Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemiyorsak demek kiO zaman gitmek lazım.
Gidemiyorsak demek ki![]()
Amin. Dusman gucleri hep yerip her firsatta da ortaklik edenlerin yaninda lafi olmaz. Guzel olan seye de hayran olunur ne yapakInsaallah senin hakkında hayırlı bir yer nasip olur sana.
Bazen ben de gitmek istiyorum ama öyle her fırsatta düşman dış güçlerin her otunu beğenip , bizimkilerle kiyaslamiyorum.
Amin. Dusman gucleri hep yerip her firsatta da ortaklik edenlerin yaninda lafi olmaz. Guzel olan seye de hayran olunur ne yapak![]()
Aklıma Bana Herşey Yakışır diye yarışma programı vardı o geldi.Kadınlar yarışmacıyı yerden yere vuruyordu.Şu uymamış,bu uymamış diye,amaçları para ödülü idi,o yüzden eleştirecek şey arıyorlardı .Herkesi beğendirmek zorunda değil kendine..
Kilosu, tipi bi tarafları da hiç kimseyi ilgilendirmez..
Garip bir hal ortaya çıkmış, başka başka yerlerden vurulmaya çalışılmış..
Sevmezsin sevmek zorunda da değilsin anlarım, ama giyimle tiple bel altı vurmak ne demek.. Hem de bir kadına, kadın tarafından..
Suana kdr en begendigim hayrunnisa gul kadin hem guzel hemde iyi giyiniyordu
İyice geyiğe dönmüş burası madem zarif ve hoş hatun resmi de koyalım bir tane
Mozah bint Nasser Först leydisi
böyle giyinincede tesettürmü bu şimdi diye söylenenler olur. ki bencede değil.Tesetture örnek olarak gosteriyorsaniz tesetture uygun değil bu giyim..
böyle giyinincede tesettürmü bu şimdi diye söylenenler olur. ki bencede değil.
semiha yıldırımın acil yardım alması lazım orda hem fikirim.
ama yolda görsen selamın aleyküm yenge dersin çok leydi değilmi![]()
''Anadolu Kadınını'' hala protokole yakıştıramayanlara ,bir Erzincan darbı meseliyle cevap vermek gerekirse: ''sen işine bah hele. demiş biriDaha geçen bir konunun altında tesetturlu olup da layıkıyla giyinmeyenleri esefle kinamislardi. İnsan gerçekten hayret ediyor. Ayrıca leydimiz ne güzel halktan biri işte ben kocasından çok sevdim şahsen![]()
''Anadolu Kadınını'' hala protokole yakıştıramayanlara ,bir Erzincan darbı meseliyle cevap vermek gerekirse: ''sen işine bah hele. demiş biri![]()
Tesettürden ziyade konum zerafetmiş aslında ama.. Kapalı ve hoş bulduğum bir örnek paylaşmak istemiştim.Tesetture örnek olarak gosteriyorsaniz tesetture uygun değil bu giyim..