- 4 Mart 2012
- 14.769
- 34.033
-
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Biz öpmüyoruz da.. Bu agresif tavıra ne gerek var?Sen öpme hanım efendi !!!!
Evet tabiki internetten baktım böyle şeyleri daha önce hiç arastirmamistm elinden geleni ardına koyma hemen şimdi bulunabilirsn duyuruda !!Googledan birebir copy paste yapıp bana cahil diyorsun. Bari birkaç kelimeyi değiştirseydin. Bir daha bana hakaret edersen hem hakaretten hem de çocuğuna yaptığın hareketten dolayı hakkında suç duyurusunda bulunurum
Eki Görüntüle 3143990
Yapmayın lütfen yaaa, böyle böyle ne yazık ki istismarı normallestiriyorsunuz.Dudak yetmez dil bırdeÇok sevdiği için yaptığını düşünüyorum tabiki doğru değil ama bende bazen dayanamıyorum 2 yaşında oğlumu dudağından öpüyorum ya hatta dilindenkötü niyetle tabiki yapmiyordur ama bilmiyorum ya tuhaf bir durum yani hala değilde amca dayı olsa Tabiki çok sakıncalı ama hala teyze abla bunlar kadın olduğu için ben pek sakınmam açıkçası gelsin linclerr
Ayrıca bir sürü konu açmışsınız çocuğunuzun sürekli hasta olduğuyla ilgili. Sürekli hasta olan çocuğun ağzına salyalarınızı akıtarak daha fazla hasta etmeye mi çalışıyorsunuz?Evet tabiki internetten baktım böyle şeyleri daha önce hiç arastirmamistm elinden geleni ardına koyma hemen şimdi bulunabilirsn duyuruda !!
Eger biraz daha bana yorum yapmaya devam edersen yemin ederim hemen şuan ben bulunucam duyuru da . Rahatsız edemezsin beni evladımı öptüğüm için ben senin gibi bir zinhinyete sahip değilim anladınmi?Ayrıca bir sürü konu açmışsınız çocuğunuzun sürekli hasta olduğuyla ilgili. Sürekli hasta olan çocuğun ağzına salyalarınızı akıtarak daha fazla hasta etmeye mi çalışıyorsunuz?
Siz iyi misiniz?Çok sevdiği için yaptığını düşünüyorum tabiki doğru değil ama bende bazen dayanamıyorum 2 yaşında oğlumu dudağından öpüyorum ya hatta dilindenkötü niyetle tabiki yapmiyordur ama bilmiyorum ya tuhaf bir durum yani hala değilde amca dayı olsa Tabiki çok sakıncalı ama hala teyze abla bunlar kadın olduğu için ben pek sakınmam açıkçası gelsin linclerr
Oğlu bir de otizimliymiş. Özel bir cocuk yani. Üstüne bir de annesi böyle istismara açık hale getiriyor evladını. Keşke normal gördüğü şeyin doğuracağı kötü sonuçların farkında olsa bizlere laf saydırmak yerineYapmayın lütfen yaaa, böyle böyle ne yazık ki istismarı normallestiriyorsunuz.Dudak yetmez dil bırde
Allah sabır versin..ne yapsınmış kanı kaynıyormuş gerekçesi bu, ben de bunun karşılığında dedim ki bir bebeğin sevilmesi anne babasının da sevildiğini gösterir, bu da beni anca mutlu eder başka bişey değil ama kuran çarpsın kafalarından içeri bir şey girmiyor beş yıllık öğretmenim çok zayıf algılı insan gördüm de böylesiyle ilk kez karşılaşıyorum
Canım yarın adliyeye gitmişken bir de kendin için bi hakaret davası aç bence. Bir de istismardan. Senin için basit bi iş zaten elinin kiri, canım avukatımGoogledan birebir copy paste yapıp bana cahil diyorsun. Bari birkaç kelimeyi değiştirseydin. French kissin bile ne olduğunu az önce google’a bakarak öğrenmişsin.
