- Konu Sahibi asigimkralime
2634.
2635.
2636.
2637.
2638.
2639.
2635.
2636.
2637.
2638.
2639.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende öyle düşünüyorum açıkcası bu yüzden minenes arkadaşımızın bana mutlaka yardımcı olması lazım:) İnşallah bakar bu sayfaya. Ama çok şık yaaaa gözlerimi alamıyorum. Fiziğimde müsait, boyum 1,67 kilom 58. Yani zayıfım ve bu model çok güzel olur bence.
Ben buna bayıldım, sizce aynısını dikebilirler mi? Üst kısmı çok şık yaaa. Minenes senden bu konuda yardım istiyorum arkadaşım, vaktin olunca cevaplarsan sevinirim.
Aşığımkralime paylaşımın için teşekkürler, sürekli takip ediyorum bu sayfayı, emeğine sağlık.
merhaba. bunun gibi üstler eminönünde hazır olarak satılıyor. başka başka bir sürü modelleri var, inci taşlı olanları da var mesela. tül etek yapmaksa en kolay şeylerden biri. 1500e filan bence bu gelinliğe sahip olabilmen lazım, daha ucuza da olabilir. eğer üst olarak tam aynısını istersen, iki seçeneğin var sanırım. birincisi, swarovski taşları tek tek dikebilirler. bir de yanlış hatırlamıyorsam, yine eminönündeki malzemecilerde sıra sıra taşların dizili olduğu şeritler var. hani gövdede dik inen şeritler var ya. onlar gibi işte. metre hesabıyla satılıyorlar galiba. onlardan da alıp dikilerek kolayca bu model olur. eğer gelinliğini iki yerde giyeceksen, şuna dikkat etmen gerekir, kesinlikle taşlar yapıştırma değil, dikim olmalı. yapıştırma taşlı gelinliklerin taşları ilk temizleme hamlesinde patır patır dökülür çünkü.
mutluluklar dilerim...
Eğer modelde tam kararlı değilsen zaten diktirme işine girme. Gelinlikçileri gez, hazır modelleri üstünde beğenerek dene. Eğer nişanlın gelinliğin açık olmasını istemiyorsa, straples gelinlik bakma, kollulardan beğenmeye çalış. Çünkü Türk kızlarının gerdanları kısa oluyor, straples üste çekildiğinde kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Zaten benim favori modellerim straples değildir, bilirsin belki.
Evimi,gelinliğimi beğendiğin için teşekkür ederim :) Merak etme Allah evlenenlerin karşısına istediklerini çıkarıyor, yeter ki şükreden olalım. Evlenirken her şeyi almaya da bilirsin, tercih senin. Bütçenin yettiği kadar hayallerinden alıp sonra da tamamlayabilirsin, ya da bütçenin el verdiği yerden alıp ilerde durumunuzun düzelmesini de bekleyebilirsin. Mesela benim antre mobilyam yok, antrede dolaplarım değişmeli vs. vs. bir sürü eksiğim var aslında, ama düğün sırasında bütçe sınırına geldiğimizden sonraya bıraktık. müsait bir zamanda tamamlayacağız inşallah. Allah herşeyi gönlünce versin.
Teşekkür ederim. Bir model paylaşmıştın ama bulamıyorum, dün yada bugün paylaşmıştın. Sırt kısmı dantelli, arkada fiyonk var belden kuşaklı. Onu bulabilirmiyiz? Birde önden resmi varmı acaba onun
ayy minenescim ne kadar çok şey biliyorsun gelinliklerle ilgili
bi gün evlenirsem bana da yardım edersin di mi
yalnız ortada fol yok yumurta yok daha
her gün araştırıyorum canım :) zaman ayırıp kendimden geçmiş de olsa Eminönüne gidip malzemeci, kumaşçı geziyorum. kızlarla gelinlikçi geziyorum. iyice araştırmacı oldum artık ;P tabi ki bunları zaten yardım etmek için yapıyorum, ve blogumda yazmak için, sana da ederim neden etmeyim ki. kısmet bu işler, bakalım ne zaman evlenirsin sen...
belki çok ilerde dikim işine de girebilirim, belli olmaz, tasarımlarım var çünkü.
en erken bi sene var gibi bakalım
valla senin gibi bilgili bir gelinlikçi olursa hemen sana gelirim ben :))
minenes aklıma geldi de
sence uzun ya da kısa kollu yani sonuçta kolu olan bir gelinliğe
kuşak olur mu
hani şu renkli göğüs altından bağlanan kalın olanlardan
kuşak yakışıp yakışmayacağı bence silüetinden belli oluyor, yani eteğin bollaşma yerinden. ya belden bollaşan bir etek olur ve tam bollaşmanın başladığı yere takarsın, ya da balık bir elbise olur, kuşakla eteğin bollaşma yeri arasında belli bir aralık olur, o zaman takarsın. benim gözlemim bu yönde. bu iki kesim haricinde kuşak biraz emanet kalabilir.
saol canım ben de öyle düşünmüştüm tam olarak
ama maalesef boyum 1.58 olduğu için balık bana olmaz diye düşünüyorum ben
yani böyle bişi olur mu ki
tabi buna kol takmak da lazım
bu güzel durmuş ama ben fiyonk da istiyorum şunun gibiama daha uzun kuyruklu