Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

Kendine göre dikkat etmeye çalışmış aslında, ama malum, kilo problemi olunca her kıyafet de giyilmiyor.

Kilo bahane değil dikat edecek o zaman..

Bizim meslektede protokole girdinmi çok dikkat etmek gerekiyordu,bizzat içindeydim..
Ben böyle uyum sağlarken,onların çok daha fazla dikkat etmesi lazım..

Berna Yılmaz'ı tek geçerim başbakan eşleri arasında...
Keşke o da kendine dikkat ettiği kadar çocuklarına gerekli eğitimi verebilseydi Hanım Abla.
Oğlunun trafikte onu durduran polisi nasıl tartakladığını "ben kimim biliyor musun?" dediğini dün gibi hatırlıyorum.
Necdet Sezer'in eşi benim favorim. Sera Davutoğlu da iyiydi aslında ama bilemiyorum bu kadın için biraz daha çeki düzen...

Evet oda doğru,gerçi oğlunun terbiyezliğiydi o hareket..
Semra Sezer'de hoştu,biraz soğuk bir duruşu vardı gerçi..

Evet oda doğru,gerçi oğlunun terbiyezliğiydi o hareket..
Semra Sezer'de hoştu,biraz soğuk bir duruşu vardı gerçi..
Aslında bu çocuklardaki ünlü baba durumu pek çok kimse için var. Buse Terim'i tek geçerim mesela bu konuda,
İdo da fena performans sergilemiyor ama sanırım en göz önünde olmayanlar şimdiye kadar Sezer’inkilerdi. En göz önünde olanlar da malumunuz herkesçe biliniyor. Danışmanlar falan oluyorlar hangi eğitimden sonra olduklarsa…

Bir çocuğa baba adını kullanıyor arada düzgün gidende var elbette...
Sezerler zaten ilkti bu konuda,medyadan uzak kalarak en güzelini yaptılar,gerçi çok uzak kalmakta iyi değil herhalde..
Göz önünde olanlar malum zaten..

Fiziksel ozellikleri mi? seni duyan da simdiye kadarki butun fist ladylerimiz mankenler arasindan cikiyordu sanacak..

kımsenın fızıksel ozellıklerıyle dalga gecmemek gerek ve fakat;

turkıye de cok cıddı sorunlardan bırı de zevksızlıgın dıbıne vurmak
tesetturlu olabılırsın en dogal hakkın okadar guzel kıyafetler varkı tesetturlu olmamama ragmen tesettur magazalarından aldıgım bırsuru takımlar var
buna da verıyorsun aynı parayı baska bı takımada verırsın
hotkütür dıye bırsey var ogretmen hanım teyze
döpiyes takım dıye bırsey var
çok şık takımlar var pantolon ustune uzun tunık ceketler
o coraba o ayakkabı ne allasen

temızlıge gelen hanım apartman gorevlısının eşi yemın edıyorum okadar bakımlı okadar zevklı kı hosuma gıdıyor kendıne saygı duyup ozenen ınsanları gormek,bende oyuzden saygı duyuyorum sevıyorum

hayır bu nedır ya o kahverengı coraba o ayakkabı benım buyukannem yemın ederım boyle gıyınmıyor
zevk dıye bırsey olmalı bılmıyorsan bı still danısmanı tut yahu ki hele hele bazı ozel durumlar vardır eşinin işi gıbı... ona ayak uydurman lazım

bunun yanında 90 kıloya tayt gıyen hanımlarımıza hıc degınmıyorum folyoya sarılmıs dana etı gıbı duruyorlar

Fiziksel ozellikleri mi? seni duyan da simdiye kadarki butun fist ladylerimiz mankenler arasindan cikiyordu sanacak..

öyle canım sosyal medyada malesef ama buna tepki gösterende çok tabii mualifler arasından yine

Tamam dış görünüşüyle alay edilmesin ama bundan sonra bir danışmanı falan olur herhalde.Birileri şıklığa doğru yönlendirse fena olmaz herhalde.

yok canım benim bahsettiğim giyim tarzı değil, kilosu kaşı gözü, güzel mi değil mi onlar, bunların eleştirilmesi saçma bence

yok canım benim bahsettiğim giyim tarzı değil, kilosu kaşı gözü, güzel mi değil mi onlar, bunların eleştirilmesi saçma bence
Tipine bir şey diyemeyeceğim ama alay konusu etmek hoş değil tabi.Bir danışmana ihtiyacı var derken ben de genel olarak söylemiştim.Herhalde Kilosu,kaşıydı gözüydü onlara da el atarlar.

Su kadina yapiln reva mi? Ayıp hem de cok ayıp. Giyim kusamiyla da elestirilebilir bir first lady ama fiziksel özellikleriyle dalga gecmek nedir yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…