• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit'in denediği gelinlikler

bende öyle düşünüyorum biraz süslü olsun.......parıl parıl parlasın oynarken dans ederken....sade istemiyorum...inşallah canım içime sinen gelinliği bulurum..işte burada kısıtlı imkanım,beğendiğim bir gelinlik vardı dikim fiyatını sordum 7000tl dediler, ondan vazgeçtim başka model buldum ona da 5000tl dediler,ondan da vazgeçtim..yani bütçe kısıtlı olunca bazı şeylerden vazgeçiyorsun...burada en ucuz gelinlik 3000tl.....son gönderdiğim gibi gelinlik olursa işte onuda uygun fiyata dikebilirler..fazla işleme olmadığı için...
albümüne bakıcam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...........
aşırı derecede pahalıı fatıhtemı verdıler bu fıyatlarıı ?
evet kabarık prenses istiyorum..... nereye gitsem hemen gözüm onlarda oluyor...ama böyle yüksel bel prenses denemedim hep aşağıdaydı yüzden nasıl olur bilemiyorum...

ıcınde o var demekkı bence denemelısın denemeden bılemezsın nasıl duracagını canım
vaktın var daha gezıp dolasıp bakmanı onerıyorum ama gelınlık bakmakta yoruyor

bende öyle düşünüyorum biraz süslü olsun.......parıl parıl parlasın oynarken dans ederken....sade istemiyorum...inşallah canım içime sinen gelinliği bulurum..işte burada kısıtlı imkanım,beğendiğim bir gelinlik vardı dikim fiyatını sordum 7000tl dediler, ondan vazgeçtim başka model buldum ona da 5000tl dediler,ondan da vazgeçtim..yani bütçe kısıtlı olunca bazı şeylerden vazgeçiyorsun...burada en ucuz gelinlik 3000tl.....son gönderdiğim gibi gelinlik olursa işte onuda uygun fiyata dikebilirler..fazla işleme olmadığı için...
albümüne bakıcam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...........

vala şu gelinlikçilerin adı değişmeli vurguncu olmalı.bir kere olacak diye gelin beğenirse alınır nede olsa diye ne kadar faiş fiyatlar veriyorlar yazık çok yazık.dinimizde yuva kurana yardımcı olmak vardır en azından makul fiyatlarda olsa.yok yani mafrafı ne ki.200 tl ye diktirip kar üstüne kar koyuyorlar.tabi bazı modeller gerçekten pahalıya mal oluyor ama bu kadarda değil.ALLAH yuva kuracak olanlara yardım etsin.münkün olduğunca pazarlık yapın.gelinliği çok beğensenizde pek belli etmeyin.beğendi nede olsa alacak diye düşünyorlar ne yazık ki.kimse bunların şimdi eşya, ev ,takı gideri vardır 100 de 1000 kar yapmalayım demez

aşırı derecede pahalıı fatıhtemı verdıler bu fıyatlarıı ?

ıcınde o var demekkı bence denemelısın denemeden bılemezsın nasıl duracagını canım
vaktın var daha gezıp dolasıp bakmanı onerıyorum ama gelınlık bakmakta yoruyor
gelinlik21 sitesi varya orada verdiler fiyatları...taşlardan dolayı pahalıymış öyle dediler...evet yorulsam da deneyeceğimi tatlı yorgunluk nede olsa

vala şu gelinlikçilerin adı değişmeli vurguncu olmalı.bir kere olacak diye gelin beğenirse alınır nede olsa diye ne kadar faiş fiyatlar veriyorlar yazık çok yazık.dinimizde yuva kurana yardımcı olmak vardır en azından makul fiyatlarda olsa.yok yani mafrafı ne ki.200 tl ye diktirip kar üstüne kar koyuyorlar.tabi bazı modeller gerçekten pahalıya mal oluyor ama bu kadarda değil.ALLAH yuva kuracak olanlara yardım etsin.münkün olduğunca pazarlık yapın.gelinliği çok beğensenizde pek belli etmeyin.beğendi nede olsa alacak diye düşünyorlar ne yazık ki.kimse bunların şimdi eşya, ev ,takı gideri vardır 100 de 1000 kar yapmalayım demez

