Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

sen de haklısın ama mesela kate e felan benzese +2 olurdu vurmayın şakayı kate üzerinden yapıyorum
Vallaha Kate de benzemesin, şahsen Kate'i, Leydi Di çakması olarak görüyorum, zorla değil ya Tamam çok hoş ve zarif bir kadın ama Leydi Di güzel olmasının dışında inanılmaz da aktivist bir kadındı. Koca bir krallığa kafa tutabilecek kadar da cesur bir kadın.
Boşuna dememişler taklitler asıllarını yaşatırlar diye.
Semiha Hanım zaten fiziken dezavantajlı, yaş olarak da diğerlerinden dezavantajlı. Evet kendisi eğitimci bir hanımefendi ama "lider" eşlerine baktığımızda tamamı zaten siyasi lider eşi olarak yetiştirilmiş kadınlar. Hepsi birkaç yabancı dil konuşabilen, yedikleri içtikleri katı gözetimde olan, emirlerine amade spor hocaları olan kadınlar. Bir nevi proje onlar.
Semiha Hanım ise normal yurdum kadını işte. Kadını fiziği ve güzelliği üzerinden vurmaya çalışmak sonra da AKP'ye kadın hakları üzerinden yüklenmek çok hakkaniyetli değil bence.
Önce kendi kapımızın önünü temiz tutmalıyız değil mi?

şaka yapıyorum canım ya kalkıp semiha hanımla kate i kıyaslıcak halimiz yok tabii

Eleştirmek başka,hakaret başka şey canım,herkes sevmeyebilir ama benim takıldığım hakaret edilmesi,dalga geçilmesine idi.Böyle eleştirilebilir,ama ayyy bu mu olacak başbakan eşi denilince,burun kıvırınca durum başka tabii.

Beni devlet erkaninin esi olmasi ilgilendirmiyor.Sen bir ogretmensin.Ogretmen emeklisisin.Siyah pazen corap ustune acik beyaz ayakkabiyla boyle rezil bir sekilde degil bir davete katilmak sinifa giremezsin.Ogrenciye,meslege saygidan...Giyim tamamen vizyon meselesi...Cok net.

Katiliyorum..

Bi ara bi başbakan vardı nerenindi hatırlamıyorum araba filan istememişti, terlikle filan dolaşıyodu, eşi de öyle. Mütevazılığı herkesin hoşuna gitmişti.Ne güzel işte bozulmamış, modaya bulanmamış normal yurdum insanları. Eşim bakan diye kendini değiştirmemiş kadın,doğal en azından. İcraatleri güzel olur inşallah.

Bahsettiğin kişi Uruguay Cumhurbaşkanı Jose Mujica mı acaba?
Bence de, sade hatta modaya bulanmamış, yüzünü tabloya çevirmemiş bir kadın olması çok daha anlamlı ve imaj bakımından puan kazandıracak davranış olur.
Pahalı elbiseler giymenin, bakışlara kadar her şeyin ayarlanmasının ne anlamı var ki..
Bu yetenek değil, herkes yapar.

Halkı temsil etmek için onlar gibi yaşamak gerekir.
Bunun için de lüksten, gösterişten kaçınılmalı.

Başbakan eşi değil ama Semra Sezer der susarım.

Yani Obama'nın karısı olsa surdaki.
Ne kadar doğal kendini bozmamiş, moda kasmiyor, halktan biri vs.. diye,
İnsaniyet kasarlar. .

Yani Obama'nın karısı olsa surdaki.
Ne kadar doğal kendini bozmamiş, moda kasmiyor, halktan biri vs.. diye,
İnsaniyet kasarlar. .

Siz Obama ya da başka bir dünya liderinin eşinin bu şekilde giyineceğine ihtimal verebiliyor musunuz ? Yani bazılarınız sırf yazmak için yazmıyor mu ? Komik oluyor.

Siz Obama ya da başka bir dünya liderinin eşinin bu şekilde giyineceğine ihtimal verebiliyor musunuz ? Yani bazılarınız sırf yazmak için yazmıyor mu ? Komik oluyor.

Evet, ihtimal veriyoruz.

Eklentiler

• 52c03fd5d833cc104e000052.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 119
Evet evet mujica, evini de görmüştüm bahçede sebze meyve yetiştiriyorladı.ayağında terlikle röportaj veriyordu,aslında size de,modanıza da,dayattıklarınıza da...diye mesaj veriyordu o haliyle. Modaya esir olan,hergün botoks olup, biblo gibi dolaşan insanlar aslında bu sistemin devam etmesi için gerekli piyonlar sadece, bu halleri insanlıklarına artı bir değer katmıyor, hatta aksine dış görünüş belli bir yerden sonra insanların kategorize edilmesine neden oluyor.

Aynen öyle. Çok haklısın.

Tam da sizden beklediğim bir çıkış. İstisnai bir durumla genelleme yapmak. Maksat muhalefet etmek olsun. Çok merak ediyorum bunu ne zaman komünizme bağlıyoruz ?

:) Tam da senden beklediğim bir çıkış.
Konuya değil, şahsa yönelmek.
Konuyu değil, şahsın geçmişini mercek altına almak.

Açıkça "doğru, varmış!" yazarsan, yüce gururundan pek de bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum.

Sen "bir dünya liderinin eşinin bu şekilde giyineceğine ihtimal verebiliyor musunuz ?" yazdın.
Ben de bir tane örnek gösterdim, o kadar.
Genelleme yapmadım.
Bir istedin, bir verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…