Bim'deki ürünler hakkında..

Ben gidemedim, bir şey de kalmamıştır zaten, o değil de eşime parfüm almam lazım Babalar günü özel kofre setlerden istiyorum. ındirimli bulsam alacağım. Ama nerelerde var bilemiyorum...

bütün alışverişlerimizi oradan yapıyoruz...özellikle ,tavugu,mantısı ,makarnası,peynir çeşitlerini cok beğeniyorum fiyatlar cok uygun

dün gittim aks ın yer temizleyicisinden aldım
birde halı şampuanı aldım çok güzel kokuyo bakalım temizliği nasıl olcak
bu sfeer bizim mah nin bimini kaıdnlar yağmalamamış sempatiksalakcinni
herşeyden vardı boshayallersmile

bime bu kafta gelen mikrofiber bezler de çok güzel ,ben aldım,5 tanesi bi poşette,fiyatı ürüne göre çok uygun...

bende aldım kullandım çok memnun kaldım boşu boşuna markaya para vrmeye gerek yoklmaz:

canım aynen katılıyorum, artık pis tüylerden kurtulmak için tonla para vermemek, hele bu yaz günlerinde ısıtmakla onla bunla uğraşmadan yapmak içimi rahatlatıyor resmen. Oh be bant ağda var, icat edenlere ve bime çok teşekkür ediyorum, adamları bulsam öpecem opuyorumnanaktan

kızlar bizim evin orda bim var ama hiç gitmiyorum, bu üünler e zaman geliyor, her zaman mı yoksa haftada birgün falanmı nerden haberiniz oluyor sabah erkenmi gitmek lazım

ben de dün aldım içinde de baya varmış

ay ben de bime gidiyorum şimdi alayım bari sıcakta nası zor geliyo anlatamam..

sosis sucuk salam vs. dışında herşey alınabilir derim çünkü et ürünleri çok ucuz okadar ucuza çokta iyi olduğunu düşünmüyorum (sadece et ürünleri için söylüyorum ) biz aldık sadece kardeşimle ben yedik ikimizinde midesi bulandı :kedi: ama mantısı falan çok güzel onun dışında yoğurt unuda aldım memnunum ondan da diğer ürünleri iyi bence ve uygun fiyatı var ama sosisi 2 liraya sanmıyorum alabileceğimizi o yüzden sadece et ürünlerinden uzak durun derim ben :))

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

katılıyorum et kıyma almıyorum.ama tavuk ve aytaç marka acılı sucuk alıyorum..
mantısıını hiç almıyorum çok kötü bence çok iri ve tadı guzel degil.

Geçen mesajımda yazdığım gibi ağda bantlarını ilk kez denemiştim ve hayalkırıklığı yaşamıştım.
Bugün tekrar denedim bacağımda denedim sadece sonuç müthiş,çok kısa sürede canımı da niyeyse çok acıtmadan bu işi hallettim.
Yalnız hava biraz serindi ondan rahat oldu bence geçen seferde bantlardaki ağda eriyip bacağıma yapışıyordu o yüzden becermemiştim.
Velhasıl memnunum şimdilik,koltukaltını da alabilirsem on numara olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…