• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

Hem katalog modelleri, hem de insanların düğünlerinden fotograf paylaşıyorsun anladığım kadarıyla. Ben özellikle yabancı markaların modellerini beğeniyorum ve bizim kızların gelinliklerinin onlardan çok farklı olduğunu düşünüyorum. hem malzeme, hem model olarak. Bizdeki 'bir kere giyiliyor o yüzden mümkün olduğunca şaşalı olmali' anlayışı, bence gelinliklerimizi fazlasıyla kalabalık ve göz yorucu yapıyor, çok fazla malzeme ve ayrıntı kullanılınca kullanılan malzemenin kalitesi düşüyor. Yani senin başlığın bana bunu düşündürdü, tabi istisnalar da var, ama gerek bu başlıkta olsun, gerek bu bölümde açılan konularda, gercekten çok beğendiğim çok az gelinlik oldu. Tabii aynı sekilde, benim beğendiğim gelinliklere de elbise gibi diyen çok kişi çıktı...

cnm ya senden bişey isteyeceim bir foto eklemiştin .sen bilirsin belki arıyorum arıyorum bulamıyorum.aşırı kabarık değil tül gibi küçük küçük çiçekleri var hafif bir gelinlik.bulabilirsen eklermisin.çok özrü dilerim ya.:14:

Hem katalog modelleri, hem de insanların düğünlerinden fotograf paylaşıyorsun anladığım kadarıyla. Ben özellikle yabancı markaların modellerini beğeniyorum ve bizim kızların gelinliklerinin onlardan çok farklı olduğunu düşünüyorum. hem malzeme, hem model olarak. Bizdeki 'bir kere giyiliyor o yüzden mümkün olduğunca şaşalı olmali' anlayışı, bence gelinliklerimizi fazlasıyla kalabalık ve göz yorucu yapıyor, çok fazla malzeme ve ayrıntı kullanılınca kullanılan malzemenin kalitesi düşüyor. Yani senin başlığın bana bunu düşündürdü, tabi istisnalar da var, ama gerek bu başlıkta olsun, gerek bu bölümde açılan konularda, gercekten çok beğendiğim çok az gelinlik oldu. Tabii aynı sekilde, benim beğendiğim gelinliklere de elbise gibi diyen çok kişi çıktı...

hem katalog hemde kişilerin bir paylaşım sitesinde paylaştıkları resimleri paylaşıyorum.............Benim konumun başlığından da anlaşılacağı gibi binbir çeşit gelinlik modelleri....yani her türlü gelinlik var.....Herkesin zevkine uyabilecek tarzlarda...............Herkesin zevki farklı olduğu gibi,senin beğendiği bir başkası beğenmeyebilir yada sen başkasınınkini beğenmeyebilirsin...Ve eminim ki bu kadar model arasında herkesin zevkine hitap eden işte bu diyebildikleri model olmuştur.....mesele beğenip beğenmeme değil,sadece gelinlik seçiminde yardımcı olmak....

cnm ya senden bişey isteyeceim bir foto eklemiştin .sen bilirsin belki arıyorum arıyorum bulamıyorum.aşırı kabarık değil tül gibi küçük küçük çiçekleri var hafif bir gelinlik.bulabilirsen eklermisin.çok özrü dilerim ya.:14:

Eki Görüntüle 298266

buldum canım.holey ya:16:.sizce kötü derlermi.hani kabarık süslü püslü giyiliyo ya genelde ben öyle sevmiyorum ama.bu biraz düz ya.laf eden falan olurmu.bizim buralar çok lafçıda:1:

canım ya özür dilemene ne gerek var....sana yardımcı olmak da ben geç kaldım ama neyseki bulmuşsun istediğin modeli....
Bence canım o şunu der,bunu der diye hiç düşünme....o gelinliği giyecek olan sensin,kendin için giyorsun başkaları için değil...Konuşanlarda bir gün iki gün konuşurlar sonra susarlar...Ama sen ömür boyu istediğin bir gelinliği giyemediğin için pişman olursun onları düşünürsen...o yüzden canım sen sana yakışanı giy......Ve zaten bu gelinlik de çok güzel,forum da da çoğu kişi bu tarz gelinlik beğenmişti.....Bence çok şık duruyor...

Eki Görüntüle 298266

buldum canım.holey ya:16:.sizce kötü derlermi.hani kabarık süslü püslü giyiliyo ya genelde ben öyle sevmiyorum ama.bu biraz düz ya.laf eden falan olurmu.bizim buralar çok lafçıda:1:

Çok güzel bir model canım:16:
İnsanlar her şekilde laf edecek bir konu bulur, o yüzden sen gönlünden geçen gelinliği giy kimsenin lafına da bakma tatlım:13:

2134.
331xv.jpg

2135.
332hp.jpg

2136.
333je.jpg

fKt herkes istediği modeli diktiremiyo yada alamaıyo malesef maddiyat ahh.benmde aklıma takılıyo gelinlklere bakınca içim gidiyo ama emanet giyicem büyük ihtimal ..ama istediğim değişk model el mecbur bakalım yaya olursa kiralarım artık tabi varsa off çok zor ya insan kaç kere gelinlk giyiyioo..bazılrıda milyarları harcıyo yaa..derdim depreşti yaa :(:44:

Back