- Konu Sahibi asigimkralime
2383.
2384.
2385.
2386.
2384.
2385.
2386.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba;
gelinlik bence kesinlikle sade olmalı insanlar geline odaklanmalı ,gelinliğe değil temmuzda düğünüm var istedğim model bellı ama yaz gelini olacağım için nasıl olur bilmiyorum uzun kollu modeller çok hoşuma gidiyor ya uzun kollu ya da omuzlara yan düşecek şekilde olacak kol kısmı bakalım ama ben en çok sennin gelinliğini merak ediyorum :) emeğine sağlık canım umarım kendin gelinliğinide paylaşırsın bizimle tşk...
merbaha tatlım,
öncelikle ben teşekkür ediyorum yorumun için....ben henüz evlenmedim,bazı sebeplerden dolayı hala düğün tarihimiz belli değil....ama aklımda asla değişmeyen modelim var uzun kuyruk,uzun duvak ve basenden kabartmalı model........şatafatlı modelleri seviyorum...
Kollu modeller tercihin ise dantelliler hoş duruyor..ayrıca fakir modeller var kollu onlarda hoşuma gidiyor benim,paylaşmıştım da o tür modelleri....tabiki sade gelinliğe dantelli yada işlemeli kollu bir üst harika olur bence....eteğini tül mü istiyorsun canım...bu aralar tül eteklerde dikkatimi çekmeyi başladı,sade olsa da çok güzel...bazen bende diyorum,sade tül modelin üzerine taşlarla süsleye bilirim diyorum ama.....işte bir türlü o gün gelmeyince net kararımı veremiyorum...nasıl bir gelinlik nasip olacak bilemiyorum...
Inşallah kalbine göre,en güzel gelinliği giyersin tatlım...şimdiden mutluluklar...
sağol canım beni tek düşündüren temmuzda uzun kollu gelinlikle rahat edermiyim işte bakalım mayıs gibi gelinlikçileri dolaşmaya başlıcam diktiricem zaten önce istediğim modellere benzer gelinlikler giyer bir bakarım ona göre seçimimi yaparım artık.
Sende düğün tarihini koyarsın acele etmeye gerek yok geç olsun güç olmasın derler biz 4 yıldır çıkıoruz biz çıkarken daha bir ilişkisi olmayan nişanlımın abisi ,dayısı benım kuzenım ve abım bizden önce evlendı :) biz iş sebebiyle beklemek durumunda kaldık ama hiç te isyan etmedik istediğimiz tarih 2012 ydi zaten iste böylee allah seninde gönlüne göre versin herşeyi tatlım öpüyorum.
yadha, eğer temmuzda düğününüz varsa mayıs gelinlikçi aramak için geç bir tarih. Nisanda gezmeye başlamanız lazım bence, 1-2 hafta karar vermek için harcarsınız, mayıs başında dikime başlanırsa mayıs-haziranda dikim olur, temmuzda sadece son kontroller için zaman kalması lazım. O aylar tam düğün sezonu olduğu için, son dakikaya bırakırsanız çok özensiz bir dikiş çıkar ortaya...