- Konu Sahibi asigimkralime
ben bu gelinliklere baktikca karar veremiyorum birini begeniyorum baska bitane geliyor onuda begeniyorum kararsiz kaliyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fKt herkes istediği modeli diktiremiyo yada alamaıyo malesef maddiyat ahh.benmde aklıma takılıyo gelinlklere bakınca içim gidiyo ama emanet giyicem büyük ihtimal ..ama istediğim değişk model el mecbur bakalım yaya olursa kiralarım artık tabi varsa off çok zor ya insan kaç kere gelinlk giyiyioo..bazılrıda milyarları harcıyo yaa..derdim depreşti yaa :44:
ben bu gelinliklere baktikca karar veremiyorum birini begeniyorum baska bitane geliyor onuda begeniyorum kararsiz kaliyorummmm
197 241 numaralar bi de sayfa 7deki büyük tek resim halinde 290lı numaralardakileri beğendim
dantel taş saten fiyonk hepsi bir arada modellri sevmiyorum ben göz yorduğunu düşünüyorum
çok haklısın canım,herkes en güzelini beğeniyor fakat onu giyecek bütçesi olmuyor.....emanet giyeceğim yada kiralayacağım diye hiç üzülme.....onun kim için giyeceğin önemli....onunla mutlu ve huzurlu olman önemli....tabi herkes ister en kalitesini giymeyi ama huzurun olmadıktan sonra yada sevmediğin adam için giydikten sonra hiç önemi yok....kaliteli de olsa bir köşede çürümeye mahkum bırakılıyor....önemli olan o gün ve sonrası mutluluğun...o hep daim kalıyor....inşallah canım bir mucize olur da istediğin şekilde bir gelinlik giyersin,giysen de giymesen de çok çok çok mutlu olmanı diliyorum....
ay canım çok zor gerçekten bende o kadar model var hala pc ye yüklemediğim benimde kafam iyice karıştı ki....tam bu diyorum sonra başka model görüyorum bu daha güzelmiş diyorum....artık son kararımız düğün günü giydiğimizde olur...
önceden o tarz gelinlikleri ben beğenmiyordum daha şatafatlı bir şeyler bakıyordum fakat onlarda çok hoşuma gitmeye başladı...Çok sade olmamakla birlikte havalı duruyor....Gelinlikte ayrı hava katıyor gibi geldi...Son zamanlar da o tarzlara da yöneldim ama üzerimde nasıl durur bilemiyorum....
Beğendiğiniz modelleri alıntı yaparsanız yada no yazarsanız sevinirim arkadaşlar....
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
en baştan 2. tam istediğim değişk modelelrde alalhım banada nasip et böyle..44: amin)