Bim'deki ürünler hakkında..

Daha önce yağlı kağıt satılıyordu.Fiyatı da çok uygundu.
Ama son zamanlarda göremiyorum.
Acaba artık bulunmuyor mu?
Bilgisi olan var mı?

bime kuş lokumu gelmiş meyveli hemen aldım bi tane çok güzeldi tadı,tavsiye ederim.cokacimcoook

sabahlamakla ne alaka şimdi arkadasım espri yapmaya çalıştın sanırım ama pek olmamış.. Ben sadece arkadaslara bilgi vermek istedim çünkü broşür almıştım bimden..

e bende ters bişey söylemedim zaten. Niye alındın ki bu kadar.

bime kuş lokumu gelmiş meyveli hemen aldım bi tane çok güzeldi tadı,tavsiye ederim.cokacimcoook

Ayy bir kuş lokumu hastası olaraktan ben de bayıldım ona ,az evvel su almaya girdim geçen haftaki diplinerlardan da bi tane aldım hep bi diplinerım olsun istemişimdir,ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok birazdan açıp bakıcam

Kızlar şu mikrofiber temizlik setini alın bence, harika birşey.

ben kullanıyorum ve çok memnunum

kuzum temizlik setini diosun dimi havlu setini değil
ikisi de temizlikle başlıo ya:)
temizlik seti iyi gibi geldi gözüme normalden hakkaten ucuzmu ki bu?

buarada mr. beemidir nedir
onu alıp kullandıkm bugün gayet güzel parlattı
kireç ve sabun lekerini bi silmede götürdü parlattı

cam siller var ya kızlar, hani mıknatıslı cam silme aparatı nereden bulabilirim.aklıma gelmişken sorayım

bugün dost krema aldım bimden gayet ucuz 1.40 lira... diğer markalar 3.50 falan... 4-5 tane aldım valla... birde ithal çikolatalar vardı cips şeklinde portakallı çikolata da harika bayıldım...delikafadulden

slm kızlar ben bim in kuru yemişlerine bayılıyorum.
herzaman çookk taze ve lezzetli.
süt,yoğurt,kaşarpeyniri, 3 4 senedir hep ordan alırım memnunum

kızlar bimin tablet bulaşık deterjanlarından kullanan var mı
performansına göre fiyat iyiyse kaçırmayım bu cuma

bende alıcam bu cuma bulaşık makine tabletlrinden çok uygun fiyatı onu kullanıyorum zaten bu hafta güzel ürünler geliyo bime:hulya:

canım benim kokulara karşı biraz hassasiyetim var ben çok baktım en güzeli mor olandı heralde lavantalı hem de çok ucuz

teşekkür ederim canım. gittiğimde bakıcam mutlaka mor kutuda olana... benimde kokuya hassasiyetim var. yoğun kokularda boğulcak gibi oluyorum resmen. demekki tam bana hitap edicek bi ürün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…