binbir derdim var

Iyyy küçücük, neyden hoşlanmadığının farkında bile olmayan çocukları mikroplu ağızla mucuk mucuk öpmek de ne bileyim... belki çocuk da iğreniyo ama söyleyemiyor, kabus gibi🙈

Belki uçuk bulaştırdı bebeğe😥

Bende kucuk erkek yiğenimi 3 yasinda dudaktan öpüyorum ama annesi istemese saygi duyarim.Görümceniz alınganlık yapmis.
Neden dudak gerçketen merk ediyorum. Sevgili ya da kocalarımızı dudaktan öpüyoruz ve öpmeliyiz. Annemizi ,babamızı kardeşlerimizi ve arkadaşlarımızı dudaktan öpmüyorsak çocuklari hic öpmemeliyiz. Bu sevgi gösterisi değil

Iyyy küçücük, neyden hoşlanmadığının farkında bile olmayan çocukları mikroplu ağızla mucuk mucuk öpmek de ne bileyim... belki çocuk da iğreniyo ama söyleyemiyor, kabus gibi🙈

Belki uçuk bulaştırdı bebeğe😥
yani kızım söyleyebilse de şey olmaz mı, anası evde öğretiyor demezler mi 🤣

Bu çocukları öpme aşkı ne ya çok istiyorsan doğur öp çok matah birşey şap şap bide yalayım bari yeğeniniz diye
kendi çocuğu olsa bırakın öpmeyi elletirse şerefsizim ya, o kadar eminim ki o kadar eminim yani. üstelik zaten ben öyle bi hamlede bile bulunmam, bebeğin eli bile öpülmez çünkü devamlı ağzında..

Ben kendi evladımı hiç dudaktan ölmedim ki öperek sevmeye bayılırım, bazı sınırlar geçilmemeli bebekte olsa onun birey oluşu muhafaza edilmeli. Görümcenizin yeğeni olabilir ama ondan önce sizin evladınız. Ay sinir oldum kadına ya Allah yardımcınız olsun

Yegenim benim dudagimdan opmek istiyordu. Dudaklarim biraz etli. Parmagiyla dudaklarimla oynar sonra da opmeye çalişirdi kuçukken . hiç izin vermezdim. Hatta kendim bile başkalarinin yaninda yegenimin yanaklarindan degil de kafasindan elinden operdim ki çocuğun yanagindan da opmesinler. Zaten dudakdan opme sadece tutkulu aşk olan zaman olur. Kucucuk çocuğun dudagindan neden opesinki. Dudagindan öp sonra da çocuğa kendini savunmayi ogret. Nasil yapacak anne?

İstismar hakkinda bilgisi yok belliki ogretmen hanimin.Bunu isikli puntoyla alnima yazar oyle giderim evlerine.
Ben kendi cocugumu dudagindan opmem,kaldiki elin cocugu.
Bu cocuga isteyen seni opebilir normaldir algisi asilamak.

İstismar hakkinda bilgisi yok belliki ogretmen hanimin.Bunu isikli puntoyla alnima yazar oyle giderim evlerine.
Ben kendi cocugumu dudagindan opmem,kaldiki elin cocugu.
Bu cocuga isteyen seni opebilir normaldir algisi asilamak.
kendisi mahremiyet algısının iki yaşında başladığını iddia ediyor da, ben branş öğretmeni olmama rağmen, hatta sade vatandaş halimle bile bilebiliyorum bu bilginin yanlış olduğunu, gitmemek görüşmemek için elimden geleni yapıcam, ya özür diletip tekrarlanmaması için ya da tamamen bi çizgi çekebilmek için uğraşıcam inşallah

Ben kendi evladımı hiç dudaktan ölmedim ki öperek sevmeye bayılırım, bazı sınırlar geçilmemeli bebekte olsa onun birey oluşu muhafaza edilmeli. Görümcenizin yeğeni olabilir ama ondan önce sizin evladınız. Ay sinir oldum kadına ya Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun ben de sizinle hemfikirim♥️

X