- Konu Sahibi asigimkralime
Ben bunu çok beğendim sizce nasıl ama tabiki üst modelini bu kadar açık ve transparan düşünmezsek....
canım açıkçası bence bu tarz şeylerde, "bir kere giyilecek, başka ne zaman bu tip kıyafet giyilecek" gibi düşüncelerden kendini arındırıp, aslında "gelin" dediğin kişinin nasıl görünmesi gerektiği üzerine düşünmek gerek bence. Gelin dediğin bence mutlu, masum, kendine güvenli, en azından ruhu genç, çoğunlukla kendi de genç bir bayandır. Tercihen beyazlar içindedir. Bu beyazlık ve özellikle de başındaki duvak adeta bir hare gibi onu sarar. Beyazlar içinde olmak bile pırıl pırıl, iç açıcı bir görüntü verir. Bence gelin şudur aslında:
Yani bence bir bayan zaten, herkesin elbise gibi dediği, beyaz kabarık olmayan bir elbise bile giyinse, beyazlar içinde olduğu ve başına o duvağı aldığı zaman, yüzünde gülücükle, elindeki buketle, bakımlı yüzü, abartısız ama özenli makyajıyla, normalde takmadığı mücevherleriyle en önemlisi de kendine güveniyle zaten en güzel halinde değil midir?
ben açıkçası bu tarz aşırı swaroskili kıyafetlerin üstte yazdığım görüntüye, hale uymadığını, adeta onlar yeterli değilmişçesine bir tavır olduğunu düşündüğüm için onları gelinlik olarak göremiyorum...
Son düzenleme: