Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

Benim kv nin hemşerisi aynı onun gibi öyle gidindigine bakmayın içlerinde değişik bir kadın yatıyor yaşamadan bilinmez

Giyim konusunda gerçekten yardım almalı

Bence fiziksel özellikleriyle dalga geçilmemeli,çok ayıp ve yanlış.
Kıyafet konusuna gelirsek belki çoğu insan çok iyi,dikkatli giyinmesini doğru buluyordur ama ben nedense öyle düşünemiyorum .Yani herkes için aynı bu düşüncem ,insanların kıyafetlerine takılmıyorum,ya da saçına,makyajına ,benim için; ne yaptığı önemli

Fizik, kıyafet yok bilmem ne , ayıptır yahu.
Insan hemcinsini böyle yerden yere vurmaz.

Entel duntel bir kadın giyse o siyah çorabı , uvv bayb " ler havada uçuşur.

Hepiniz stil danışmanı olmuşsunuz Maşaallah.

Yaşına, tarzına , kilosuna göre güzel giyinmiş. Kocasından güzel kadın.

Bizi nasıl temsil edeceğini konuşuruz zamanla umarım.

O kadar da değil

E Bahar ben sana sorular sorarken sen de konuya degil sahsima saldirmistin. Benim gecmiste neler yazdigima nasil "saldirhan" davrandigima kadar bahsetmistin.Senden ogrenmistir belki ne dersin?

Neyini tartıştınız ki kızlar bu kadar?

Düşük profillinin zevcesi işte..

Ben olsam " Adam adam, bu ülkede Başbakan daha o koltuğa oturmadan rezil edildi, boşver biz torun pışpışlayalım " derdim.

İlla tip konuşacaksak, al birini vur ötekine.. Bana bunların hepsi fabrikasyon gibi geliyor..
Ürdün kralı mı ne onun karısı bile su gibi kadın, tarz sahibi , alımlı vs

Obamanın hanımı ile kıyaslamışsınız bir de istemsizce güldüm.

Hee o benim 1sen ne yazik ki guzel yurdumda hayranlik besleyecegim seyler tukendi, umutlarim bitti, beklentilerim yok oldu.. vize cikana kadar oyalaniyoruz iste

O zaman pasaportunu "çok yıllık " tazele. Ücretler artacakmis.

İlk kez görüyorum öğretmen hanımmış ayrıca dış görünüşü beni ilgilendirmiyor ve kimseyide ilgilendirmemeli hoş binali yıldırımda beni pek ilgilendirmiyor
ben seçmesem bile seçilen bir kişi vardı sonuçta şimdi kendi seçtikleri gelicek banane kendileri çalsın oynasınlar

Yalnız işin ilginç bir tarafını gördüm şimdi. Resimlere yeniden baktım da, bu kadın eşinin bunca yıllık siyaset hayatında o kadar siyasetçi eşleriyle yan yana geldi, yarışan kıyafetlerin içinde hiç mi özenmedi acaba?
Çünkü çantaya falan bakarsanız pazardan alınmış gibi.
Asla yargılamıyorum, hele hele hiç aşağılamıyorum ama merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…