- Konu Sahibi asigimkralime
-
MİCHAEL CİNCO 2012
147.
148.
149.
150.
151.
152.
153.
154.
155.
156.
157.
158.
slm kızlar ben aranıza yeni katılıorum haziranda düğnümüz olucak şimdiden gelinlik bakmaya baslıcaz erkenmi deilmi karar vermedim istedim modeli bulamıcam diyede de
cok korkuorum.
slm valla bende haziranda evleniyorumama gelinlik siparişimi verdm bile
iyide kilo alıp verme ihtimalimiz cok yüksek problem olmuycakmı?...
bence dantel kollar daha şık durur canım...nedense eldivene pek yakın bakmıyorum...zevk meselesi tabi ama dantel kol harika olur...çok sağ ol tatlım.. bi konuda fikrini almak istiyorum, gelinliğin kollarını olduğu gibi bırakıp tül eldivenle mi kombinlesem, yoksa dantel kollar mı daha güzel, kararsız kaldım :44:
AsigimkiralimeDemiştim ya daha önce, katalog modelleriyle bizim kızların gelinlikleri genelde çok farklı oluyor diye. Lübnanlı tasarımcıları paylaştığında aydınlandım. Biz batı tipi beyaz gelinliği araplar gibi seviyoruz anlaşılan.
tam ben de onu dicektim şu lübnanlıların komple taş gelinliklerine bayılacak herkes görürsüngerçi bunlar bile naif geliyor bazı seçimlerin yanında
slm kızlar ben aranıza yeni katılıorum haziranda düğnümüz olucak şimdiden gelinlik bakmaya baslıcaz erkenmi deilmi karar vermedim istedim modeli bulamıcam diyede de
cok korkuorum.
canım benim çok güzel düşünmüşsün çok güzel modeller hepsi de o kadar çok model var ki kararsız kaldım bendeellerine ve emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?