binbir derdim var

Sen öpme hanım efendi !!!!
Biz öpmüyoruz da.. Bu agresif tavıra ne gerek var?

Sizin çocuğunuz için yazıyoruz kötü bir şey söylemiyoruz.

Yapmayın iyi bir şey yapmıyorsunuz!

Siz bilirsiniz, sizi tanımayız bilmeyiz ama çocuğunuzun diline kadar öperek psikolojisini de bu gidişle bozarsınız..

Evet tabiki internetten baktım böyle şeyleri daha önce hiç arastirmamistm elinden geleni ardına koyma hemen şimdi bulunabilirsn duyuruda !!

Yapmayın lütfen yaaa, böyle böyle ne yazık ki istismarı normallestiriyorsunuz.Dudak yetmez dil bırde

Evet tabiki internetten baktım böyle şeyleri daha önce hiç arastirmamistm elinden geleni ardına koyma hemen şimdi bulunabilirsn duyuruda !!
Ayrıca bir sürü konu açmışsınız çocuğunuzun sürekli hasta olduğuyla ilgili. Sürekli hasta olan çocuğun ağzına salyalarınızı akıtarak daha fazla hasta etmeye mi çalışıyorsunuz?

Ayrıca bir sürü konu açmışsınız çocuğunuzun sürekli hasta olduğuyla ilgili. Sürekli hasta olan çocuğun ağzına salyalarınızı akıtarak daha fazla hasta etmeye mi çalışıyorsunuz?
Eger biraz daha bana yorum yapmaya devam edersen yemin ederim hemen şuan ben bulunucam duyuru da . Rahatsız edemezsin beni evladımı öptüğüm için ben senin gibi bir zinhinyete sahip değilim anladınmi?

Siz iyi misiniz?
Bir de bunu gayet normal görerek yazıyorsunuz.
Gözünüzü seveyim yapmayın, etmeyin.

Yapmayın lütfen yaaa, böyle böyle ne yazık ki istismarı normallestiriyorsunuz.Dudak yetmez dil bırde
Oğlu bir de otizimliymiş. Özel bir cocuk yani. Üstüne bir de annesi böyle istismara açık hale getiriyor evladını. Keşke normal gördüğü şeyin doğuracağı kötü sonuçların farkında olsa bizlere laf saydırmak yerine

Allah sabır versin..

Canım yarın adliyeye gitmişken bir de kendin için bi hakaret davası aç bence. Bir de istismardan. Senin için basit bi iş zaten elinin kiri, canım avukatım

Oğlum 9 yaşında kızım 20 aylık yanlışlıkla bile dudağından öpmüş değilim hani denk gelmez yanağı falan öyle bile olmadı. Hatta ben baya korkuyorum Allah korusun uçuk virüsü varmış ya ondan. Kızımı bebek olduğu için ayaklarından öperim genelde hassas kızarır falan diye.
O nasıl biri ya bebeği dudağından öpmek. Yeğenini herkes istediği gibi sevemez! Hatta anne baba istemezse dokunamaz da göremez de. Görümce belli ki çirkef sen de çirkef olacaksın mecbur

Ben çocuğuma neden zarar vereyim hanım efendi bu birtek siz duyarlisiniz zaten biz ise cahil ve kötü insanlarız herkesin sevme şekli farklı bazen dayanamayıp öpüyoruz gunahmi bu
Taş devrinden mi kaldınız hiç mi bir yazı makale birşey okumadınız ya. Bu çağda bu cahillik nasıl olur akıl işi değil insanlar koca koca kitaplar yazıyorlar mahremiyetle ilgili hiç mi denk gelmesinin Gidin kocanizi felan öpün.

Ne alaka sevgili koca ihtiyacı sizde beni istismarcı sapık çıkardınız.Bir daha yapmicam demisim, hiç bu acidan bakmamistim ben burda arkadaşlar uyarınca aydinlandim konuyu uzatmaya gerek yok.
Sonraki mesajınızı okumadım, o zaman özür diliyorum. Bu konuda çok çok çok hassasım. Geçen haftadan bu yana ailede dudaktan öpmenin popodan öpmenin normal olduğu çocukların başkaları tarafından istismara uğradığında normal karşılamaları ve bunun iş-işlemleriyle uğraşıyorum. Böyle bir konu görünce de çok kızgın yaklaştım.

Bahaneye ihtiyacınız yok ki ;

-Çocuğumun sınırları ihlal edildiği için
-Bana saygısız davranıldığı için
-Ve sen eşim olarak benim ve çocuğumun yanında durmadığın için gitmiyorum bu kadar

Sizi saymayanı yok sayın, yokmuş gibi davranın, tartışmaya, dert anlatmaya gerek yok. Çocuğun annesi sizsiniz ve siz nasıl uygun görürseniz öyle sevecekler. Oğullarının beş dakikalık katkısıyla ömür boyu koşulsuz hak sahibi olmuyorlar bunu bir anlasınlar.

Önemli değil olur öyle şeyler önemli olan anlasmamiz

Dilini çıkarıyor bende öpüyorum Allah bence sana da biraz terbiye versin
Yanlışım varsa uzmanı gelip düzeltin; bakteri virüs mikroplar sıvıyla daha kolay bulaşmıyor mu? Ağzınızdaki dişinizdeki bütün bakterileri çocuğa aktarıyorsunuz direk. Size zarar vermeyen organizma bebeği ağır hasta yapabilir hiç okumuyor musunuz gazete falan? Görümcem doğum yaptığında eşinin dudağında uçuk var diye maskesiz sokmadı adamı bebeğin odasına. Eşi uçuk kremi sürdü, bir kaç güne geçti ama bebeğe bulaşsaydı ölümcül olabilirdi.

Konu sahibi; size "bir cinnete bakar olay" yazacaktım ama pek mümkün değilmiş, tüp bebeği bile kayınpederinizin verdiği parayla yapmışsınız. Sizi hatta el kadar bebeğinizi korumayan bir adamla evlenmişsiniz. Görümceniz bu lafları sayarken çıngar çıkarırken eşiniz de ses çıkaramamış, kös kös dinlemiş. Acaba sınırı ne, yani bebeğinize ne yapılırsa sesi çıkar bu adamın?

kendimi o cinnete hazırlıyorum biliyor musunuz konuyu açtığımdan beri aşırı cesaret yüklendim, yorum yapan herkese bu vesileyle teşekkür etmiş olayım Allah razı olsun.. kayınpederimden bizim bir talebimiz olmadı aslında tamamen kendi atılganlığı ama elbette bu konuda nankörlük edecek değilim, işte zaten bu karşımdaki insanların defosu bu, size minnet borcunu ödeyemeyeceğiniz iyilikler yapıp sonradan başka konularda sizi borçlu bıraktığı için 'yine iyiliğini düşünüyorum' kisvesi altında istediğini yaptırmak. eşim apayrı bir konu başlığının başrolü ya belki bir gün onu da yazarım..

Yani bir bahane ile çocuğu alsaydınız öyle söylerseniz sizi suçlu çıkarırlar. Sonuçta eşinin ailesi. Ne kadar haklı olsan da görmeyeceksin bazı şeyleri. Üzülme boşatamazlar anca tehditleri ile kalırlar. Sen dik dur.

Ne kadarda ağzı yırtılmalık bir görümce.... Keşşke benim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…