• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir çeşit------ 2012----- gelinlik modellerim

topiğin hayırlı olsun. yalnız bu demetrios ne demode kalmış diğerlerinin yanında yaaaa. ne malzeme, ne model, ne manken, ne mankenin saçı vs. ile günümüzü yansıtmıyor. halen de hangi gelinlikçiye gitseniz demetrios kataloğu var...

akay.jpg

ince uzun birine harika olur şu hatta danteli siyah alt eteği zümrüt yeşili canlandı gözümde ya da danteli krem etek yine zümrüt yeşili güzel bi haute couture olurdu

topiğin hayırlı olsun. yalnız bu demetrios ne demode kalmış diğerlerinin yanında yaaaa. ne malzeme, ne model, ne manken, ne mankenin saçı vs. ile günümüzü yansıtmıyor. halen de hangi gelinlikçiye gitseniz demetrios kataloğu var...

uuuuvvvvvvv :46: Konuyu açan arkadaşa çook teşekkürler.Harika bir paylaşım.Herkesin çok işine yarayacak :46::46:

ilk yorumu ben yapayım. canım topic süper olmuş. çok işimize yarayacak ama bu kadar çok model olunca insanın kafası karışıyor poff çok zor çokk özellikle uzun kllu sırt dekolteli modellerini bekliyorum :):9::10::10:

ilgi ve beğeniniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar:16:

ayy aynen bence de
bi de bizim kızların gelinlikleri de var ya diğer konuda
çoğu çok rüküş aşırı abartılı yaaa

bu arada merakla takipteyim kralınaaşık :))
eline emeğine sağlık

bu demetrios modellerini bende yüklerken tereddütte kalmıştım yeni mi değil mi diye.....çok eski çekimmiş gibi geldi...ama 2012 modelleri yazıyordu...

coğu sade gelinlikler hiç zevkime gore değil türklerin genel giydiği kabarık şeyleride sevmiyorum. valla çok farklı isteklerim var bakalım gelinliğimi sizlerle paylaşacağım inşallah cok güzel olacakkk..

coğu sade gelinlikler hiç zevkime gore değil türklerin genel giydiği kabarık şeyleride sevmiyorum. valla çok farklı isteklerim var bakalım gelinliğimi sizlerle paylaşacağım inşallah cok güzel olacakkk..

ellerine saglik canim supersin, hayalimdeki gelinlik burda var
insallah istedigimi bula bilirim:)
ellerine saglik cok faydali oldu

gelinliğin çok merak ediyorum.....güle güle giy....
ellerine saglik canim supersin, hayalimdeki gelinlik burda var
insallah istedigimi bula bilirim:)
ellerine saglik cok faydali oldu
teşekkür ederim canım....inşallah hayalindeki gelinliği ağzı tadıyla giyersin....
2012de prenses gelinlikleri modaymış ve burdada prenses gelinlikleri mevcut çok güzel tşk ederim...
Evet prenses gelinlikleri modaymış....bu aralar benim de o tarz hoşuma gitmeye başladı...tepeden uzun duvakla birlikte...beğendiğin için bende sana teşekkür ederim...

Back