- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Kendine göre dikkat etmeye çalışmış aslında, ama malum, kilo problemi olunca her kıyafet de giyilmiyor.
Genelde bir mesaj yazar çıkardınKilo bahane değil dikat edecek o zaman..
Bizim meslektede protokole girdinmi çok dikkat etmek gerekiyordu,bizzat içindeydim..
Ben böyle uyum sağlarken,onların çok daha fazla dikkat etmesi lazım..
Genelde bir mesaj yazar çıkardın.Bakalım zaman gösterecek dikkat edip etmeyeceğine.
kim olursa olsun beğeneceksiniz zaten siz.Sare Davutoğlu en azından eğitimliydi diyenlere duyurulur.
kim olursa olsun beğeneceksiniz zaten siz.
Reis beğendikten sonra...
Keşke o da kendine dikkat ettiği kadar çocuklarına gerekli eğitimi verebilseydi Hanım Abla.Berna Yılmaz'ı tek geçerim başbakan eşleri arasında...
Genel çerçevede ele aldım deynepcim..Yazdıklarımdan onu mu çıkardın .
Keşke o da kendine dikkat ettiği kadar çocuklarına gerekli eğitimi verebilseydi Hanım Abla.
Oğlunun trafikte onu durduran polisi nasıl tartakladığını "ben kimim biliyor musun?" dediğini dün gibi hatırlıyorum.
Necdet Sezer'in eşi benim favorim. Sera Davutoğlu da iyiydi aslında ama bilemiyorum bu kadın için biraz daha çeki düzen...
Yanlış ele almışsın İpek'im.Genelde de iktidarın yanlışları kadar muhalefetin yanlışlarının da kabullenilmesi yönünde yazarım.Genel çerçevede ele aldım deynepcim.
Aslında bu çocuklardaki ünlü baba durumu pek çok kimse için var. Buse Terim'i tek geçerim mesela bu konuda,Evet oda doğru,gerçi oğlunun terbiyezliğiydi o hareket..
Semra Sezer'de hoştu,biraz soğuk bir duruşu vardı gerçi..
Aslında bu çocuklardaki ünlü baba durumu pek çok kimse için var. Buse Terim'i tek geçerim mesela bu konuda,
İdo da fena performans sergilemiyorama sanırım en göz önünde olmayanlar şimdiye kadar Sezer’inkilerdi. En göz önünde olanlar da malumunuz herkesçe biliniyor. Danışmanlar falan oluyorlar hangi eğitimden sonra olduklarsa…
Fiziksel ozellikleri mi? seni duyan da simdiye kadarki butun fist ladylerimiz mankenler arasindan cikiyordu sanacak..dünden beri sosyal medyada kadının fiziksel özellikleriyle dalga geçiliyor, size ne kadının fiziksel özelliklerinden, tamam başbakan olacak zatın aileside önemli eşi karısı çoluğu çocuğu ama bu öneme fiziksel özellikler dahil değil bence
Fiziksel ozellikleri mi? seni duyan da simdiye kadarki butun fist ladylerimiz mankenler arasindan cikiyordu sanacak..
Tamam dış görünüşüyle alay edilmesin ama bundan sonra bir danışmanı falan olur herhalde.Birileri şıklığa doğru yönlendirse fena olmaz herhalde.
Tipine bir şey diyemeyeceğim ama alay konusu etmek hoş değil tabi.Bir danışmana ihtiyacı var derken ben de genel olarak söylemiştim.Herhalde Kilosu,kaşıydı gözüydü onlara da el atarlar.yok canım benim bahsettiğim giyim tarzı değil, kilosu kaşı gözü, güzel mi değil mi onlar, bunların eleştirilmesi saçma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?