• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit'in denediği gelinlikler

1. çok güzel, çok begendim..
5. nin de eteklerini begenmedim ama üst kısmı çok yakışmış gerçekten..
1 diyorum tabi ki ;) mutluluklar.. :)

alcanar ve alce, benziyorlar zaten diye tanıttıklarından 3. resimdeki harika. eğer vücudun uygunsa hem bacaklarını uzun gösterir hem vücudunu iyice biçimlendirir(basenin çok yoksa) ve bi de bermeo'nun ilk fotosunda 2. fotodaki kadar uzun ve geniş durmamış etek kısmı, bi deee üstü çok sıradan durmuş altıyla aynı şekilde olduğu için. ama o ilk söylediğim bence çok yakışır.

canım bence 1 numara hem modern hemde şık:16:
benden tavsiye etek eger biraz daha yukarıdan yani göbek deliği hizandan başlarsa çoooooook daha güzel durur:1:

dur ben sana kendi gelinliğimi de göstereyim. her vücut tipine uyacak, hem omuzları daha geniş gösterecek, hem gerdan kısmını güzel gösterecek hem beline kemer de ekletirsen boyunu uzatabilecek :) ve hem çok şık, çok tarz hem de özenildiğini belli eden bir gelinlik tipi. bi yüklemeye çalışayım bakayım.

Model isimleri vermiştim, onların resimlerini paylaşayım o zaman.

Bu Primor modeli, kesinlikle bacakları uzun hissettiriyor:

IMG_0308.JPG

PRIMOR_A.jpg

Belden kabaran, a kesim-prenses arası diyebileceğim Bermeo:

bermeo.jpg

bermeo-1.jpg

Bunlar da alcanar ve alce, benziyorlar zaten:

Pronovias28.jpg

Alcanar_by_Pronovias_.jpg

pronovias-wedding-alce.jpg

Bu alce, alcanar gibi modellerde darlık senin denediklerin gibi kalçaya yakınlaşana kadar iniyor ancak kabarıklık daha yumuşak bir geçişle başlıyor, ondan önerim. Yalnız bu tarz bir gelinlik giyersen, bacaklarının uzun görünmesi için yine de belinde bir kemer kullanırsan oransal olarak daha doğru bir görüntü verirsin. Bak, örneği:

wedding-dress-manuel-mota-2012-bridal-gowns-elea-ballgown.jpg
çok teşekkür ederim modeller için....yarın tekrar gidicem modellere bakmaya...bu tarz modellerin bana yakışmayacağını düşündüğüm için hiç yaklaşmamıştım,aklımda hep birinci model tarzındaki gibi olduğu için onlara yönelmiştim ama bu modelleri de deneyip üzerimde nasıl duracak bakacağım...çok teşekkür ederim......bu tarz modellere sanırım taşlı işlemeler gitmeyecek....taşlı modellerdi hayalimdeki.....

dur ben sana kendi gelinliğimi de göstereyim. her vücut tipine uyacak, hem omuzları daha geniş gösterecek, hem gerdan kısmını güzel gösterecek hem beline kemer de ekletirsen boyunu uzatabilecek :) ve hem çok şık, çok tarz hem de özenildiğini belli eden bir gelinlik tipi. bi yüklemeye çalışayım bakayım.

yok ya yükleyemedim. başliycam resim boyutuna daa büyüklüğüne de yaa.
bilen varsa yardım etsin.:26:
ilgin için teşekkür ederim canım....
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim bu siteye girersen yükleyebilirsin resim

1. kesinlikle. :)
Tebrikler buaradaa :)

teşekkürler.......

çok teşekkür ederim modeller için....yarın tekrar gidicem modellere bakmaya...bu tarz modellerin bana yakışmayacağını düşündüğüm için hiç yaklaşmamıştım,aklımda hep birinci model tarzındaki gibi olduğu için onlara yönelmiştim ama bu modelleri de deneyip üzerimde nasıl duracak bakacağım...çok teşekkür ederim......bu tarz modellere sanırım taşlı işlemeler gitmeyecek....taşlı modellerdi hayalimdeki.....

Üst bölümü taşlı da olabilir tabi. Zevklerimiz uyuşmadığı için kesim haricinde fikir beyan etmeyeyim, senin denediğin ilk modelleri de ben gelinlik olarak düşünemiyorum çünkü...