bence de çok çok fiyat istiyorlar...mecbur alacak diye düşünüp fiyatı yükseltikleri kadar yükseltiyorlar...sadece gelinlikle bitmiyor ki yuva kurmak...belki pahalı olabilir ama ne markası var ne kalitesi var ama fiyata gelince sanırsın ki orjinal pronovias...amin canim amin rabbim bütün yuva kuranlar yardım etsin....gerçekten çok zor...bende bilmezdim dışardan kolay gelirdi ama işin içien girince sömürüyorlar resmen...en basitinden biz burada tahlil yaptıracağız kiş başı 400tl istediler,sadece tahlil parası..neymiş vatandaş değilmişiz...tc ye 800tl ,yerlisine sadece 20tl ödediyorlar böyle adalet var mı ?

Son düzenleme:
canım mesaj kutun doluymuş gitmiyo mesajım, şöyle bi mesaj atmış idim :))
"sağol canım darısı başına, sen de çok mutlu ol inşallah.
istersen işine yarayacak fotoları indirip yakınlaştırarak bakabilir inceleyebilirsin çünkü asıl güzel gösteren üstündeki o işlemeler ve taşlar. fotolarda pek belli olmuyor. ama sana tavsiyem stres yapma ve ben belki pişman değilim ama neden o kadar koşturdum uğraştım diyorum 3 saat üstümde kaldı gelinlik... :) onca heyecan onca uğraş onca detay... neyse kolay gelsin sana, umarım 4 4lük bir düğünün olur, içinde kalan bir şey olmaz..."

canım mesaj kutun doluymuş gitmiyo mesajım, şöyle bi mesaj atmış idim :))
"sağol canım darısı başına, sen de çok mutlu ol inşallah.
istersen işine yarayacak fotoları indirip yakınlaştırarak bakabilir inceleyebilirsin çünkü asıl güzel gösteren üstündeki o işlemeler ve taşlar. fotolarda pek belli olmuyor. ama sana tavsiyem stres yapma ve ben belki pişman değilim ama neden o kadar koşturdum uğraştım diyorum 3 saat üstümde kaldı gelinlik... :) onca heyecan onca uğraş onca detay... neyse kolay gelsin sana, umarım 4 4lük bir düğünün olur, içinde kalan bir şey olmaz..."

mesajın geldi canım hemde iki kere,bende mesaj attım sana....

teşekkür ederim canım,herşey için

evet çok güzeldi gelinliğim ama sadece bir beğenmediğim şeyi vardı o da beli artık terlediğimden mi yoksa büstiyerden mi bilmem hep katlandı, kaydı oturmadı yani. o yüzden sen kemer ekletebilirsin-tabi eğer benimkindeki kadar işleme olmayacaksa üstünde.
olur olur gayet de güzel olur her şeyin, ama sen fazla stres yapmazsan ve üfak şeylere takılmazsan :)

ben de 1. diyenlerdenim ama 3. de hoş sadece o göğüsteki işleme olmasa o işleme hoş durmuyor çiçek fln olursa daha hoş olur diye düşünüyorum:32:

evet çok güzeldi gelinliğim ama sadece bir beğenmediğim şeyi vardı o da beli artık terlediğimden mi yoksa büstiyerden mi bilmem hep katlandı, kaydı oturmadı yani. o yüzden sen kemer ekletebilirsin-tabi eğer benimkindeki kadar işleme olmayacaksa üstünde.
olur olur gayet de güzel olur her şeyin, ama sen fazla stres yapmazsan ve üfak şeylere takılmazsan :)
terleğinden olmuş olabilir malum sıcak havalar ve gelinlik çok doğal.....ama fotolarda hiç de kötü gözükmüyor sen demesen fark etmedim bile...işlemeli modelleri seviyorum ah bir karar verebilsem....denemem lazım hala hangi tip gelinlik daha çok yakışacak işte bu dediğimde istediğim modelde taşlarda diktirmeyi düşünüyorum...istediğimden çok üzerime yakışması önemli...fazla büyütmemek lazım aslında çok detaya girersem çıkamam işin içinde..nasılsa olacak,hayırlısı ve güzeli olsun...

