• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir çeşit------ 2012----- gelinlik modellerim

120.
manuelmota20121.jpg

ayy buna bayıldım resmen yaaa

MİCHAEL CİNCO 2012 nedir buuu devasa resmen bunu alan ve giyen varmıdır acep bunlar prenses gelinliği gibi diğerleri yanında hiç.. kaç milyon dolar acep? çok beğendim emeğine sağlık

canım benim..her zamanki gibi döktürmüşsün modelleri...bir çok kişini işine yarayacak modeller var... 153 nolu konuşuyor:23:... (arka kısmı gösterilen)..açıkçası önden nasıl merak etmiyor değilim.. : )
emeğine sağlık güzel paylaşımların için..bunları görünce insanın gözü dışarıda da bu tarz gelinlikler arıyor.. : )
nasıl karar vereceksin çiçeğim bu kadar güzel model arasından merak ediyorum:1:

Son düzenleme:
emeğine sağlık, bizler için çok yararlı bir paylaşım yapmışsın.. ben de 19 mayısta evleniyorum, gelinliğim için çok araştırma yaptım, geçen hafta bir gelinlik denedim bayıldım resmen, resmini eklerim daha sonra, la sposa'dan :17:

canım benim..her zamanki gibi döktürmüşsün modelleri...bir çok kişini işine yarayacak modeller var... 153 nolu konuşuyor:23:... (arka kısmı gösterilen)..açıkçası önden nasıl merak etmiyor değilim.. : )
emeğine sağlık güzel paylaşımların için..bunları görünce insanın gözü dışarıda da bu tarz gelinlikler arıyor.. : )
nasıl karar vereceksin çiçeğim bu kadar güzel model arasından merak ediyorum:1:

canım dostum benim ya çok çok teşekkür ederim:48:baktım baktım ama bulamadım çiçeğim ya ön kısmını..web sitesinden baktım orada da yok...
ah canım ya hiç sorma kafam iyiden iyiye karıştı...özelde de bahsettiğim gibi,artık tepeden duvak modellerine de prenses modellerinle de daha yakından ilgilenmeye başladım...bakalım daha ne kararlar değiştireceğim:31:

MİCHAEL CİNCO 2012 nedir buuu devasa resmen bunu alan ve giyen varmıdır acep bunlar prenses gelinliği gibi diğerleri yanında hiç.. kaç milyon dolar acep? çok beğendim emeğine sağlık

teşekkür ederim....evet ya muhteşem abartılı gelinlikler....çok güzeller ama kim giyer meçhul..... yalnız ben bunun 2012 modelleri saınıyordum 2011miş...web sitesine bakınca anladım...Kusura bakmayın arkadaşlar...

emeğine sağlık, bizler için çok yararlı bir paylaşım yapmışsın.. ben de 19 mayısta evleniyorum, gelinliğim için çok araştırma yaptım, geçen hafta bir gelinlik denedim bayıldım resmen, resmini eklerim daha sonra, la sposa'dan :17:

teşekkür ederim,gelinliğini merakla bekliyorum..paylaşırsan sevinirim.... Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin....

canım dostum benim ya çok çok teşekkür ederim:48:baktım baktım ama bulamadım çiçeğim ya ön kısmını..web sitesinden baktım orada da yok...
ah canım ya hiç sorma kafam iyiden iyiye karıştı...özelde de bahsettiğim gibi,artık tepeden duvak modellerine de prenses modellerinle de daha yakından ilgilenmeye başladım...bakalım daha ne kararlar değiştireceğim:31:

olsun güzelim arkasının güzelliği bile yeter..:61:
canım benim..gayet normal sürekli fikir değiştirmen.. daha sonradan "keşke" dememek için çok iyi karar vermek gerekiyor..
ama şunu da unutmamak lazım... sen dünya güzeli olunca ne giysen güzel duracak üstünde:nazar::48:

$YAKA.jpg $C.jpg $CA.jpg

çok teşekkürler,amin..
diktireceğim gelinlik 2 ve 3. resimdeki; fakat, nişanlığım straplezdi o yüzden değişiklik olsun istiyorum, üst kısmını da aynı dantelden ilk resimdeki gibi yaptıracağım. duvağımı upuzun kenarları dantelli istiyorum. sade bir gelinlik ama çok hoşuma gitti, sizce nasıl? :54:

kolları ve sırtı çok güzel zten bu tarz gelinlikler moda şu sıralar
alt kısmı biraz daha kabarık bişi olabilir bence bu şekilde elbise gibi birazda
amaçok beğendim model güzel

ben daha önceden görmüştüm nette bu modeli fazla sade gibi gelmişti ama bir gelinlikçide denedim danteli nasıl zarif anlatamam, denemek gerek derler ya hep aynen öyleymiş valla :34:
kuyruğu baya uzun, pek elbise gibi durmuyor aslında yani, ama resimde öyle görünüyor o ayrı tabi :30:

senn fiziğinde çok önemli ama
uzun boylu musn peki
bende dantelli gelinlikleri çok beğeniyorum kendi gelinliğimi öyle yaptırmıştım zateb

boyum 1.65, 53 kiloyum şu an,fazla uzun sayılmam ama fiziğimi herkes beğenir ince belliyim fazla basenim yok, ideal bir vücut tipim var yani övünmek gibi olmasın :) :nazar:
kilo konusunda da elma sirkesi içmeye başladım, 2 kilo kadar vermek istiyorum düğünüme kadar

boyun kilon çok güzel o zamn harika bi gelin olabilirsin bu gelinlik içinde
dantelin bi zerafeti var zaten
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

olsun güzelim arkasının güzelliği bile yeter..:61:
canım benim..gayet normal sürekli fikir değiştirmen.. daha sonradan "keşke" dememek için çok iyi karar vermek gerekiyor..
ama şunu da unutmamak lazım... sen dünya güzeli olunca ne giysen güzel duracak üstünde:nazar::48:

canım benim ya çok teşekkür ederim bitanem,çok sağol...inşallah o gün gelsin hayırlısıyla....o gün ne giydiysem artık son kararım o demektir...
Eki Görüntüle 325696 Eki Görüntüle 325697 Eki Görüntüle 325698

çok teşekkürler,amin..
diktireceğim gelinlik 2 ve 3. resimdeki; fakat, nişanlığım straplezdi o yüzden değişiklik olsun istiyorum, üst kısmını da aynı dantelden ilk resimdeki gibi yaptıracağım. duvağımı upuzun kenarları dantelli istiyorum. sade bir gelinlik ama çok hoşuma gitti, sizce nasıl? :54:

diktireceğin gelinlik çok güzel...çok zarif...şık duruyor...upuzun duvağa zaten bayılıyorum dantelli süper bir model olur kesin...güle güle giy tatlım

Back