Bim'deki ürünler hakkında..

Ben hiç sevmiyorum Cipsini. Çok yavan sanki

Lipglos istersen verim sana, 2 dene var bendeaklinialirimsmile

bende şeftali gibi olan lipglossdan alcaktım kalmamış
kırmızı ve pembe vardı pembe aldım.
dipliner aldım bide.
güneş kremleri vardı benm gittiğim bim de . derinss bzim buraya gelseydinkaydirigubbakcemile2
birde rexona roll-on aldım hem babama hem kendime

Ben hiç sevmiyorum Cipsini. Çok yavan sanki

Lipglos istersen verim sana, 2 dene var bendeaklinialirimsmile

Kuzucuğum o cipsleri değil,çikolatalı cipsler bu hafta geldi.
O kadar güzel ki..
Hangi kargoyla göndereceksin kuzum,kargoyu da ödeyiver he -tatlicadiarzu-
Hayır yapmış olursun üç aylara giricez mübarek günlerde

güneş kremleri vardı benm gittiğim bim de . derinss bzim buraya gelseydinkaydirigubbakcemile2

Nerde oturuyorsun canım olumunekankayizsmile

Rexona'yı iyi ki almışsın sadece deodorantı 6,65ti bugün tansaş'ta ve bende rexona kullanıyorum inanılmaz etkili..

e sen sabahlarsın o zaman kapısında Bim'in haftaya

Nasıl bir cümle kurdum ben yaa (devirdim anasını ağlattım cümlenin he ), biri şunu kurallı cümle yapsın pilis

sabahlamakla ne alaka şimdi arkadasım espri yapmaya çalıştın sanırım ama pek olmamış.. Ben sadece arkadaslara bilgi vermek istedim çünkü broşür almıştım bimden..

Nerde oturuyorsun canım olumunekankayizsmile

Rexona'yı iyi ki almışsın sadece deodorantı 6,65ti bugün tansaş'ta ve bende rexona kullanıyorum inanılmaz etkili..

üsküdar fıstıkağacındaki bimi söylüyorum cnm
sen nerdesin
ya canım rexonayı aldım ama
seninde bi topikte dediğin gibi pudralısını demiştiniz
yanlış aldım sanırım
hani şu beren saatin reklamlarnda gösterdiğinden aldım
onu mu kullanıyorsun sen roll on olanı yani

Rexona pudralı deodorant kullanıyorum canım.
Ama zaten onun roll on da pudralı.
yani hepsi aynı kapıya çıkıyor ki sen set olarak aldın daha etkili.
üstünde pudralı yazıyor büyük olarak da powder yazıyor..
pembe amabalajı,beren2in ki de pudralı diye biliyorum.
çünkü son iki ayda rexona yenilendi.

bu arada avcılardayım ben,iki ayrı kıtanın insanıyız :))

canım ya bnde set rexona aldım ama onlarda kanser yapma riski varmış diye duydum..Pudralılar yapıyomuş özellikle tırstım biraz :) hep mi pudralı kullanıyosunuz canım?

canım ya bnde set rexona aldım ama onlarda kanser yapma riski varmış diye duydum..Pudralılar yapıyomuş özellikle tırstım biraz :) hep mi pudralı kullanıyosunuz canım?

Ben yaklaşık 6 yıldır lady speed stick kullanıyordum jel.
Eşime almıştım rexonayı o çok beğenince kendime de aldım artık onu kullanıyorum.
Kanser yapma konusuna gelince haklı olabilirler bilemiyorum..
Benim kuzenim lenf kanseriydi atlattı çok şükür doktoru ona deodorant kullan ama günde tek sefer kullanmaya bak bir de terlemeden önce kullan diye uyarmıştı.
Ya ben parfümlerin roll on hepsinin zararlı olduğunu düşünüyorum zaten ama sosyal hayatta başka türlü başa çıkamıyoruz ki temiz olmak istiyoruz çözüm de yok.
her saat kolatımı nasıl yıkayayım..
kullanmayana da küfür ediyorum valla metrobüse bir biniyorum keskin bir konu özellikle de erkekler boğasım geliyor.
ayy ne kadar uzattım konuyu :)))

bende az önce gittim biizm burda herşey vardı bitmiyor zaten 2 3 gunde ancak biter:)plaj havlusu aldım birtane geldim:)makyaj malzemeri rex.lar falan hep duruyordu..burda pek takip etmiyor halk.öyle bir yazmışımki okuyan da ücra bir köydeyim sancak:)

evet canım kesinlikle haklısın..Ama insan yinde bi durup düşünüyor işte.Ama dediğin gibi mecburen kullanıyoruz..

kajalın pırıltılı farlarında dipliner
eyeliner ve yeşil far aldım pembe rujlardan
bi de banyo süngerlerinden aldım
ben iş çıkışı baktığım halde bütün ürünlerden vardı şirinevlerde
kajalın bütün ürünleri var bende ve gayet güzeller
yerli olduğu için tercih ediyorum
anlamadığım piyasada çok pahalı
neden burda ucuz
gerçi ben üzümünü yedim bağını sormadım aldım:)

az önce işden gelirken bim e uğradım,yaprak sarması gelmiş,canım çekti aldım süper bir şey,çiğ köftelerin yanında,tavsiye ederim :)

Bim in reyonlarında duran kajal göz ve dudak kalemi dikkatimi çekiyordu ne zamandır ama almıyordum bugün diğerlerini alırken ondan da aalayım dedim(hazır kajal gazına geldik). siyah simli kalem ve doğal bir dudak kalemi aldım(siyah bulmuş olmam iyi bir şans).2si aynı ambalajda duruyor zaten ve çok uygun tanesi 1 tl ye geliyor ve baktım kullandım çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.Bu kadar zaman niye almamışın ki dedim.

kızlar az önce bim e şeker almaya gittim parfümlerden bir tane bile alan olmamış siz burda bitti diyorsunuz off alsam mı çok karasız kaldım nasıl olsa duruyor alan yok burda:)

kızlar az önce bim e şeker almaya gittim parfümlerden bir tane bile alan olmamış siz burda bitti diyorsunuz off alsam mı çok karasız kaldım nasıl olsa duruyor alan yok burda:)

Bizim ordaki bimde bitmişti canım..Her yerde farklı oluyor alan var almayan var zevk meselesi..Mesela benim gittiğim bimde test etmek için bi tanesini açmışlardı ordan bakıyolardı o yüzden bitmiştir zaten beğenip almışlar yani..Ama dediğim gbi zevk meselesi herkes herşeyi beğencek die bi kaide yok..Sende almak istiyosan bi sor açılabiliyolarsa bitanesinin kokusuna bak öle al denemeden tabiki almanı tavsiye etmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…