Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kastettiğim falını nasıl buldun? beğendin mi?
nasıl buldun rezzan hanımı peki ?
sen ne zmn baktırmıştın tolincim :)
rezzan abla yazıyor rezzan iksir yazmıyor doğru kişi mi acaba bahsettikleri?
ayy ya dayanamadım gönderdim haleh hanıma çok merak ettim heyecanla bekliyorum :)
Yorumun gelince buraya da yazar misin merak ettim bilcek mi :)
Yorumun gelince buraya da yazar misin merak ettim bilcek mi :)
sonunda yorumum geldi aynı soruyla baktırdığım için mi bilmiyorum ama bütün falcılar farklı cümleler kurarak aynı şeyi söylüyor bana :)kişi analizleri çok iyi ben hoşlandığım kişi için baktırdım onu çok iyi analiz etmiş ve şu an onun içinde bulunduğu durumu bilmiş yani an konusunda çok iyi gelecek için eylül ayını vermiş bakalım her zaman ki gibi bekliyoruz ama favorilerime yeni bir falcı daha eklendi:) nesibe-haleh çetiner ve elif ışık :)
Begenmene sevindim :) bu verdigin uc isimede baktirdim ayni sekilde ucundende cok memnun kaldim zaten ayni seyleri soylediler ama ben rezzani da cok begendim cok memnun kaldim tavsiye ederim elektrik meselesi gerci
ben baktırdım rezzana ama pek beğenmedim aslında ben ilk baktırdığımda nesibe içinde eh işte demiştim ama sonra burada ki yorumlara göre tekrar baktırdım 2. de çok beğendim rezzan a tekrar baktırmayı düşünüyorum:)
bilge'nin dedikleri çıkıyor mu diye soran arkadaş, pek de çıkmıyor.
ben de baktırmıştım aklımda bile kalmamış, o kadar takılma yani olumsuza.
ben şimdi haleh'i kovalıyordum, istanbul sayfasında övülmüş. şu an yakaladım. bakalım birkaç saate gelir sanırım. yazarım
bilge'nin dedikleri çıkıyor mu diye soran arkadaş, pek de çıkmıyor.
ben de baktırmıştım aklımda bile kalmamış, o kadar takılma yani olumsuza.
ben şimdi haleh'i kovalıyordum, istanbul sayfasında övülmüş. şu an yakaladım. bakalım birkaç saate gelir sanırım. yazarım
kızlarr rezzan abla ya baktırıyorum su anda beklıyorum nasıldı bıldımı ??
falalem.com da şuanda ama ben baktırdıktan sonra adı değişmiş mail geldi Sayın üyelerimiz,
Yorumcumuz Rezzan İksir daha önce yorum yapmakta olduğu binnazabla.com sitesi ile isim hakkında yaşamış olduğu anlaşmazlıktan dolayı bundan sonra sitemizde Rezzan Abla adıyla yorum yapmaya devam edecektir. Saygılarımızla siz değerli üyelerimize duyurulur.
Memnın kaldın mı yoksa bu da mı fos çıkıyor :)