• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

2550.
tesettr.jpg

2551.
tesettr1.jpg

2552.
tesettr2.jpg

2553.
tesettr4.jpg

2554.
tesettr5.jpg

2555.
tesettr6.jpg

Bu son gelinliğin markası nedir acaba? Ben de bunun arıyordum, iyi oldu gördüğüm. Biraz Laposa'ya benziyor ama emin olamadım... :26:

dün bu seriye denk gelmiştim, markası Fara Sposa. daha büyük fotoğrafları bulunmuyor malesef. türkiyede satılmayan bir marka sanırım.

5000_21.jpg

Cevap için çok teşekkür ederim minenes, genel olarak nasıl bir model istediğimi biliyorum fakat modeli tamamıyla kafamda oturtmuş değilim. Yakın zamanda size danışacağım şeyler olacak, biraz başınızı ağrıtacağım gibi görünüyor... :17:

SEVGI BESTESININ TINILARINI YUREGINIZDE HISSEDECEGINIZ
UMITLERINIZIN DOSTLUKLARLA PEKISECEGI
GULUCUKLERINIZIN HIC BITMEYECEGI
BARIS ve SAĞLIK DOLU BIR YIL DILEGIYLE.

HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

Son düzenleme:

Ben buna bayıldım, sizce aynısını dikebilirler mi? Üst kısmı çok şık yaaa. Minenes senden bu konuda yardım istiyorum arkadaşım, vaktin olunca cevaplarsan sevinirim.

Aşığımkralime paylaşımın için teşekkürler, sürekli takip ediyorum bu sayfayı, emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Ben buna bayıldım, sizce aynısını dikebilirler mi? Üst kısmı çok şık yaaa. Minenes senden bu konuda yardım istiyorum arkadaşım, vaktin olunca cevaplarsan sevinirim.

Aşığımkralime paylaşımın için teşekkürler, sürekli takip ediyorum bu sayfayı, emeğine sağlık.

teşekkür ederim canım,istediğinzi modeli bulmanızda yardımcı olmak beni çok mutlu ediyor...beğendiğine sevindim canım...

Seçtiğin model gerçekten çok hoş...Göz alıcılığı yüksek bir gelinlik...dikim konusundan pek anlamam Minenes bu konuda çok bilgili.. beğendiğin içinde inşallah diken bir gelinlikçi bulabilirsin...birde canım eğer dikerlerse gelinliği,ayrı ayrı değilde birleşik diktirmen daha iyi olur bence...Yani boydan...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım,istediğinzi modeli bulmanızda yardımcı olmak beni çok mutlu ediyor...beğendiğine sevindim canım...

Seçtiğin model gerçekten çok hoş...Göz alıcılığı yüksek bir gelinlik...dikim konusundan pek anlamam Minenes bu konuda çok bilgili.. beğendiğin içinde inşallah diken bir gelinlikçi bulabilirsin...birde canım eğer dikerlerse gelinliği,ayrı ayrı değilde birleşik diktirmen daha iyi olur bence...Yani boydan...

Evet bende öyle düşünüyorum açıkcası bu yüzden minenes arkadaşımızın bana mutlaka yardımcı olması lazım:) İnşallah bakar bu sayfaya. Ama çok şık yaaaa gözlerimi alamıyorum. Fiziğimde müsait, boyum 1,67 kilom 58. Yani zayıfım ve bu model çok güzel olur bence.

Back