hazır şekerparelerin hiçbiri güzel olmuyor kullanacağınız şekere yazık, pastaneden hazırını alın daha iyi.
ya da tariften yapabilirsiniz kolay şekerpare yapmak.
Çok teşekkür ederimmmCanım benim eşimde kemalpaşayı çok sever. O da hazır alır ve şerbetle beraber kaynatır. Tarifi öyle. Belki şekerparede öyledir. Afiyet olsun. Kuzuna yarasın
Aynen katılıyorum konu sahibininde dediği gibi bimin şekerparesi kurabiye gibi evde yapılacak kolay tarifler var
Çok teşekkür ederim yorumunuz için acaba yapıp olumlu sonuç aldığınız bi tarifiniz varmı elim pek becerikli değil dehazır şekerparelerin hiçbiri güzel olmuyor kullanacağınız şekere yazık, pastaneden hazırını alın daha iyi.
ya da tariften yapabilirsiniz kolay şekerpare yapmak.
Çok teşekkür ederim aslında kabim derindi üstünü geccek kadar döktüm ama yumusamadii bi türlüHayır şerbetin içine atılmıyor dağılır paramparça olur koyduğun kabın derin olsun biraz heryerini ıslatacak şekilde dök çok sıcak olmasın normal sıcaklıkta olsunn Antepteysen gel ben sana yapayım kıyamam yaa hamileymişsin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için acaba yapıp olumlu sonuç aldığınız bi tarifiniz varmı elim pek becerikli değil dekolay tutturamiyorum bazı şeyleri bide zor birşey olunca
Tamam çok teşekkür ederim ilk işim bunu denemek olacak yapan birini görünce cesaret geliyor oburlerini denemeye pek cesaret edemiyorumm:) peki 1 değilde yarım paket margarin koysam acaba olur mu birde yağ olarak ayçiçek yağı olması şart mı acabaBen bu eklediğim tarifi yapıyorum çok güzel oluyor
Yaaa tuhh:)Şerbet şekerpare offf nasıl canım çekti şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?