Benim görümcem de öpme delisi. İki bebeğimi de şapır şupur operdi. Korona oldu da sarılmak opmek bitti çok sevındım hiç sevmıyodum zaten sarılmayı opmeyi dedim. Sevgi sarılarak operek gosterılır dedi... Her gorusmemizde strese gırıyordum ,oper opmez ıslak mendille sildim. Öper opmez gel kızım yuzubu yukayalım mikrop kapma dedim. Ama hala tam anlayamadı.. sonra ben cocuklarımım opulmesınden hıc hoslanmıyorum ,cocuk opmedem de sevılir dedim , aa bagusıklık kazanması lazım ama dediler , senin pis tükürüğünle mi kazanacak. Şimdi acıtasyona bagladı olayı . Opmuyor ama eşimin yanında bole üzüluo bakışıyla uzaktan dudaktan opucuk yapıo kızıma:))) gercekten komikler . Anne ne ıstıyosa saygı gostermek bukadar mı zor ya ,çok germişti zamsnında bu konu beni. Bu uyarılara ragmem kucugu elınden optu yınede , hemrn sildim elini ,okdr danda bişi olmaz kendini hasta yaparsın takma okdr dedi , eli hep agzında ,acillik oldugunda ben ugrasıyorum hastanelerde dedim. Krese gıdınce nasılsa çok hasta olcak dedi , ozmn olursa bakarz şimdi gerek yok dedim..ay bide laf yetıstırıyolar, bukdr mı zor cocugu opmemek ya .... Ben wc deyken fln da opmedıklerınden emın degılım , sıksık yukıyorum. Üstelik çok kalabalıklara karısıp süreklı aksıran öksüren tipler..