Bir daha bana hakaret edersen hem hakaretten hem de çocuğuna yaptığın hareketten dolayı hakkında suç duyurusunda bulunurum
Eki Görüntüle 3143990
Taş devrinden mi kaldınız hiç mi bir yazı makale birşey okumadınız ya. Bu çağda bu cahillik nasıl olur akıl işi değil insanlar koca koca kitaplar yazıyorlar mahremiyetle ilgili hiç mi denk gelmesinin Gidin kocanizi felan öpün.Ben çocuğuma neden zarar vereyim hanım efendi bu birtek siz duyarlisiniz zaten biz ise cahil ve kötü insanlarız herkesin sevme şekli farklı bazen dayanamayıp öpüyoruz gunahmi bu
Sonraki mesajınızı okumadım, o zaman özür diliyorum. Bu konuda çok çok çok hassasım. Geçen haftadan bu yana ailede dudaktan öpmenin popodan öpmenin normal olduğu çocukların başkaları tarafından istismara uğradığında normal karşılamaları ve bunun iş-işlemleriyle uğraşıyorum. Böyle bir konu görünce de çok kızgın yaklaştım.Ne alaka sevgili koca ihtiyacı sizde beni istismarcı sapık çıkardınız.Bir daha yapmicam demisim, hiç bu acidan bakmamistim ben burda arkadaşlar uyarınca aydinlandim konuyu uzatmaya gerek yok.
herkese merhabalar, bir yılı aşkındır forumu takipteyim, çok kez konu açma ihtiyacı duymuştum fakat bu kez artık son noktamdayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım..
dört buçuk aylık bir kızım var ve görümcem tarafından gereksizce dudaktan öpülerek seviliyor, uzuuuun zamandır örtmeye ve görmezden gelmeye çalışıyordum fakat geçen gün artık yanımda tekrar yaptığı için dile getirdim mümkün olan en düzgün üslupla x'cim lütfen dudaktan öpmeyelim dedim aldığım cevap yeğenimi nasıl istersem öyle severim o benim abimin çocuğu şeklinde oldu. her zaman saygı ve dürüstlükten dem vuran kayınvalidem de sanki ağzından görünmez bi fermuar varmış gibi sustu kaldı.. özellikle onun yanında söylemiştim oysa artık bana karşı değiştiğini ve halis niyetler taşıdığını sanıyordum. görümceme başbaşa özellikle söylemedim ki bire bin katmasın. keşke başbaşa kötü bi şekilde söyleseydim de böyle olmasaydı. konu uzadı da uzadı, içeri gidip kayınpederime artık yeğenimi sevmeyecekmişim baba benim çocuğumu öpme diyip duruyo filan diye bağırınca ben de gidip olduğu gibi konuyu anlattım, olaya çok farklı açılardan bakıyorlar baktım anlatsam da anlaşılmayacağım o yüzden sustum sürdürmedim. kayınpederim böyle bir nasihat içerikli konuşma yaptı konu kapanınca da kalktık çıktık.
aslında bu ilk tatsızlık değil, aslında bunun öncesi çoook fazla problem var ama ben gerçekten asalet gösterip seslenmediğim için tepeme çıkıyor bunu orada söyledim zaten. ben sana ne yengelik ne de abinin karısıyım bana saygı duyculuk yapmadığım için sen hep bu tarzı kendinde hak görüyorsun dedim.
çok uzattım biliyorum ama bu sözkonusu haftalık görüşmeleri artık sürdürmek istemiyorum en azından bir süre. eşim de babasının yanında sessiz kalan hatta onunla taban tabana zıt fikirleri de olsa kendini hep onunla aynı fikirdeymiş gibi lanse eden hatta benden de bunu bekleyen biri. bana ne önerirsiniz gitmemek için bahanem ne olabilir veya bundan sonra nasıl bir tutum takınmalıyım?
Önemli değil olur öyle şeyler önemli olan anlasmamizSonraki mesajınızı okumadım, o zaman özür diliyorum. Bu konuda çok çok çok hassasım. Geçen haftadan bu yana ailede dudaktan öpmenin popodan öpmenin normal olduğu çocukların başkaları tarafından istismara uğradığında normal karşılamaları ve bunun iş-işlemleriyle uğraşıyorum. Böyle bir konu görünce de çok kızgın yaklaştım.
