Gelinlik Modelleri Binbir çeşit------ 2012----- gelinlik modellerim

diktireceğin gelinlik çok güzel...çok zarif...şık duruyor...upuzun duvağa zaten bayılıyorum dantelli süper bir model olur kesin...güle güle giy tatlım[/QUOTE]

çok sağ ol tatlım.. bi konuda fikrini almak istiyorum, gelinliğin kollarını olduğu gibi bırakıp tül eldivenle mi kombinlesem, yoksa dantel kollar mı daha güzel, kararsız kaldım :44:

Asigimkiralime Demiştim ya daha önce, katalog modelleriyle bizim kızların gelinlikleri genelde çok farklı oluyor diye. Lübnanlı tasarımcıları paylaştığında aydınlandım. Biz batı tipi beyaz gelinliği araplar gibi seviyoruz anlaşılan.

tam ben de onu dicektim şu lübnanlıların komple taş gelinliklerine bayılacak herkes görürsün gerçi bunlar bile naif geliyor bazı seçimlerin yanında

slm kızlar ben aranıza yeni katılıorum haziranda düğnümüz olucak şimdiden gelinlik bakmaya baslıcaz erkenmi deilmi karar vermedim istedim modeli bulamıcam diyede de
cok korkuorum.

slm kızlar ben aranıza yeni katılıorum haziranda düğnümüz olucak şimdiden gelinlik bakmaya baslıcaz erkenmi deilmi karar vermedim istedim modeli bulamıcam diyede de
cok korkuorum.

slm valla bende haziranda evleniyorumama gelinlik siparişimi verdm bile

iyide kilo alıp verme ihtimalimiz cok yüksek problem olmuycakmı?...

kilolu biri değilim kilo almam mümkün değil sadece kilo verebilirim stresten.zaten kilo vermek değil kilo almak problem oluyor bu durumlarda modaevindende öyle dediler.obakımdan benden yana sorun yokama ben yinede kilomu korumaya çalışıyorum yani kilo vermek de istemiyorum

çok sağ ol tatlım.. bi konuda fikrini almak istiyorum, gelinliğin kollarını olduğu gibi bırakıp tül eldivenle mi kombinlesem, yoksa dantel kollar mı daha güzel, kararsız kaldım :44:
bence dantel kollar daha şık durur canım...nedense eldivene pek yakın bakmıyorum...zevk meselesi tabi ama dantel kol harika olur...

tam ben de onu dicektim şu lübnanlıların komple taş gelinliklerine bayılacak herkes görürsün gerçi bunlar bile naif geliyor bazı seçimlerin yanında

haklısın minenes;bizde araplar gibi şaşalı ve gösterişli modelleri seviyoruz...nedense sadelik bize göre değil...mesela bende dahil çok fazla sade modeli sevmiyorum...Biraz ışıltı olması lazım gelinlikte...ama sade gelinlikler de çok zarif duruyor özellikle ünlü markaların koleksiyonları..

cok korkuorum.

merhaba aramıza hoşgeldin....bence erken değil...kafanda model tasarlamış olursun ve ona göre gelinlik ararsın..Benim tarihim henüz belli değil ama ben bile yavaş yavaş kafamda gelinlik modelini oturtmaya başladım...

canım benim çok güzel düşünmüşsün çok güzel modeller hepsi de o kadar çok model var ki kararsız kaldım bende ellerine ve emeğine sağlık

teşekkür ederim canım...umarım en iyi şekilde faydalanırsın gelinlik modellerinden...

201.

Ben bunu çok beğendim sizce nasıl ama tabiki üst modelini bu kadar açık ve transparan düşünmezsek....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…