- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
Havadan gelmedigi icin kapiciya daha fazla ne yaptirabilirimin derdinde olamayacak kadar yogunum.
Diger mesajlarinizda gordum aidatiniz cok fazla. Bize de ilk tasindigimizda fazla gelmisti. Ilk sorguladigim kalem isinma olmustu. Uzun uzun aciklama yaptirmistim neden boyle diye. Kapicinin maasi aklimin ucundan gecmedi. Size de ona gelene kadar diger kalemleri sorgulamanizi oneririm. Tum giderleri size ispatlamak zorundalar. Birileri haksiz kazanc elde ediyor olabilir ama bu kapici degil. Kapicinin aldigi 4 bin sebep olmaz o aidata.
Biraz daha açayım. Biz merkezi ısıtmalı bir yere taşınacağımız zaman çok mutlu olmuştum. Benim kafamda merkezi ısıtma demek harıl harıl yanan bir apartmanda kışın t-shirt giyebilmek demek gibi bir şeydi. Ama yeni merkezi ısıtma sistemi sadece 18 dereceye kadar ısıtıp geri kalanında siz ne kadar fazla yaktıysanız onu sizden alıyormuş. Kalorimetre diye bir sistem getirmişler. Haliyle biz de sıcak sıcak yakınca ilk aylar bize baya fazla gelmişti. Ben hem aidata o kadar para verip hem de istediğim kadar ısınamayınca baya bozulup tartışmıştım ve bana sistemi anlatmaları gerekmişti.
Buna rağmen konu sahibi sizin aidatınız çok fazla. Bizim site havuzlu, tenis, basketbol kortlu, kapalı açık otoparklı bir site. Bildiğim kadarı ile de 2 tane de apartman görevlisi var 4 binaya. Bahçe bakımı, havuz bakımı bir sürü gider olmasına rağmen sizin kadar değil aidat. Güvenliğimiz de var ayrıca iki tane giriş kapısında. Yani sizinki cidden fazla. O bakımdan araştırın derim.