Benim kv nin hemşerisi aynı onun gibiSEMİHA YILDIRIM KİMDİR?
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde dünyaya gelen Semiha Yıldırım, ilk ve orta öğreniminin ardından öğretmen okulunu kazamış ve oradaki eğitimini de tamamladıktan sonra 1972 yılında öğretmenlik mesleğine adım atmıştır. Mesleğe başladığı İlk görev yeri ise memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesi olmuştur.
1993 yılına kadar öğretmenlik görevini sürdüren Yıldırım, Türkiye'nin birçok şehrinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmıştır. Emekli olduktan sonra misyonunu gönüllü eğitim projelerinde sürdürmüştür.
Semiha Yıldırım-Binali Yıldırım çifti üç çocuk sahibidir.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1241833-semiha-yildirim-kimdir
Beni devlet erkaninin esi olmasi ilgilendirmiyor.Sen bir ogretmensin.Ogretmen emeklisisin.Siyah pazen corap ustune acik beyaz ayakkabiyla boyle rezil bir sekilde degil bir davete katilmak sinifa giremezsin.Ogrenciye,meslege saygidan...Giyim tamamen vizyon meselesi...Cok net.
E Bahar ben sana sorular sorarken sen de konuya degil sahsima saldirmistin. Benim gecmiste neler yazdigima nasil "saldirhan" davrandigima kadar bahsetmistin.Senden ogrenmistir belki ne dersin?:) Tam da senden beklediğim bir çıkış.
Konuya değil, şahsa yönelmek.
Konuyu değil, şahsın geçmişini mercek altına almak.
Açıkça "doğru, varmış!" yazarsan, yüce gururundan pek de bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum.
Sen "bir dünya liderinin eşinin bu şekilde giyineceğine ihtimal verebiliyor musunuz ?" yazdın.
Ben de bir tane örnek gösterdim, o kadar.
Genelleme yapmadım.
Bir istedin, bir verdim.
Yine "ah Türkiye dışındaki her vatana hayranım " diyen grup gelmiş.
Hee o benim 1senne yazik ki guzel yurdumda hayranlik besleyecegim seyler tukendi, umutlarim bitti, beklentilerim yok oldu.. vize cikana kadar oyalaniyoruz iste
O zaman pasaportunu "çok yıllık " tazele. Ücretler artacakmis.
Hayran olunacak her seyini bir bir yok ettiginiz icindir belkiYine "ah Türkiye dışındaki her vatana hayranım " diyen grup gelmiş.
Hayran olunacak her seyini bir bir yok ettiginiz icindir belki
İcraatlar iyi olsa bari onları konuşuruz ve de alkışlarız. Ama ülkede ne yasa kaldı ne kanun kaldı. Bir tek kişi ne istiyorsa bir şekilde oluyor. Hangi icraattan bahsediyoruz mesela?Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,podyuma çıkıyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?