• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

Ne kadar terbiyesiz bir toplumuz ig'da sürekli bu kadın ve oğlu ile dalga geçildiğini görüyorum yazık...

Giyiminden kime ne ? Kilosundan kime ne ? Oğlundan kime neeee???

Bu partinin kıyısından geçmez düşüncelerim ama insani anlamda bunları söylemeye zorunlu hissettim kendimi

Ne kadar cahil ve kötü bir toplummuşuz biz böyle, sorsan herkesin ağzında önemli olan iç güzelliktir lafları. Halbuki daha hiç birimiz tanımıyoruz, belki bir toplantıda hepimizin ağzını açık bırakacak düşüncelere sahip olduğunu duyacağız fikirleri çok hoşumuza gidecek kim bilir...

Ama hiç biri önemli değil akp li bir başbakanın eşi, türbanlı ve kilolu hmmm hiç sevmedik çok rüküş

Sana ne kardeşim sana neeeee, senden çok para giriyor bu kadının evine ister gider yağlarını aldırır 10 tane stil danışmanı tutar ister bu şekilde devam eder, başbakan balkondan el sallarken sen bu hanımın bluzunun rengine takılıyorsan orasındaki burasındaki kusurlara takılıyorsan zaten sen hiç yorum yapma o kafa yapısıyla o cahillikle o aşağılık duygusuyla

Oh söyledim rahatladım,

Insaallah senin hakkında hayırlı bir yer nasip olur sana.
Bazen ben de gitmek istiyorum ama öyle her fırsatta düşman dış güçlerin her otunu beğenip , bizimkilerle kiyaslamiyorum.
Amin. Dusman gucleri hep yerip her firsatta da ortaklik edenlerin yaninda lafi olmaz. Guzel olan seye de hayran olunur ne yapak:KK53:

Herkesi beğendirmek zorunda değil kendine..
Kilosu, tipi bi tarafları da hiç kimseyi ilgilendirmez..
Garip bir hal ortaya çıkmış, başka başka yerlerden vurulmaya çalışılmış..
Sevmezsin sevmek zorunda da değilsin anlarım, ama giyimle tiple bel altı vurmak ne demek.. Hem de bir kadına, kadın tarafından..

Herkesi beğendirmek zorunda değil kendine..
Kilosu, tipi bi tarafları da hiç kimseyi ilgilendirmez..
Garip bir hal ortaya çıkmış, başka başka yerlerden vurulmaya çalışılmış..
Sevmezsin sevmek zorunda da değilsin anlarım, ama giyimle tiple bel altı vurmak ne demek.. Hem de bir kadına, kadın tarafından..
Aklıma Bana Herşey Yakışır diye yarışma programı vardı o geldi.Kadınlar yarışmacıyı yerden yere vuruyordu.Şu uymamış,bu uymamış diye,amaçları para ödülü idi,o yüzden eleştirecek şey arıyorlardı .:KK53:

Suana kdr en begendigim hayrunnisa gul kadin hem guzel hemde iyi giyiniyordu

O topuklu ile yürüyemiyordu ve israrla giyiyordu. Ama begeniyordum hos kadin.

Bence ne fizik ne tarz önemli. Durus( hem fiziki yönden oturus kalkis vs. hem de hayata karsi bir duruş kastettigim. ) dogruluk , öz güven. Bir kadina en yakisanlar bunlar.

Rukusluk kiralicesi Sare Davutolglu guzel giyiniyordu ben Emine Erdoganida rukus buluyorum. Okadar paralari var tesettur giyimde son yillarda cok gelisti buna ragmen nasil bu kadar rukus olabiliyorlar anlam veremiyorum. Egitimli olsa be olur zihniyet ayni baskalari karar veriyor onlar yapiyor. Bir karikaturde gordugum gibi bugun Binali yarin in ali Tayyip Erdogan soyler onlar yapar. Yazik uzuluyorum ozgur oolamamissin egitim ne ise yarar.

Yani tesettürlü hoş giyinenler de var. Bizimkilerin hiçbirinde iş yok ama. Bir kere hiçbirinde zerafet yok. Emine Erdoğan da çok rüküş mesela bana göre. O kadar mağaza kapattırıyor hanımefendi ama iş yok.

Katır kralının eşi var hatırladığım zarif ve hoş bir tesettürlü..

İyice geyiğe dönmüş burası madem zarif ve hoş hatun resmi de koyalım bir tane :KK49:
Mozah bint Nasser Först leydisi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 3.393
Tesetture örnek olarak gosteriyorsaniz tesetture uygun değil bu giyim..
böyle giyinincede tesettürmü bu şimdi diye söylenenler olur. ki bencede değil.
semiha yıldırımın acil yardım alması lazım orda hem fikirim.
ama yolda görsen selamın aleyküm yenge dersin çok leydi değilmi :D

böyle giyinincede tesettürmü bu şimdi diye söylenenler olur. ki bencede değil.
semiha yıldırımın acil yardım alması lazım orda hem fikirim.
ama yolda görsen selamın aleyküm yenge dersin çok leydi değilmi :D

Daha geçen bir konunun altında tesetturlu olup da layıkıyla giyinmeyenleri esefle kinamislardi. İnsan gerçekten hayret ediyor. Ayrıca leydimiz ne güzel halktan biri işte ben kocasından çok sevdim şahsen :48:

Daha geçen bir konunun altında tesetturlu olup da layıkıyla giyinmeyenleri esefle kinamislardi. İnsan gerçekten hayret ediyor. Ayrıca leydimiz ne güzel halktan biri işte ben kocasından çok sevdim şahsen :KK48:
''Anadolu Kadınını'' hala protokole yakıştıramayanlara ,bir Erzincan darbı meseliyle cevap vermek gerekirse: ''sen işine bah hele. demiş biri :D

Tesetture örnek olarak gosteriyorsaniz tesetture uygun değil bu giyim..
Tesettürden ziyade konum zerafetmiş aslında ama.. Kapalı ve hoş bulduğum bir örnek paylaşmak istemiştim.
Ama anlamadığım,
Neden tesettürün tanımı sizin tekelinizde mi?
Bana göre tesettürlü , kapalı hoş stilli bir bayan. Estetik zevkime binaen paylaştım. Kendine feyz almak isteyen olursa isterse daha çok kapatarak, isterse daha çok açarak feyz alabilir. Size ne bundan?

Ayrıca hiç bir forumda tesettürlü olanlar şöyle giyinsin/ açıklar böyle tarzı söylem geliştirdiğimi de hatırlamıyorum.

Back