• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

2313.
x5003u.jpg

2314.
x5008.jpg

2315.
x5014t.jpg

2316.
x5015.jpg

Eki Görüntüle 298266

buldum canım.holey ya:16:.sizce kötü derlermi.hani kabarık süslü püslü giyiliyo ya genelde ben öyle sevmiyorum ama.bu biraz düz ya.laf eden falan olurmu.bizim buralar çok lafçıda:1:

Ben bu modeli çok beğeniyordum. bu model için pronoviasa gittim ama bu model ellerinde olmadığı gibi Türkiye'ye de gelmiyormuş.

bubamara, internetten de ısmarlayabilirsin belki, burada da tadilat yaptırırsın. Bu modelin orijinalini giyen gospodina da internetten bir büyük bedenini almış ve daralttırmıştı. belki pronoviasa gidip, senin bedenine pronoviasın hangi bedeni uyuyor onu öğrenirsin, sonra da internetten bulabilirsin. sorun olacağını sanmıyorum...

bubamara, internetten de ısmarlayabilirsin belki, burada da tadilat yaptırırsın. Bu modelin orijinalini giyen gospodina da internetten bir büyük bedenini almış ve daralttırmıştı. belki pronoviasa gidip, senin bedenine pronoviasın hangi bedeni uyuyor onu öğrenirsin, sonra da internetten bulabilirsin. sorun olacağını sanmıyorum...

Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için ama benim için biraz geç oldu; evlendim bile. Benim pek provaya ayıracak vaktim yoktu. Çok kısa sürede halletmem gerekiyordu. Bu model olmadı ama içime sinen bir gelinliğim oldu. Hennadan, üzerinde bir kaç değişiklik yaptırarak, aldık. Ben bu modele benzer seyler denedim pronoviasta ama beğenmedim. Hennadaki modeli de katalogta beğenmemiştim. Dantelli modeller söz konusu olduğunda, dantelin modeli devamlı değişiyor Mesela beğendiğiniz bir modeldeki dantel serisi bittiğinde değiştiği için model de oldukça farklı oluyormuş. Ben kendi gelinliğimde bunu bizzat yaşadım Katalogtakinden oldukça farklı bir gelinliğim oldu.

Back