kesinlikle 1 numara ... cok yakısmıs üzerine hiçte öyle kısa göstermemiş altına platform giydin mi tamamdır yanii..
teşekkürler canım.............
platform giyerek boyumu uzatma gibi sansım var o yüzden bende sorun olmaz diye düşünüyorum...mesela arkadaşlarım dedi ki hani o eteği kesen kemer bölümü varya o olmazsa daha uzun gösterecek...etekle üstü ayırdığı için öyle duruyor dediler...gerçekten de haklılar...çünkü başka yerde prenses denedim o böyle tuhaf durmadı...onun üstü komple taştı...

eteğin ucundaki güpür haricinde 1. model çok güzel bence.. üzerinede tam oturmuş.. :40:
teşekkürler......o güpür yerine taşlar olsa yada sade olsa daha hoş olur bencede......

ilk modeli çok beğendim sanada çok yakışmış fiziğine bir ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:
teşekkür ederim canım........

kesinlikle 1.model..çok güzel durmuş.hepsi güzel durmuş ama model olarak 1. güzel.
teşekkür ederim canım...

1. gelinlik çok hoşşşş:52:
teşekkürkler

ben de 1. diyenlerdenim ama 3. de hoş sadece o göğüsteki işleme olmasa o işleme hoş durmuyor çiçek fln olursa daha hoş olur diye düşünüyorum:32:

teşekkür ederim canım....işte ben 3.modelin eteğini sevemedim...hep 1 numara gözümde..prenses olsun diyorum başkada birşey demiyorum ...
bakalım daha zamanım var....

merhaba mecidiyeköyde bı gelınkcıde tasarımcıyım buyur gel hem tasarımını yapalım hemde uygun fiyata al canım. sana en çok yakışanı beraber bulalım

gelinlik dediğin beyaz olmalı canım, beyaz da herkese yakışır. ben ilk sayfadakı modellerı begenmedım acıkcası... kabarık istiyorsun anladıgım kadarıyla, kabarık modeller boyu daha kısa gösterır dıyorlar ama topuklu ayakkabılar nıye var:)

merhaba mecidiyeköyde bı gelınkcıde tasarımcıyım buyur gel hem tasarımını yapalım hemde uygun fiyata al canım. sana en çok yakışanı beraber bulalım

hee turkıyede degılmişsin yeni gördüm :) prenses model yakışır sana tatlım
teşekkür ederim...tasarımcıymışsın anlarsın diye soruyorum....o ilk giydiğim gelinlikte acaba tarlatandan mı hoş gözükmedi..prenses gelinliklerine nasıl tarlatan giydiriyorlar...ilk giydiğim yerde çok güzel durmuştu ve ilk giymenin heyecanından bakamamıştım nasıl diye ve birleşikti tarlatan(resmim çektirmemişlerdi)...
ama bunu giydiğimde bir anormallik vardı anlamadım...giymiş olduğum tarlatanın benzerini gönderdiyorum sana...
ht[url=http://bit.ly/c25MCx] tp://[/URL]

gelinlik dediğin beyaz olmalı canım, beyaz da herkese yakışır. ben ilk sayfadakı modellerı begenmedım acıkcası... kabarık istiyorsun anladıgım kadarıyla, kabarık modeller boyu daha kısa gösterır dıyorlar ama topuklu ayakkabılar nıye var:)
evet canım bende onları beğenmedim hiç....zaten almadım ...sadece denedim...nişanlım sonuncuyu beğendi ama ben beğenmedi...tabi ilk göz arım birinci model gibi...bende öyle düşünüyor topuklular niye var ki...teşekkürler yorumun için.......
3-4 hariç istediğini öz.1 güzel 2 fena değil hayırlı olsunnnnn :)
teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Back