Üst bölümü taşlı da olabilir tabi. Zevklerimiz uyuşmadığı için kesim haricinde fikir beyan etmeyeyim, senin denediğin ilk modelleri de ben gelinlik olarak düşünemiyorum çünkü...

evet haklısın herkesin zevki farklı ben o modellerde zaten sadece 1.beğendim diğerlerini hiç beğenmedim.....sadece üzerimde nasıl duracak onu görmek için denedim.......beyaz gelinliği giydim o renk yakışacak mı diye,krem rengi gelinliği giydim ona renk nasıl olacak diye..basenden kabarık gelinlik giydim vücuduma gidecem mi diye...ilk modeli de böyle kabarıklık sevdiğim için giydim....ve giydikleri model olarak değilde bana nasıl renk ve kesim yakışacak onu görmek için giydim...aslında hiçbirini beğenmedim....çok şaşalı geldi bana....ben sadece üstü taşlı eteği sade istiyorum...hafif taş olsun istiyorum etekde o kadar........

hevesini kırmayı hiç istemiyorum ama bence gelinlik denemeye devam etmelisin.1. gelinlik ilk bakışta güzel ama göğüs kısmını düşük ve olduğundan daha büyük göstermiş.vucudun çok iyi prenses modeli olmalı ama düşük bel çünkü belin ne güzel incecik.vucudunun güzel yerlerini ortaya çıkarmalısın.

hevesini kırmayı hiç istemiyorum ama bence gelinlik denemeye devam etmelisin.1. gelinlik ilk bakışta güzel ama göğüs kısmını düşük ve olduğundan daha büyük göstermiş.vucudun çok iyi prenses modeli olmalı ama düşük bel çünkü belin ne güzel incecik.vucudunun güzel yerlerini ortaya çıkarmalısın.

slm canım,ne demek hevesim tabiki kırılmaz...zaten vaktim çok o zamana kadar devam edicem baktım olmadı temmuz 15den sonra yada ağustos başı istediğim modeli dikime vericem...o zaman kadar vaktim var...zaten o model satılmış olduğu için tam giyemedim arkasını bile bağlamadık tam,bozulmasın diye....belim ince olduğu için bende belimi saran model olsun demiştim..boyada 160 ama topukluyla 170 olurum diye düşünüyorum öyle olunca da prenses modeli yakışabilir bana...

diktireceğim yer istanbul aleyna gelinlik demişti bana..bilgin var mı ?

Son düzenleme:
slm canım,ne demek hevesim tabiki kırılmaz...zaten vaktim çok o zamana kadar devam edicem baktım olmadı temmuz 15den sonra yada ağustos başı istediğim modeli dikime vericem...o zaman kadar vaktim var...zaten o model satılmış olduğu için tam giyemedim arkasını bile bağlamadık tam,bozulmasın diye....belim ince olduğu için bende belimi saran model olsun demiştim..boyada 160 ama topukluyla 170 olurum diye düşünüyorum öyle olunca da prenses modeli yakışabilir bana...

diktireceğim yer istanbul aleyna gelinlik demişti bana..bilgin var mı ?

istanbul hakkında çok fikrim yok ne yazık ki.gelinliğin seni yansıtmalı ama birazda süslü olmalı bence tekrarı olamayan şeyler bunlar onun için gerçekten içine sinen bir gelinlik buluncaya kadar devam et.zaten doğru gelinliği giyince anlarsın :) evliliğin hayırlı olsun.benim hazırladığım albümlere bakarsan foto çekimi içinde fikir edinmiş olursun.

bak bunun belı daha yukarıda cnaım

bende fızıgımı ortaya doksun gelınlık ıstedım ve cıdden her modelde denedım bı turlu kendımı bulamadım
bende aldıgım gelınlıgı cok begenerek aldım aklımda ucus ucus olsundan baskabısey yoktu snde anladıgım kadarıyla kabarık ve prenses model ıstıyorsun

istanbul hakkında çok fikrim yok ne yazık ki.gelinliğin seni yansıtmalı ama birazda süslü olmalı bence tekrarı olamayan şeyler bunlar onun için gerçekten içine sinen bir gelinlik buluncaya kadar devam et.zaten doğru gelinliği giyince anlarsın :) evliliğin hayırlı olsun.benim hazırladığım albümlere bakarsan foto çekimi içinde fikir edinmiş olursun.

bende öyle düşünüyorum biraz süslü olsun.......parıl parıl parlasın oynarken dans ederken....sade istemiyorum...inşallah canım içime sinen gelinliği bulurum..işte burada kısıtlı imkanım,beğendiğim bir gelinlik vardı dikim fiyatını sordum 7000tl dediler, ondan vazgeçtim başka model buldum ona da 5000tl dediler,ondan da vazgeçtim..yani bütçe kısıtlı olunca bazı şeylerden vazgeçiyorsun...burada en ucuz gelinlik 3000tl.....son gönderdiğim gibi gelinlik olursa işte onuda uygun fiyata dikebilirler..fazla işleme olmadığı için...
albümüne bakıcam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...........

bak bunun belı daha yukarıda cnaım

bende fızıgımı ortaya doksun gelınlık ıstedım ve cıdden her modelde denedım bı turlu kendımı bulamadım
bende aldıgım gelınlıgı cok begenerek aldım aklımda ucus ucus olsundan baskabısey yoktu snde anladıgım kadarıyla kabarık ve prenses model ıstıyorsun

evet kabarık prenses istiyorum..... nereye gitsem hemen gözüm onlarda oluyor...ama böyle yüksel bel prenses denemedim hep aşağıdaydı yüzden nasıl olur bilemiyorum...

Back