Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

Başörtüsü yasaktı. Kimse hicbir okulda kamu kurulusunda basortusuyle calismiyordu. Münferit hicbir sey yoktu. Demek yasakmis. Yasak olamdigini soyleyen yok. Ama bana yok dillerini konusmalarini bile yasakladigimiz diyerek gelmeyin. Yasaklamadik hicbir zaman. Konunun buraya gelme sebebi bu

Evet o zaman bastakileri de yapanlari da bu zamandaki savunucularini da iyi biliyoruz. Derdiniz uzum yemek olsun bagci dovmek değil.

Ermenilerin başımızın üstünde yeri vardı bir zamanlar. Osmanlı son dönemlerinde taviz üstüne taviz verdi hatta. Sonunda Doğu'nun hepsini isteyecek kadar aç gözlülükle anlaşmalar yaptılar düşmanlarımızla. Önümde böyle bir tarihi gerçek varken herkes için onlara da yazık diyemeyeceğim. Ayrıca o anlaşmalar arasında Kürdistan devleti kurulacak maddeleri de vardı. Şimdi size çok masum geliyor onun da şu hakkı vardı bu hakkı vardı demek. Ama onlar hakkım dedikçe bizden bir adım daha uzaklaşıyorlar farkındaysanız.
Çözüm sürecinin her bir detayı ve gelinen nokta da bunu gösteriyor zaten. Akp oy uğruna bu gerçeği görmezden geldi. Şimdi onun bedelini biz çekiyoruz.

Konuya yorum; Semiha Yıldırım bir anda göz öne çıkmanın şokunu yaşıyordur zaten. Bir de gereksiz muhalefet yaparak kadını aşağılamak yersiz ve çirkin.

Bak ben sana örnek veriyorum ama sen hala münferit diyorsun, münferit veya çoğul ne farkeder, siz herşeyi iyi biliyorsanız, bağcıyıda siz dövün üzümü de siz yiyin öyleyse.çerçeveniz dışına çıkmayın sakın.

Anadilde egitimi doguda sendika kilifina burunen kurdistan hayali kuranlar yapiyordu 90li yillarda..Bence karsilastirma yapayim derken sapla samani karistiriyorsun philosophy.
Savunduğum şey insanların anadilleriyle rahatça konuşabilmeleri, şarkı söylemeleri, isterlerse eğitim görebilmeleri. Türk gibi davranmak zorunda kalmadan kendi kültürleriyle bu ülkede rahatça yaşayabilmeleri, bunlar Kürdistan hayali ile aynı kapıya çıkıyorsa zaten sapla saman karışmış, ayıklamak beyhude çaba.

E münferit ne yapayim yani? Sistemli sekilde biz anadillerini yok edip yasaklamisiz gibi konusuyorsunuz.

Bu ulkede bir sey yapabilecekler sizlersiniz. Biz %50den olmadigimiz icin yaptigimiz elestiriler kale alinmiyor. Sizler de malesef halinizden memnunsunuz olmayacak ulkeyi daha da batiracak hayaller pesinde kosuyorsunuz

Yav Siz kimsiniz ben anlamadım vallahi,kimseye siz yasakladınız filan demedim de havanda su dövmeye başladık, israf haramdır boşa konuşmayalım.

Erdoğan'da sizin gibi söylemler de bulunuyordu sonucunda Kürtlerin çoğunluğu yine aynı şeyleri dile getiren HDP'ye yöneldi. HDP şimdiler de terör suçundan yargılatmak istediğimiz bir parti durumunda. PKK'ya destek verdiği de çok açık. Bu olanları görünce insan endişeleniyor ister istemez.

Yav Siz kimsiniz ben anlamadım vallahi,kimseye siz yasakladınız filan demedim de havanda su dövmeye başladık, israf haramdır boşa konuşmayalım.
Ay bi de bu ulke kutuplasmamis gibi siz kim biz kim ya diye sorulmuyor mu? İşte zurnanin zirt dedigi yer. Yasaklatma konusunda biz dedigim de Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Anlamak neden zor?
Bence de israf haramdir. Her konuda!

Ay bi de bu ulke kutuplasmamis gibi siz kim biz kim ya diye sorulmuyor mu? İşte zurnanin zirt dedigi yer. Yasaklatma konusunda biz dedigim de Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Anlamak neden zor?
Bence de israf haramdir. Her konuda!
Hahahah siz Türkiye Cumhuriyeti, biz neyiz? Bu kutuplaşma olmamış, sen bizi resmen gömmüşsün ablam be.

Hahahah siz Türkiye Cumhuriyeti, biz neyiz? Bu kutuplaşma olmamış, sen bizi resmen gömmüşsün ablam be.
Ayyhhh yangin varrr diye bagiracagim valla. Kutuplasmadan bahsettigim zaman simdiki zaman. Benim %50im muhabbeti ( bagiciyi da siz dovun uzumu de siz yiyin uzerine soyledim)

Kurtceyi biz yasaklatmisiz derken biz diyerek Devleti kastettigim zaman da gecmis zaman. Orada kutuplasmadan bahseden yok.

Oldu mu simdi anlasildi mi?

Ayol benim siz dediğim sendin yahu,kibarlık olsun diye siz dedim. Sen bana yine kişisel olarak derdin bağcıyı dövmek dedin çünkü onun üzerine söyledim. Tamam karanfil teslim oluyorum bütün açıklamalarını aldım kabul ettim, ben kaçar.

Allah razi olsun ya kabul etmesen napardim ben.?Anlayaydin bi de eyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…