Binnaz Abla

sen ne zmn baktırmıştın tolincim :)
rezzan abla yazıyor rezzan iksir yazmıyor doğru kişi mi acaba bahsettikleri?

valla ben baktıralı uc ay kadar oldu bır ay sure vermıstı soyledıklerı cıkmadı ama ben bıde onun sozunu dınlemedım sen adım at senden beklıyo demıstım yapmadım halada inadım ınat ama cok kısıden duydum soyledıklerı cıkıyo dıye eve ısmı degısmıs rezzan abla olmus:)

Yorumun gelince buraya da yazar misin merak ettim bilcek mi :)

sonunda yorumum geldi aynı soruyla baktırdığım için mi bilmiyorum ama bütün falcılar farklı cümleler kurarak aynı şeyi söylüyor bana :)kişi analizleri çok iyi ben hoşlandığım kişi için baktırdım onu çok iyi analiz etmiş ve şu an onun içinde bulunduğu durumu bilmiş yani an konusunda çok iyi gelecek için eylül ayını vermiş bakalım her zaman ki gibi bekliyoruz ama favorilerime yeni bir falcı daha eklendi:) nesibe-haleh çetiner ve elif ışık :)

binnaz ablanın kendisi nasıl acaba baktıran ve çıkan var mı. bir de tarot için en iyisi hangisi

sonunda yorumum geldi aynı soruyla baktırdığım için mi bilmiyorum ama bütün falcılar farklı cümleler kurarak aynı şeyi söylüyor bana :)kişi analizleri çok iyi ben hoşlandığım kişi için baktırdım onu çok iyi analiz etmiş ve şu an onun içinde bulunduğu durumu bilmiş yani an konusunda çok iyi gelecek için eylül ayını vermiş bakalım her zaman ki gibi bekliyoruz ama favorilerime yeni bir falcı daha eklendi:) nesibe-haleh çetiner ve elif ışık :)

Begenmene sevindim :) bu verdigin uc isimede baktirdim ayni sekilde ucundende cok memnun kaldim zaten ayni seyleri soylediler ama ben rezzani da cok begendim cok memnun kaldim tavsiye ederim elektrik meselesi gerci

Begenmene sevindim :) bu verdigin uc isimede baktirdim ayni sekilde ucundende cok memnun kaldim zaten ayni seyleri soylediler ama ben rezzani da cok begendim cok memnun kaldim tavsiye ederim elektrik meselesi gerci

ben baktırdım rezzana ama pek beğenmedim aslında ben ilk baktırdığımda nesibe içinde eh işte demiştim ama sonra burada ki yorumlara göre tekrar baktırdım 2. de çok beğendim rezzan a tekrar baktırmayı düşünüyorum:)

ben baktırdım rezzana ama pek beğenmedim aslında ben ilk baktırdığımda nesibe içinde eh işte demiştim ama sonra burada ki yorumlara göre tekrar baktırdım 2. de çok beğendim rezzan a tekrar baktırmayı düşünüyorum:)

Anladim :) Tabi onemli olan gelecekle ilgili soylenenlerin cikmasi bakalim zamanla gorcez :)

bilge'nin dedikleri çıkıyor mu diye soran arkadaş, pek de çıkmıyor.
ben de baktırmıştım aklımda bile kalmamış, o kadar takılma yani olumsuza.

ben şimdi haleh'i kovalıyordum, istanbul sayfasında övülmüş. şu an yakaladım. bakalım birkaç saate gelir sanırım. yazarım

ben şimdi haleh'i kovalıyordum, istanbul sayfasında övülmüş. şu an yakaladım. bakalım birkaç saate gelir sanırım. yazarım

Sagol Insallah cikmaz ya cok takildim nedense :( halehten memnun kalmistim ben bayagada begenen var ama ben nesibe ve rezzanda daha cok memnun kaldim ikiside beni sasirticak seyler bildi gelecekle ilgili ise ucude hemen hemen ayni tarihi vererek ayni seyleri soylediler

bende dün baktırdım haleh hanıma beğendim :) ama yakalamak braz zor oldu senin yorumlarını da bekliyoruz

falalem.com da şuanda ama ben baktırdıktan sonra adı değişmiş mail geldi Sayın üyelerimiz,
Yorumcumuz Rezzan İksir daha önce yorum yapmakta olduğu binnazabla.com sitesi ile isim hakkında yaşamış olduğu anlaşmazlıktan dolayı bundan sonra sitemizde Rezzan Abla adıyla yorum yapmaya devam edecektir. Saygılarımızla siz değerli üyelerimize duyurulur.

Memnın kaldın mı yoksa bu da mı fos çıkıyor :)

Back
X