Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

''Anadolu Kadınını'' hala protokole yakıştıramayanlara ,bir Erzincan darbı meseliyle cevap vermek gerekirse: ''sen işine bah hele. demiş biri
Kesle anadolu kadini olsa protokoldejiler onlarda kimsede olmayan asalet var bunlarda o yok iste. Kimine cuval giyse yakistirir zevk meselesi bu isler

''Anadolu Kadınını'' hala protokole yakıştıramayanlara ,bir Erzincan darbı meseliyle cevap vermek gerekirse: ''sen işine bah hele. demiş biri
Diger milletvekili kadinlar Avrupadan ithal mi?
Anadolu kadini deyince ne anliyorsunuz sahi? Giyinmekten anlamayan, pejmurde, dokuntu, zevksiz, ayaginda terligi, yirtik corap ustune yamali salvar ile dolasan kadinlar mi?

Anadolu kadini deyince ne anliyorsunuz sahi? Giyinmekten anlamayan, pejmurde, dokuntu, zevksiz, ayaginda terligi, yirtik corap ustune yamali salvar ile dolasan kadinlar mi?
İnsan kendi kendine Nasıl hakaret ederin canlı örneklerini keyiflenerek okuyordum.

Keyfimi bozdun ya

Di mi yani.. Sanki buradaki tum kadinlar ve dahi kendisi Avrupadan ithal, bir tek Binalinin karisi Anadolulu..
Yani Anadolu bir mozaik, ırk olarak da öyle, kültür olarak da..

Zannediliyor ki dediğin tanıma uyan kara kaşlar, kara gözler has Türk ve Anadolu kadını..

Herkesin anası da bacısı da kendi de böyle olması bekleniyor.

Neyin kalıplaşmış fikirleri, neyin önyargıları bunlar ya..

Yani.. Ben de Izmirliyim.. Kendimi Anadolulu olarak biliyorum, ne de olsa Izmir Trakya'da degil, Bati Anadolu'da bir kiyi sehri. Giyim tarzimin da Binalinin karisi ile uzaktan yakindan alakasi yok, ne yalan soyleyim..

Yani.. Ben de Izmirliyim.. Kendimi Anadolulu olarak biliyorum, ne de olsa Izmir Trakya'da degil, Bati Anadolu'da bir kiyi sehri. Giyim tarzimin da Binalinin karisi ile uzaktan yakindan alakasi yok, ne yalan soyleyim..
Hemşerim, İzmirliysen zaten Nasıl alakası olsun? Türkiye'nin en büyük podyumu orası

Beklemedigim bir cevap oldu bu.. Guldurdun beni...
Ben alıştım bunlara artık..
Herşeyi tekellediler kendilerince .. İzmiri Yunanistan'a bağlayacaklar ellerinden gelse..

Kara kaşlı kara gözlü değilim. Epey sarışınım hatta, stilime de,kiloma da özen gösteririm. Dediğin gibi Bienali'nin hanımı gibi de giyinmiyorum kesinlikle. Vallahlı, hahlı, hohlu da konuşmuyorum. İzmirliyim. Yani ben temsil edemiyor muyum Anadolu kadınını?

Kime göre ? Neye göre?

Dünyayı kendi mahallesinden görmek bu olsa gerek

Bizim oralarda ic Anadolu'da mesela koylerde kadınlar salvarla ve lastik ayakkabiyla dolasirlar evet. Bunu zevksiz döküntü gormek senin icinin bir yansimasi olabilir.

İnsan kendi kendine Nasıl hakaret ederin canlı örneklerini keyiflenerek okuyordum.

Keyfimi bozdun ya

Anadolu'lu olmayi ayaginda salvarla ya da lastik ayakkabiyla dolasmayi hakaret olarak görmüyorum. Bunu böyle görmek sizin tercihiniz.

