ama beğenmedim bilgeye sadece katina baktırdım. çok olumsuz konuştu. kahvede nasıldır bilmiyorum hardpolly :)

nesibe benim favorim yorumları okuduğum kadarıyla beğenmeyende yok merak ettiğim kimse çıkan faldan bahsetmiyor bana söylediklerinin vakti gelmedi henüz

elif ışığa baktırdım burdaki tavsiyeler doğrultusunda ama bir Haleh Çetiner değil. kartların anlamları üzerinden gitmiş ama 2 karta hiç değinmemiş bile. sanırım artık Haleh hn dışında netten birine tarot baktırmam.

nesibe benim favorim yorumları okuduğum kadarıyla beğenmeyende yok merak ettiğim kimse çıkan faldan bahsetmiyor bana söylediklerinin vakti gelmedi henüz

Ben Nesibeyi terapi olarak gordum ama bana dedikleri maalesef cikmadi. Yakin zamanda guya bana yaklasacak, yakinlasacak birisi vardi, gelen giden yok. (Bunu Nisanda soylemisti) Bu cocuga yaklas, bir sey kaybetmezsin dedi, adamin sevgilis varmis......Ben cok guvenemedim acikcasi.

Niye kuzum, herkese elektrik farklı farklı, bana bilemeyip sana bilmiştir belki..........yine de hayatta fala fazla bel bağlamamak lazım, olumlu düşün ama olmazsa da çok üzülme.

Biliyorum tatlım bir kere daha böyle yaptım ben birkaç sene evvel falcı falcı gezdim herkes olcak olcak dedi o kadar umutladım sonra tabiki olmadı aslında bile bile tekrar aynı şeyi yapıyorum anı ne kadar iyi bilirlerse bilsinler malesef gelecek hep hayal kırıklığı oluyor

elif ışığa baktırdım burdaki tavsiyeler doğrultusunda ama bir Haleh Çetiner değil. kartların anlamları üzerinden gitmiş ama 2 karta hiç değinmemiş bile. sanırım artık Haleh hn dışında netten birine tarot baktırmam.

bende merak ettim haleh çetineri bende baktırayım elif ışık bana ,ilk baktığında hiç beğemedim ama 2 ay sonra dinlediğimde çok şaşırdım bnm hoşlandığım birisi vardı onun eski kız arkadaşıyla görüştüğünü söyledi ben inanmadım birkaç ay sonra öğrendim o dönem görüşüyorlarmış ben 4yada 5 kişiye fal baktırmıştu-ım hiçbirisi bana eski kız arkadaşı faktöründen bahsememişti birtek elif bahsetti

elif ışığı beğenmeme sebebim olumsuz olması değil üstünkörü bakması oldu.yoksa dileğim için oldukça olumlu konuştu ama kestirip atmış.bazı kartları görmezden gelmiş yorumlamamış.peki sen tarot mu baktırmıştın elif ışığa?

elif ışığı beğenmeme sebebim olumsuz olması değil üstünkörü bakması oldu.yoksa dileğim için oldukça olumlu konuştu ama kestirip atmış.bazı kartları görmezden gelmiş yorumlamamış.peki sen tarot mu baktırmıştın elif ışığa?

katina baktırdım ama üzüldüm bir müddet sonra falcılar böyle yapıyor ilkayda öyleydi beğenildikten sonra umursamamaya başlıyorlar bende baktırmam bir daha ona ben bu haleh i merak ettim

Az once Bilge den fal yorumum geldi kahve baktirmistim hep ayni dilek icin baktiriyorumm nesibe haleh ilkay taha elif melek gibi burda ismi gecen bircok falciya baktirdim hepsi olcak dedi birtek bilge olmayacak dedi bana kalirsada olmayacak gibi geliyor artik :(

Az once Bilge den fal yorumum geldi kahve baktirmistim hep ayni dilek icin baktiriyorumm nesibe haleh ilkay taha elif melek gibi burda ismi gecen bircok falciya baktirdim hepsi olcak dedi birtek bilge olmayacak dedi bana kalirsada olmayacak gibi geliyor artik :(

ya bende hep aynı dilek için baktırıyorum bana hepsi olacak dedi özellikle nesibe üstüne basa basa kesin olacak dedi..umutlanmakta istemiyorum hatta elif son falında tek olumsuz kart sende çıkmış olacağına inanamıyorsun ama olacak dedi bu arada eif nesibe ilkay meih melek rezzan kesire meral saydam diyar demir selma aydın deniz görür hepsine baktırdım

Biraz önce Binnaz ablada Haleh Hanım'a baktım . Nasıl yani falan oldum 54 kişi bekliyor yazıyor :( bu forum bu fal sitelerine inanılmaz kazanç kapısı olmuş ;)) ama kadında harbî hakkını veriyor falın :)

Back
X