Yanlışım varsa uzmanı gelip düzeltin; bakteri virüs mikroplar sıvıyla daha kolay bulaşmıyor mu? Ağzınızdaki dişinizdeki bütün bakterileri çocuğa aktarıyorsunuz direk. Size zarar vermeyen organizma bebeği ağır hasta yapabilir hiç okumuyor musunuz gazete falan? Görümcem doğum yaptığında eşinin dudağında uçuk var diye maskesiz sokmadı adamı bebeğin odasına. Eşi uçuk kremi sürdü, bir kaç güne geçti ama bebeğe bulaşsaydı ölümcül olabilirdi.Dilini çıkarıyor bende öpüyorum Allah bence sana da biraz terbiye versin
kendimi o cinnete hazırlıyorum biliyor musunuz konuyu açtığımdan beri aşırı cesaret yüklendim, yorum yapan herkese bu vesileyle teşekkür etmiş olayım Allah razı olsun.. kayınpederimden bizim bir talebimiz olmadı aslında tamamen kendi atılganlığı ama elbette bu konuda nankörlük edecek değilim, işte zaten bu karşımdaki insanların defosu bu, size minnet borcunu ödeyemeyeceğiniz iyilikler yapıp sonradan başka konularda sizi borçlu bıraktığı için 'yine iyiliğini düşünüyorum' kisvesi altında istediğini yaptırmak. eşim apayrı bir konu başlığının başrolü ya belki bir gün onu da yazarım..Yanlışım varsa uzmanı gelip düzeltin; bakteri virüs mikroplar sıvıyla daha kolay bulaşmıyor mu? Ağzınızdaki dişinizdeki bütün bakterileri çocuğa aktarıyorsunuz direk. Size zarar vermeyen organizma bebeği ağır hasta yapabilir hiç okumuyor musunuz gazete falan? Görümcem doğum yaptığında eşinin dudağında uçuk var diye maskesiz sokmadı adamı bebeğin odasına. Eşi uçuk kremi sürdü, bir kaç güne geçti ama bebeğe bulaşsaydı ölümcül olabilirdi.
Konu sahibi; size "bir cinnete bakar olay" yazacaktım ama pek mümkün değilmiş, tüp bebeği bile kayınpederinizin verdiği parayla yapmışsınız. Sizi hatta el kadar bebeğinizi korumayan bir adamla evlenmişsiniz. Görümceniz bu lafları sayarken çıngar çıkarırken eşiniz de ses çıkaramamış, kös kös dinlemiş. Acaba sınırı ne, yani bebeğinize ne yapılırsa sesi çıkar bu adamın?
Ne kadarda ağzı yırtılmalık bir görümce.... Keşşke benim olsaherkese merhabalar, bir yılı aşkındır forumu takipteyim, çok kez konu açma ihtiyacı duymuştum fakat bu kez artık son noktamdayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım..
dört buçuk aylık bir kızım var ve görümcem tarafından gereksizce dudaktan öpülerek seviliyor, uzuuuun zamandır örtmeye ve görmezden gelmeye çalışıyordum fakat geçen gün artık yanımda tekrar yaptığı için dile getirdim mümkün olan en düzgün üslupla x'cim lütfen dudaktan öpmeyelim dedim aldığım cevap yeğenimi nasıl istersem öyle severim o benim abimin çocuğu şeklinde oldu. her zaman saygı ve dürüstlükten dem vuran kayınvalidem de sanki ağzından görünmez bi fermuar varmış gibi sustu kaldı.. özellikle onun yanında söylemiştim oysa artık bana karşı değiştiğini ve halis niyetler taşıdığını sanıyordum. görümceme başbaşa özellikle söylemedim ki bire bin katmasın. keşke başbaşa kötü bi şekilde söyleseydim de böyle olmasaydı. konu uzadı da uzadı, içeri gidip kayınpederime artık yeğenimi sevmeyecekmişim baba benim çocuğumu öpme diyip duruyo filan diye bağırınca ben de gidip olduğu gibi konuyu anlattım, olaya çok farklı açılardan bakıyorlar baktım anlatsam da anlaşılmayacağım o yüzden sustum sürdürmedim. kayınpederim böyle bir nasihat içerikli konuşma yaptı konu kapanınca da kalktık çıktık.
aslında bu ilk tatsızlık değil, aslında bunun öncesi çoook fazla problem var ama ben gerçekten asalet gösterip seslenmediğim için tepeme çıkıyor bunu orada söyledim zaten. ben sana ne yengelik ne de abinin karısıyım bana saygı duyculuk yapmadığım için sen hep bu tarzı kendinde hak görüyorsun dedim.
çok uzattım biliyorum ama bu sözkonusu haftalık görüşmeleri artık sürdürmek istemiyorum en azından bir süre. eşim de babasının yanında sessiz kalan hatta onunla taban tabana zıt fikirleri de olsa kendini hep onunla aynı fikirdeymiş gibi lanse eden hatta benden de bunu bekleyen biri. bana ne önerirsiniz gitmemek için bahanem ne olabilir veya bundan sonra nasıl bir tutum takınmalıyım?