hep dediğim bişey var
çeyizimi çok uyguna tamamladım diye
annem bi gün korkmazın tencelerini görüyor. sanırım tek tek parça parça satılıyormuş. fiyatı uygun diye orda banada kardeşime bi takım oluşturmuş. ben takımı hiç görmedim. ama annemin dediğine göre eklediğim resim gibi.
tencelerim olduğu için bende set almak istedim. aslında zaten set almak istemiyodum. uygun fiyatlı olanlarda çatal bıçak takımları çok kötüydü çünkü
yemek takımını internetten aldım. 480 tlydi sanırım. fiyasa fiyatı 600 - 650 iken.
sahan setlerini doğum günüşümde hediye geldi..
şaka gibi gelcek ama aryıldız çatal bıcak takımınıda 199 aldım. fiyasada 650 tl iken
gittim mağazasında gördüm begendim. sonra bi siteden aldım. baya güvenilir bi siteydi. kk da baya alış veriş yapan vardı
böylece takımım tam oldu..
çeyizime ilk aldığım teflon setim oldu. çok bilinçsizce aldım. modeli içime sinmediği halde aldım. içime sinmedi halde neden alıyosam
şimdi almış olsam korkmazsın kırmızı renkli seramiklerinden alırım. kırmızıyı çok severim
kahvaltı setimde şekerdir bende çok severim. seni anan benim için doğurmuş diyesim geliyor
inş daha güzelleri ve daha fazlası senin olur. ben şuan durdum ama bişey almayacam. evlenince alcam. para biriktiriyorum