binbir derdim var

Çok sevdiği için yaptığını düşünüyorum tabiki doğru değil ama bende bazen dayanamıyorum 2 yaşında oğlumu dudağından öpüyorum ya hatta dilinden 🙀 kötü niyetle tabiki yapmiyordur ama bilmiyorum ya tuhaf bir durum yani hala değilde amca dayı olsa Tabiki çok sakıncalı ama hala teyze abla bunlar kadın olduğu için ben pek sakınmam açıkçası 🤭😀gelsin linclerr
Dil mi yok artık :KK57: çocuğunuza french kiss mi yapıyosunuz? Daha neler duyacağız:oha: bir de gelsin linçler yazmışsınız. Allah akıl fikir versin.

Çok sevdiği için yaptığını düşünüyorum tabiki doğru değil ama bende bazen dayanamıyorum 2 yaşında oğlumu dudağından öpüyorum ya hatta dilinden 🙀 kötü niyetle tabiki yapmiyordur ama bilmiyorum ya tuhaf bir durum yani hala değilde amca dayı olsa Tabiki çok sakıncalı ama hala teyze abla bunlar kadın olduğu için ben pek sakınmam açıkçası 🤭😀gelsin linclerr
Keşke biraz araştırsanız o zaman gülerek gelsin linçler demezdiniz. Burda sizi linçleseler ne linçlemeseler ne. Siz zararı cocugunuza veriyorsunuz Kk kadınlarına değil.

istismar yalnızca erkeklere özgü bir sapkınlık değil. kadın istismarcılar da var ve inanın kimden ne çıkacağını bilemezsiniz. kuzenler, komşu teyzeler ve hatta öğretmenler…

ben annesi olarak sadece saçından ayağından en fazla alnından öperek hassasiyet gösteren biriyim, zaten sağlık açısından da olması gereken bu olduğu için görüşüm bu yönde, yine de yorumunuz için teşekkür ederim

Benim yiğenim kendisi ben yanağından öpmek isterken dudaktan öperdi 2 yaşındayken sonrasında unuttu ama bile bile de sürekli öpülmez ya hiç sevmiyorum benim çocuğum olsa hoş karşılamazdım belki ilk sefer görmezden gelirim ama bir de sürekli olan bir şey haline getirmeye çalışsa sinir olurdum
bana da aynen öyle oldu zaten huy haline geldi ve kadınız hislerimizde yanılmayız ya hani, benim kaç yıldır susup sessiz kaldığım türlü abukluklarındaki gibi yapacağımı ve istediği gibi at koşturacağını sandı herhalde, bu sefer tutmadı işte

Neden neden....
Bir de dilinden mi öpüyorsunuz? 🤮🤮 Çocuğunuzu ne hale düşürdüğünüzün farkında değilsiniz bence.. Ne kadar normal geliyor size!

Dilini çıkarıyor bende öpüyorum Allah bence sana da biraz terbiye versin
Bu bahsettiğiniz şeye french kiss diyoruz. Çocuğuna french kiss yapıp bunu marifetmiş gibi anlatan kadından terbiye öğrenecek değilim. Bunu yapan baba olsa istismardan içeriye alınırdı

Yil 2022 ne dudaktan opmesi ya? Kendisi yegenini istedigi gibide sevemez ayrica siz nasil isterseniz oyle sevmek zorunda. Annesinden sizden daha iyi dusunecek degil kimse bebeginizi. Ya esinizle bu durumu konusun gitmeyin ya da gidersenizde boyle birseye bidaha izin vermeyin tepkiniz daha sert olsun

Tükürükte binlerce bakteri var. Covid almış başını gitmiş. Çocuklar sadece dudaktan değil hiç bir yerden öpülmez. Hassas onların cildi. Elini öpersin, ayağını öpersin. Yanağını falan öpmezsin. Ne pis insan görümceniz. Kavga çıkart, bu konuda da kimsenin saygısını bekleme sende onlara saygı duyma, bir daha yapamazlar. Bebek o esirgemeleri gereken yerde böyle düşüncesizce davranış deli ediyor beni. Üzülen üzülsün.. kırılan kırılsın bebeğin daha önemli.. çok sevmek başka düşüncesizlik başka.

