Gelinlik Modelleri Binbir çeşit------ 2012----- gelinlik modellerim

Ben bunu çok beğendim sizce nasıl ama tabiki üst modelini bu kadar açık ve transparan düşünmezsek....

canım açıkçası bence bu tarz şeylerde, "bir kere giyilecek, başka ne zaman bu tip kıyafet giyilecek" gibi düşüncelerden kendini arındırıp, aslında "gelin" dediğin kişinin nasıl görünmesi gerektiği üzerine düşünmek gerek bence. Gelin dediğin bence mutlu, masum, kendine güvenli, en azından ruhu genç, çoğunlukla kendi de genç bir bayandır. Tercihen beyazlar içindedir. Bu beyazlık ve özellikle de başındaki duvak adeta bir hare gibi onu sarar. Beyazlar içinde olmak bile pırıl pırıl, iç açıcı bir görüntü verir. Bence gelin şudur aslında:

Yani bence bir bayan zaten, herkesin elbise gibi dediği, beyaz kabarık olmayan bir elbise bile giyinse, beyazlar içinde olduğu ve başına o duvağı aldığı zaman, yüzünde gülücükle, elindeki buketle, bakımlı yüzü, abartısız ama özenli makyajıyla, normalde takmadığı mücevherleriyle en önemlisi de kendine güveniyle zaten en güzel halinde değil midir?

ben açıkçası bu tarz aşırı swaroskili kıyafetlerin üstte yazdığım görüntüye, hale uymadığını, adeta onlar yeterli değilmişçesine bir tavır olduğunu düşündüğüm için onları gelinlik olarak göremiyorum...

Son düzenleme:
Yazdıklarını okudukça içimde anlamını çözemediğim bir duygu hissettim…..Duygulandım nedense…’Gelin’ in tanımı bu kadar duygu ve anlam yüklü yapılabilirdi….Gerçekten tebrik ediyorum seni…Zaten her zaman bilgi dağarcığının geniş olmasını takdir ediyorum…
Düşünürsek dediğin gibi aslında o genç kadın zaten gelin unvanını alarak bütün gözler onun üstünde…ister şaşalı giyinsin ister sade….İnsanlar önce konuşurlar yorum yaparlar,çok güzel diyende olur,çok çirkin,çok sade,çok karışık diyende olur.....Ama sadece o gün konuşurlar…Geriye ise bir ömür o gelinin içinde gelinliğini içine sindi,kendisine yakıştırdım,istediğim şekildeydi ve giydim diyerek pişman olmaması… Bende şuan bu tarz model seviyorum henüz denemedim fakat denedikte sonra belki aklımda hiç olmayan bir model bana çok yakışır onu giyerim…bu sade bir gelinlik de olabilir…Sade gelinliğin her zaman daha çok masum geldiğine inanıyorum,ama gözlerim bu tarzdan da kaçamıyor…Dediğim gibi inan şuan tam bilemiyorum…Ama bildiğim seninde söylediğin gibi her gelinin güzel olduğu….mükemmel olduğu….

Son düzenleme:

güzel sözlerin için teşekkür ederim canım, utandım bu süslü kıyafetleri beğenmeyi de anlıyorum ben. pırlanta, mücevher, parlaklık herkesin hoşuna giden şeyler. ama asıl bunları başka zamanlarda, abiyelerde her zaman kullanabilirsin. ve özellikle de yaşın büyüdükçe bu tarz işli, taşlı abiyeler giyinmek normalleşir, yani benim çevremde teyzeler full taşlı gömlekler filan giyebiliyorlar.

ama gelin dediğin, genç, taze, masum, bembeyaz olmalı sanki. ışıltısı taştan gelmemeli. kendi zaten ışıltı saçmalı...

her güzel söz,hak edene söylenir canım düşününce söylediklerinin mantıklı yönü çok fazla...artık kısmet hangi gelinlik nasip olacak bize....

tatlımm eline sağlık cok hoşlar.ah ah bize de nasip olur inşşş

teşekkür ederim canım....inşallah canım sana da en güzel gelinlik nasip olur

220. halter

221. missdefne

222. missdefne

223. missdefne

224. monterosso

225. monterosso

226. monterosso

Son düzenleme:
232. papilio

233. papilio

234. papilio

235. papilio

236. papilio

237. papilio

238. papilio

239. papilio

240. papilio

241.

canım emeğine sağlık çok güzel modeller eklemişsin. T emmuzda evlenecek biri olarak modelleri görünce bayıldım

Çok güzel modeller var bayıldım artık buranın da takibindeyim
Teşekkürler

AİRE BARCELONA
266.

267.

268.

269.

270.

271.

272.

273.

274.

275.

276.

277.

278.

279.

280.

281.

282.

283.

284.

285.

286.

287.

288.

289.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…