Tesetturun tanimi benim tekelimde olmadigi gibi sizin zevkinize gore de şekillenecej bir konu degildir. Tesettür konusunda yapılacak herşey kitabimizda var zaten. Bize dusen buna uygun davranmak. Benim de söylemek istediğim buydu

Aşık Veysel Sivas'tan Ankara'ya geldiğinde kıyafetinin kötülüğü nedeniyle dönemin valisi ve aynı zamanda CHP milletvekili Nevzat Tandoğan tarafından şehir merkezine sokulmamıştı.Şimdi ise ,bu ülkenin vatandaşları köyde giydiği şalvarıyla bile milletin evi olan Beştepe'ye girebiliyor.Siz beğenmeyin ,burun kıvırın,bizler gurur duyuyoruz.
http://www.milliyet.com.tr/-/can-dundar/guncel/gundemyazardetay/21.03.2009/1073748/default.htm
Üzerine alınan alınsın...

Türkiye'nin anadolusunu izmirden ibaret sananlara anlatamazsin bunu.

Nevzat Tandoğan, Aşık Veysel'e ananı da al git diye sövmüş mü ben de bunu merak ettim şimdi bak.

2000 kişilik koruma Ordusu ile gezen adamın yanına mı özgürce sokuluyormuş vatandaş?

Son bir soru bu amca aktör müymüş?

Tesetturun tanimi benim tekelimde olmadigi gibi sizin zevkinize gore de şekillenecej bir konu degildir. Tesettür konusunda yapılacak herşey kitabimizda var zaten. Bize dusen buna uygun davranmak. Benim de söylemek istediğim buydu
Tesettürü kendi zevkime göre şekillendirme gafletinde bulunan bir yorumum olmadı. Resmini paylaştığım bayanın başında hiç örtü de olmayabilirdi. Derdim tesettürün hatlarını çizmek değil, görsel açıdan hoşluk paylaşmaktı. Dileyen, beğenen istediği gibi modifiye ederek giyim konusunda bir kıssadan hisse edinebilirdi.

Tesettürün tanımı ise; işin ilmini yapan ilahiyat profesörleri tarafından bile tartışılırken, bunun üzerinden daha fazla yürümeyin bence. Netliği olan bir konu dahi olsa herkes istediği şekilde kapanmakta/ açılmakta da özgürdür. Allah'la kul arasında durmayın.

Bizim oralarda ic Anadolu'da mesela koylerde kadınlar salvarla ve lastik ayakkabiyla dolasirlar evet. Bunu zevksiz döküntü gormek senin icinin bir yansimasi olabilir.
Lastik ayakkabi, temiz salvarla biz de Seferihisarda toprakta tarlada dolastik, bagda bahcede ayaginda iskarpin, ustunde dopiyesle dolasacak hali yok kimsenin.. Devlet erkanina girdiginde onlar dahi ne giyecegini bilir, sen kafana takma.. Bir sen akilli degilsin yane..

Son düzenleme:
Ha sen bu resmi hic gormedin yane.. Bak, erdogan saraydan halki selamliyor..

Ahanda burada da halkin icinden geciyor:

Burada halkla yakin temas kurarken:

Iste saraydan sonrasi.. Nasil? Guzel mi?

merak etmeyin üslübunuz edepli olursa Cumhurbaşkanıda ananızıda yanınıza katarak yollamaz sizi. Mustafa Kemal isimli çifti uslubu ile meramını beyan etse bu karşılığıda almazdı. Ha tasvip ediyormuyum asla Erdoğan daha sakin olabilir bu talihsiz sözleri söylemeyebilirdi ki zaten açıkladı da boş bulunup sarfettim diye.. Ayrıca koruma mevzusuna gelecek olursak Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı nasıl korumasız çıkabilir kaldıki çıktığı gün sağ kalabilir mi ?

Erdogan adina konus, TC Cumhurbaskanlari adina degil. Seninki her onune gelene hakaret ede ede, asagilaya asagilaya, saldira saldira dunyayi kendine dusman etti, onun basina gelebilir tabii ki.. Gercek anlamda liderler kitleleri pesinden suruklerken bu kadar da dusman edinmez. Hlkci olur, halkinin yaninda olur. Al, Demirel.. Bu ulkede en az Tayyip kadar basbakanlik, bir donem de cumhurbaskanligi yapmis bir lider.. 6 kez gitti, 7 kez geldi. Yuzunde halkindan korkudan eser var mi?

Hadi 30-40 koruma neyse de 1500-2000 koruma sizin icadiniz.. Yarattiginiz korku cumhuriyetinin size dusen payi.. Bu ulkeyi sizler bu hale getirdiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…