Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

işte boyum kısa benim kalçadan başlayan etek olur mu ki bana
ilk modeli beğendim de aslında ama bana da olmaz gibi geliyo
la sposa sanırım fotoda öyle yazıodu :)
vakko outlet vardı burda da 4 model gelinlik vardı onlar da 40 beden filandı :))
mor kuşak istiodum ben yaa işte gökhan özenin karısınınki benim düşündüğüm gibi
ama dediğin gibi kalçadan başlayınca etek hep güzel duruyoo
bi de kol problemi var bende
tesettürlü değilim ama straplez de giymiyorum zaten sevmiyorum da herkeste aynı şeyler olduğu için :))
evet yaa asigimkralime kusura bakma nolursun
valla evlenceğim zaman belli olsa ayrı konu açarım da şimdiden çok komik olur bu :))

ya benim boyum 1,72, 6 cm topuk giymiştim, 1.78 olmuştu. Sen 1.58 imişsin, 15-20 cm platform topuk giyersin, aynı şey olursun işte :) gerçekten bu boy mevzuunu tam bilmiyorum. ama bildiğim, kısa boyluların uzak durması gereken tek gelinlik tipi, prenses tipi olanların çok kabarık olanları. onlar iyice küçük gösterirmiş insanları. az kabarık modeller minyonlarda güzel duruyormuş diye okumuştum.

neyse ki çok kabarıkları sevmiyorum

asigimkiralime, konunu karıştırdık, hakkını helal et :) ama yararlı şeyler konuştuğumuzu düşünüyorum.

işte boyum kısa benim kalçadan başlayan etek olur mu ki bana
evet yaa asigimkralime kusura bakma nolursun

helal olsun minenescim ya ne demek.....istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiz....
Benim için sorun değil....Birbirimize yardımcı olalım yeter...ince düşünceniz için teşekkür ederim...

2651.
2652.

2653.
2654.

2655.
2656.

2657.
2658.

2659.
2660.

2661.
2662.

2663.
2664.

2665.
2666.

Son düzenleme:
maşallah ne çok model koymuşsunuz. emeğinize sağlık. hepsine bakamadım ama baktıklarımdan 227yi beğendim. devamına da bakacam inşallah daha

2667.
2668.

2669.
2670.

2671.
2672.

2673.
2674.

2675.
2676.

Gelinlik konusunda fikir edinmeme yardımcı oldunuz. tesekkur ederim...
beğendiğin için ben sana teşekkür ederim....hangi gelinliği beğendin...dikime falan verdin mi?

maşallah ne çok model koymuşsunuz. emeğinize sağlık. hepsine bakamadım ama baktıklarımdan 227yi beğendim. devamına da bakacam inşallah daha
teşekkür ederim....evet çok model var...elimden geldiği kadar en güzellerini koymaya çalışıyorum...

hemen buna da abone oluyorum. Gelinliğimin siparişini verdim ama hala bakıyorum fena alışkanlık yaptı topiğin
güzel düşüncen için teşekkür ederim.gelinliğin son halini çok merak ediyorum canım....ama güzel olduğu kesin....

Son düzenleme:
2675 nolu gelinliğin üst kısmının aynısı arkadaşım diktirmişti...tabi bana göre çok açık ama yakışmıştı ona....

421

422

423

424

425

426

427

428

429

430

paylaştığın gelinlikler çok güzell :) okadar çeşit varki insan nasıl tarz beğendiğini anlıyr. ben 426 numaralı gelinliği çok beğendim fakat kapattırılabilirmi bilemiyorum. tesettürlü bir gelinlik olacağı için özelliğini kaybedermi çok kararsızım bu konuda.

teşekkür ederim beğendiğin için....nasıl kapatabilirler bilmiyorum ama bence kapanır....datelli işlemelerle falan....arşivimde böyle bir model vardı hemen sana onu yükleyeyim....kolu farklı olduğu için dikkatimi çekti...ve minenes arkadaşımıza özelden mesaj yaz istersen o bu konularda daha tecrübeli...

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. paylaştığın resimlerden okadar çok alıntı yaptımki :)) inan çok yardımcı oldun. evet bunun kolu gerçekten çok farklı ve çok hoş. bunuda alcam. senin gibi bende altı üstü farklı modellerden oluşturmak istiyorum ama tesettürlü olunca iş biraz daha zorlaşıyor inan.

2668 nolu resimdeki gelinlikle favorielrim arasında eğer yapabileceğine inandığım bir moda evi bulabilirsem onunda üstünü kapattırım eteğinde kullanılan desenli tülden kollarını gönderdğin resimdeki gibi yaptırabilir. şahenesin sen :))

güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım...hayatımızın en anlamlı günü....o günün güzelliği için katkım oluyorsa ne mutlu bana....gerçekten güvenilir bir moda evi bulmak lazım bu konuda...inşallah hayalindeki içine sinen en güzel gelinliği giyersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…