Keşke biraz araştırsanız o zaman gülerek gelsin linçler demezdiniz. Burda sizi linçleseler ne linçlemeseler ne. Siz zararı cocugunuza veriyorsunuz Kk kadınlarına değil.
Ben çocuğuma neden zarar vereyim hanım efendi bu birtek siz duyarlisiniz zaten biz ise cahil ve kötü insanlarız herkesin sevme şekli farklı bazen dayanamayıp öpüyoruz gunahmi bu

Ben çocuğuma neden zarar vereyim hanım efendi bu birtek siz duyarlisiniz zaten biz ise cahil ve kötü insanlarız herkesin sevme şekli farklı bazen dayanamayıp öpüyoruz gunahmi bu
Günah demedim ki. Cocugunuzu istismara açık hale getiriryorsunuz. Dudaktan dilden öpmeyi normalleştiriyorsunuz. O bir yerişkin gibi düşünüp de çevreden gelecek istismarın farkına varamaz. Bana laf etmek yerine azıcık okuyun. Ben pedagoji eğitimi almış biri olarak elbette sizden daha bilgiliyim emin olabilirsiniz. Siz de okuyup öğrenirsiniz umarım

Bu bahsettiğiniz şeye french kiss diyoruz. Çocuğuna french kiss yapıp bunu marifetmiş gibi anlatan kadından terbiye öğrenecek değilim. Bunu yapan baba olsa istismardan içeriye alınırdı
Cahil kadın dinle şimdi , french Kiss demek bu Fransız öpücüğü, dil kullanılarak yapılan bir öpüşme şeklidir. Öpüşme sırasında partnerin dili hafifçe ısırılarak çekilir. Bu hareket, uygulanan partnere büyük bir haz verir. Ara ara partnerin dudakları da ısırılır. Fransız öpücüğü çiftler arasında popüler bir öpüşme şeklidir. Ben evladımı dilinden birkez öpüyorum ve bu çok sevgiden oluşan birşey nasıl sapkın bir insansın sen ya

E o zaman çocuğun poposundan genital bölgesinden falan da öpüp herkesin sevme şekli farklı diyin.

Dudaktan öpme işini erkeklerin yapmasına izin vermediğinizi kendiniz söylediniz. Çünkü siz de bunun erotik bir şey olduğunun farkındasınız öyle olmasa erkeklerin bunu yapmasına engel olmazsınız. Zannediyorsunuz ki sadece erkekler çocukları istismar ediyor

Yil 2022 ne dudaktan opmesi ya? Kendisi yegenini istedigi gibide sevemez ayrica siz nasil isterseniz oyle sevmek zorunda. Annesinden sizden daha iyi dusunecek degil kimse bebeginizi. Ya esinizle bu durumu konusun gitmeyin ya da gidersenizde boyle birseye bidaha izin vermeyin tepkiniz daha sert olsun
gitmemek için elimden geleni yapacağım gerçekten hayatta en çekindiğim şeydi kötü gelin imajı, bu yüzden hep olmadığım biri gibi hatta gerçek kendimden kat kat uzak hassasiyetle davrandım ama tavsiyelerinize uyacağım teşekkürler

Tükürükte binlerce bakteri var. Covid almış başını gitmiş. Çocuklar sadece dudaktan değil hiç bir yerden öpülmez. Hassas onların cildi. Elini öpersin, ayağını öpersin. Yanağını falan öpmezsin. Ne pis insan görümceniz. Kavga çıkart, bu konuda da kimsenin saygısını bekleme sende onlara saygı duyma, bir daha yapamazlar. Bebek o esirgemeleri gereken yerde böyle düşüncesizce davranış deli ediyor beni. Üzülen üzülsün.. kırılan kırılsın bebeğin daha önemli.. çok sevmek başka düşüncesizlik başka.
ne yapsınmış kanı kaynıyormuş gerekçesi bu, ben de bunun karşılığında dedim ki bir bebeğin sevilmesi anne babasının da sevildiğini gösterir, bu da beni anca mutlu eder başka bişey değil ama kuran çarpsın kafalarından içeri bir şey girmiyor beş yıllık öğretmenim çok zayıf algılı insan gördüm de böylesiyle ilk kez karşılaşıyorum

Cahil kadın dinle şimdi , french Kiss demek bu Fransız öpücüğü, dil kullanılarak yapılan bir öpüşme şeklidir. Öpüşme sırasında partnerin dili hafifçe ısırılarak çekilir. Bu hareket, uygulanan partnere büyük bir haz verir. Ara ara partnerin dudakları da ısırılır. Fransız öpücüğü çiftler arasında popüler bir öpüşme şeklidir. Ben evladımı dilinden birkez öpüyorum ve bu çok sevgiden oluşan birşey nasıl sapkın bir insansın sen ya
Googledan birebir copy paste yapıp bana cahil diyorsun. Bari birkaç kelimeyi değiştirseydin. French kissin bile ne olduğunu az önce google’a bakarak öğrenmişsin.

Bir daha bana hakaret edersen hem hakaretten hem de çocuğuna yaptığın hareketten dolayı hakkında suç duyurusunda bulunurum

EFE2E8A9-8DD4-4417-B677-DEAF284B4766.jpeg

X