Bimin şekerparesi

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.086
4.168
173
Kızlar bimden şekerpare almıştım 3 paket canım çok çekti ama yapamadim sanki kurabiyenin üstüne şerbet dokmusum gibi oldu içine çekmedi sepsert kaldı ya bunun bi yolu yokmu nasıl yapicam sıcak döktüm serbeti

tarifi yok mu üstünde

muhtemelen şerbeti sadece üstüne döktün

içine atıp kaynatman gerekiyor onları

paketteki tarife iyice bak

yazmıyorsa da açıklama

kaynat şerbet içinde o zaman daha yumuşak olur

Canım benim eşimde kemalpaşayı çok sever. O da hazır alır ve şerbetle beraber kaynatır. Tarifi öyle. Belki şekerparede öyledir. Afiyet olsun. Kuzuna yarasın

Hayır şerbetin içine atılmıyor dağılır paramparça olur koyduğun kabın derin olsun biraz heryerini ıslatacak şekilde dök çok sıcak olmasın normal sıcaklıkta olsunn Antepteysen gel ben sana yapayım kıyamam yaa hamileymişsin

hazır şekerparelerin hiçbiri güzel olmuyor kullanacağınız şekere yazık, pastaneden hazırını alın daha iyi.
ya da tariften yapabilirsiniz kolay şekerpare yapmak.

hazır şekerparelerin hiçbiri güzel olmuyor kullanacağınız şekere yazık, pastaneden hazırını alın daha iyi.

Aynen katılıyorum konu sahibininde dediği gibi bimin şekerparesi kurabiye gibi evde yapılacak kolay tarifler var

Ya yemeyin şunları onun yerine bimin meyve kurularında alın hem sağlıklı hem lezzetli hemde risksiz
En fazla kurtlu olur onun bile zararı yoktur:)

Canım benim eşimde kemalpaşayı çok sever. O da hazır alır ve şerbetle beraber kaynatır. Tarifi öyle. Belki şekerparede öyledir. Afiyet olsun. Kuzuna yarasın
Çok teşekkür ederimmm

Aynen katılıyorum konu sahibininde dediği gibi bimin şekerparesi kurabiye gibi evde yapılacak kolay tarifler var

Çok teşekkür ederim yorumunuz için acaba yapıp olumlu sonuç aldığınız bi tarifiniz varmı elim pek becerikli değil de kolay tutturamiyorum bazı şeyleri bide zor birşey olunca

Biminki gayet guzeldir. Bende denedim ama kemalpasayi. Sekerpareyi becerememistim. Sebebi ise ben icine limon damlatmamistim

Çok teşekkür ederim aslında kabim derindi üstünü geccek kadar döktüm ama yumusamadii bi türlü

Biminki gayet guzeldir. Bende denedim ama kemalpasayi. Sekerpareyi becerememistim. Sebebi ise ben icine limon damlatmamistim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için acaba yapıp olumlu sonuç aldığınız bi tarifiniz varmı elim pek becerikli değil de kolay tutturamiyorum bazı şeyleri bide zor birşey olunca

Ben bu eklediğim tarifi yapıyorum çok güzel oluyor

Eklentiler

• 6882_1657458204516411_7722515908617277090_n.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 116
Ben bu eklediğim tarifi yapıyorum çok güzel oluyor
Tamam çok teşekkür ederim ilk işim bunu denemek olacak yapan birini görünce cesaret geliyor oburlerini denemeye pek cesaret edemiyorumm:) peki 1 değilde yarım paket margarin koysam acaba olur mu birde yağ olarak ayçiçek yağı olması şart mı acaba

Ee biz nolcaz şimdi .Canım çekti valla. Bebekleri yatırıp doğru mutfağa. Çikolata soslu kek yapacam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…