- Konu Sahibi asigimkralime
-
güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım...hayatımızın en anlamlı günü....o günün güzelliği için katkım oluyorsa ne mutlu bana....gerçekten güvenilir bir moda evi bulmak lazım bu konuda...inşallah hayalindeki içine sinen en güzel gelinliği giyersin....
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:) inş. her kes içine sinen gelinliği giyer.
teşekkür ederim .....tebrikler valla bukadar uğraşıp buraya resim yukleyen arkadaşa
82 modeli çok hoş üzerimde denemek isterdim az zaman kaldı bakmam lazım.Selam kızlar......Gelinlik arşivimdeki gelinlikleri sizlerle paylaşmak istedim...Geçen yıl paylaştım fakat yenilerde ekledim şimdi hepsini paylaşmak istiyorum...Fakat çok model olduğu için azar azar paylaşacağım...Devamlı güncelleyeceğim.....Yanlız forumdaki ve başka yerlerdeki arkadaşlarında gelinliğini kaydetmiştim, onları da paylaşacağım görmeyenler için....O gelinlik sahibi arkadaşlar beni yanlış anlamasınlar....emeğe her zaman saygım var....Benimki sadece beğenip kaydettiğim gelinlik modellerini sizinle paylaşmak.....yanlışlıkla aynı gelinlikleri paylaşırsam da kusura bakmayın....Umarım beğenirsiniz.............bakıp geçmezseniz ve yorum yaparsanız sevinirim....
Not : Ben gelinlik modeli bakarken bir bütün olarak değilde altı ayrı,üstü ayrı,duvağını ayrı değerlendiriyorum..kendim diktirmek istersem de öyle yapmak istiyorum...çünkü altını beğendiğim gelinliğin üstü güzel olmayabiliyor o yüzden bir bütün olarak bakmıyorum.......
Modelleri numaralandırarak yükledim tekrardan resmin üzerindeki noları değilde yanındaki noları değerlendirin arkadaşlar....beğendiklerinizi o şekilde numaralandırırsınız yada alıntı yaparsınız size kalmış birşey artık....
küçük olan resimlerin üzerine tıklarsanız büyük hallerini daha net görebilirsiniz.......
TATİL DÖNÜŞÜ YENİ MODELLERİM SAYFA 37 DEN BAŞLIYOR
türbanlı modelleri de paylaştım
Anı Defterleri Sayfa 12 de
ikinci topiğim http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/495012-binbir-cesit-2012-gelinlik-modellerim.html
12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3839
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
4041 42 44 45 46 47 48 49 50 [/URL]
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
82 modeli çok hoş üzerimde denemek isterdim az zaman kaldı bakmam lazım.
hepsi harika canım emeğine sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?